Connect with us

Dâmboviţa

Campanie pentru prevenirea violenţei în familie, organizată în Dâmboviţa

Publicat

pe

Poliţiştii de prevenire din cadrul IPJ Dâmboviţa au organizat, astăzi – 26 iulie 2018, întâlniri informative în comunele Corbii Mari şi Vişina, având ca temă violenţa în familie.

Au fost discutate cu precădere subiecte privind formele de violenţă, cauzele, efectele, modalităţile de semnalare și rolul instituţiilor implicate în soluţionarea cazurilor de violenţă intrafamilială.

Scopul acțiunilor a constat în identificarea principalelor probleme din domeniul prevenirii şi combaterii violenţei împotriva copiilor, femeilor și persoanelor vârstnice, sensibilizarea comunităţii cu privire la protejarea şi apărarea drepturilor acestora, a valorilor familiale, dar şi identificarea celor mai potrivite metode pentru a preveni violența în familie.

Au participat funcţionari publici din cadrul Primăriilor Corbii Mari şi Vişina, preoţii şi poliţiştii din cele două comune şi specialişti de la Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, cei din urmă abordând infracţiunile de corupţie şi cele asimilate acestora.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

OFSD Dâmboviţa a oferit daruri copiilor în „Târgul de Crăciun” de la Vulcana Pandele

Publicat

pe

de

Conducerea Organizației Femeilor Social-Democrate Dâmbovița, împreună cu președintele PSD Dâmbovița – Corneliu Ștefan, a participat, astăzi, la „Târgul de Crăciun cu miresme de sărbători” desfășurat în comuna Vulcana Pandele.

Prima ediție a acestui eveniment, care a început pe 1 decembrie, a fost animată de colindele și momentele artistice interpretate de cei mai mici locuitori ai zonei, dar a fost și o oportunitate pentru producătorii din jurul comunei dâmbovițene să-și prezinte roadele muncii.

Și pentru că suntem în luna cadourilor, doamnele social-democrate conduse Carmen Holban, președintă a OFSD Dâmbovița, și Luciana Cristea, vicepreședintă a organizației, le-au oferit copiilor daruri, răsplătindu-i pentru talentul și implicarea lor.

PSD Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Doi morți și un rănit grav într-un accident rutier la Doicești

Publicat

pe

Doi bărbați, pasageri într-un autoturism, au decedat, în această seară, în urma unui accident de circulație petrecut pe DN 71, Târgoviște-Sinaia, pe teritoriul localității Doicești. Șoferul mașinii, în vârstă de 32 de ani, a ajuns în stare gravă la spital.

Pentru extragerea victimelor din autovehiculul transformat într-un morman de fiare a fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare. Imediat, au fost demarate manevrele de resuscitare. Din păcate, leziunile produse celor doi tineri, de 28 și 31 de ani, erau incompatibile cu viața.

Din primele informații, se pare că autoturismul în care se aflau cei trei a intrat în coliziune cu un autocamion. Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats