Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Campania „Fără penali în funcţii publice” ajunge la Pucioasa, Fieni, Pietroşia şi Runcu!

Publicat

pe

Sâmbătă, 28 iulie 2018, organizaţiile USR Dâmboviţa, Târgovişte şi Moreni organizează, la solicitarea cetăţenilor din zona de nord a judeţului, o acţiune de strângere de semnături pentru iniţiativa „Fără penali în funcţii publice” în Pucioasa, Fieni, Runcu şi Pietroşiţa. Atenţie! Pentru a putea semna, este obligatoriu să aveţi la dumneavoastră buletinul sau cartea de identitate!

PROGRAM

  • Pucioasa – Piața Centrală, la fântână – între orele 10:00 şi 12:00. Telefon de contact: 0730.308.412
  • Fieni – Intrare parc – între orele 12:00 și 14:00. Telefon de contact: 0729.460.231
  • Pietroșița – Parc principal – între orele 14:00 și 16:00. Telefon de contact: 0729.460.231
  • Runcu – În fața Primăriei – între orele 16:00 și 18:00. Telefon de contact: 0729.460.231

Se doreşte, precizează deputatul Dumitru Lupescu – preşedintele USR Dâmboviţa, declanşarea unui referendum pentru revizuirea Constituţiei, în sensul completării art. 37 cu un nou alineat, alin. (3), prin care cetățenii condamnați definitiv la o pedeapsă privativă de libertate pentru infracțiuni săvârșite cu intenție să nu mai poată fi aleși în organele administrației publice locale, în Camera Deputaților, în Senat și în funcția de Președinte al României, până la intervenirea unei situații care înlătură această consecință extrapenală a condamnării – reabilitarea, amnistia, dezincriminarea).

ACTUALITATE

Fetița din Gura Şuții, ucisă de un olandez care a fugit din România?

Publicat

pe

Operațiunea declanșată de autorității în cazul fetitei din Gura Sutii a fost una de excepție chiar dacă, din nefericire, copila nu a fost găsită în viață. Oamenii din sat spun că ar fi văzut în așezare o mașină suspectă, dar nu s-au gândit că la volan ar fi vorba de un criminal periculos. În spațiul public, prin zvon, s-au răspândit date cum că ar fi vorba despre un olandez şi că acesta ar fi plecat deja din România. Se mai spune, de asemenea, că la un punct vamal ar fi fost găsit ghiozdanul fetiței etc…

Faptul că oamenii legii căutau de aseară trupul copilei în apele râului Dâmbovița, prin păduri, zăvoaie și pe câmpuri denotă clar că aveau indicii serioase că obsedatul care a răpit-o pe Adriana a omorât-o. Alții spun că nu ar fi o persoană străină, ci, dimpotrivă, chiar cineva din sat, o cunoștință a familiei. Cert este că sadicul personaj a ucis copila, de frică să nu fie descoperit.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fetița dispărută din Gura Şuții a fost găsită moartă

Publicat

pe

de

Căutările copilei de 11 ani, care a dispărut vineri când se întorcea de la şcoală, s-au terminat tragic. Adriana Mihaela Ferariu, din Gura Şuții, a fost găsită moartă, în această după-amiază, pe un câmp din zona satului Ghineşti, comuna Sălcioara, lângă un lan de porumb.

Cadavrul prezintă urme de violență. Anchetatorii au stabilit un cerc de suspecți. De asemenea, vor organiza o conferință de presă la ora 19:00, pentru a prezenta informații cu privire la caz. VOM REVENI

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!