Connect with us

Dâmboviţa

Cinci copii, implicaţi într-un accident auto la Mătăsaru!

Publicat

pe

Un accident de circulaţie mai puţin obişnuit s-a consumat astăzi, 26 iulie, în satul Teţcoiu, comuna Mătăsaru, aşezare unde trăieşte o importantă comunitate de romi.

Un autoturism a intrat într-un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrică. Un băiat de 15 ani a ajuns la spital. La volan se afla un alt copil, în vârstă de 14 ani, de fel din Mogoşani. Autovehiculul cu care plecase la plimbare a fost furat de la o femeie, rudă de-a lui.

La momentul impactului, în interiorul maşinii, se mai aflau trei copii. Adolescentul urcat la volan, după ce a proptit maşina în stâlp, speriat, a fugit de la locul accidentului.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Pucioasa: Un bărbat de 58 de ani și-a dat foc din cauza unei executări silite

Publicat

pe

Disperarea conduce, de multe ori, la producerea unor adevărate drame. Astăzi – 6 octombrie 2022, un bărbat de 58 de ani, afectat din cauza unei executări silite, a găsit de cuviință să protesteze față de această măsură, dându-și foc.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, care, după ce i-au acordat primul ajutor, l-au transportat la spital.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului. Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ANUNŢURI

Anunț de mediu Primăria Valea Mare, județul Dâmbovița

Publicat

pe

de

COMUNA VALEA MARE anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Modernizare drumuri de interes și sisteme de scurgere și evacuare ape pluviale în comuna Valea Mare, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în județul Dâmbovița, comuna Valea Mare.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consulate pe site-ul A.P.M. Dambovita http://www.anpm.ro/web/apm-dambovita/anunturi-publice.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats