Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Prisăcaru: „Nu e deloc simplu să mă desprind de CSM Târgoviște”!

Publicat

pe

Ciprian Prisăcaru a ales să-şi încheie activitatea la Clubul Sportiv Municipal Târgovişte, pe care l-a condus aproape 2 ani, printr-o conferinţă de presă de tip bilanţ, la care a fost prezent şi primarul Cristian Daniel Stan. De luni, 23 iulie 2018, Prisăcaru îşi începe mandatul de manager al Complexului Turistic de Nataţie Târgovişte.

„Nu e deloc simplu să mă desprind de Clubul Sportiv Municipal Târgoviște, dar vor rămâne amintirile frumoase, satisfacțiile oferite de sportivii noștri și proiectele demarate în tot acest timp. Au fost și momente dificile, peste care am trecut având ajutorul colegilor mei, alături de care am continuat drumul performanței. Mă bucur că împreună cu ei am făcut parte din istoria acestui club etalon pentru sportul târgoviștean. Le sunt recunoscător atât lor, cât și sportivilor, antrenorilor, susținătorilor, partenerilor noștri, Consiliului Local si primarului Daniel Cristian Stan, pentru suportul permanent acordat activității sportive de performanță”, a spus Prisăcaru.

Rezultatele echipelor CSM Târgovişte în ultimii 2 ani:
– Câştigătoarea Supercupei României la volei feminin, 2016
– Câştigarea medaliei de bronz în Divizia A1 la volei feminin senioare, sezonul 2016/2017
– Câştigătoarea Cupei României la baschet feminin senioare, 2017
– Campioana României la baschet feminin U18, în colaborare cu CSS Târgovişte, sezonul 2016/2017
– Campioana României la baschet feminin U20, în colaborare cu CSS Târgovişte, sezonul 2017/2018
– Campioana României la baschet feminin U18, în colaborare cu CSS Târgovişte, sezonul 2017/2018
– Câştigătoarea Ligii 1 la baschet feminin în sezonul 2017/2018 şi promovarea în Liga Naţională de Baschet Feminin.

„Alături de acestea, au fost multiple medalii naţionale şi internaţionale la box, judo, înot şi radio-orientare”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

CSM Târgoviște este noua campioană a României la volei feminin

Publicat

pe

de

CSM Târgoviște a învins, în această după-amiază, principala adversară în lupta pentru titlu, CSM Alba Blaj, și a devenit cea mai bună echipă de volei feminin a României.

A fost un meci pe care târgoviștencele l-au controlat într-un mod fabulos. CSM Târgoviște și-a învins temerile, și-a depășit complexele și a intrat în istoria sportului dâmbovițean.

Rezultat final: CSM Târgoviște- CSM Volei Alba Blaj 3-0 (25-15, 25-15; 25-19)

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Unanimitate de voturi la aprobarea bugetului CJ Dâmbovița

Publicat

pe

Şedinţa de astăzi a Consiliului Județean Dâmboviţa a fost una prolifică. Toate proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi au fost aprobate, chiar dacă au existat și abțineri la vot din partea aleșilor PNL și PRO România.

Interesant şi demn de superlativ al momentului este faptul că proiectul de buget pentru 2021 a fost aprobat, pentru prima dată în istoria ultimilor ani, cu unanimitate de voturi şi fără prea multe discuţii în contradictoriu între PNL, ca partid de opoziţie în CJ Dâmboviţa, şi PSD, ca partid majoritar şi conducător al unităţii administrativ-teritoriale.

Liberalii, prin portavocea Gabriel Grozavu, au mai avut intenţii de tachinare, prin ridicarea unor probleme aşa, de dragul opoziţiei, al dialogului, dar neconsisente şi nedocumentate suficient, ceva adunat de prin lanţul aminitirilor.

Un pic de tensiune a mai existat la începutul şedinţei la discuţiile privind alocarea de fonduri de către CJ pentru şoseaua de centură a municipiului, respectiv inelul 1.

După prezentarea făcută de primarul Cristian Daniel Stan, care a argumentat şi susţinut necesitatea finanţării, liberalii au avut plăcerea de a-l băga un pic în corzi pe edil şi să arunce asupra acestuia o serie de reproşuri care, fie vorba între noi, nu trebuie să le suporte Cristian Daniel Stan, fiindcă a preluat din mers un proiect pornit cu mulţi ani în urmă şi care s-a derulat în circumstanţe ciudate, multe cauze ale întârzierii şi cheltuielilor apărute ulterior fiind din vina constructorilor, care nu s-au achitat întocmai de obligaţii.

Liberalilor se pare că le-a plăcut că l-au prins pe edilul municipiului într-un loc unde ei sunt mai mulţi, fiindcă se ştie în Consiliul Local Târgovişte nu prea au cum să îi facă faţă.

Cristian Daniel Stan, pe bună dreptate, s-a aprins un pic. E bine că, până la urmă, lucrurile s-au terminat în linişte, preşedintele Corneliu Ştefan intervenind la un moment dat pentru a detensiona situţia. Proiectul a trecut cu votul liberalilor și fără cel al aleșilor PRO România, care s-au abținut.

A mai existat un schimb de replici sau ceva de genul „să punem beţişoare în roți”, la intervenţia mangerului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, Claudiu Dumitrescu. După ce şi-a prezentat materialul şi necesitatea aprobării unor cheltuieli, a fost interpelat de consiliera liberală Cristina Sima, fostă colegă a managerului de la Spitalul Judeţean. Ei, cu puţin umor şi calm, s-a depăşit şi această situaţie!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT