Connect with us

Dâmboviţa

Deputata Carmen Holban, mesaj de Ziua Naţională a Republicii Peru

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmboviţa, membră în Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Peru, a participat, joi – 26 iulie 2018, la recepţia oferită de Excelenţa Sa doamna Maria Echeverria Herrera, ambasadorul Republicii Peru în România, cu ocazia Zilei Naţionale a acestui stat sud american, sărbătorit în mod oficial în data de 28 iulie.

Parlamentara Carmen Holban s-a întreţinut în cadrul acestei întâlniri cu ambasadoarea peruană şi cu ceilalţi diplomaţi invitaţi la recepţie.

„A fost o onoare pentru mine să particip la un astfel de eveniment. Ca reprezentantă a Parlamentului României, ca membră a Grupului de prietenie cu Republica Peru, adresez poporului peruan şi cele mai bune urări de sănătate, prosperitate şi pace socială! La mulţi ani!”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Pucioasa: Un bărbat de 58 de ani și-a dat foc din cauza unei executări silite

Publicat

pe

Disperarea conduce, de multe ori, la producerea unor adevărate drame. Astăzi – 6 octombrie 2022, un bărbat de 58 de ani, afectat din cauza unei executări silite, a găsit de cuviință să protesteze față de această măsură, dându-și foc.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, care, după ce i-au acordat primul ajutor, l-au transportat la spital.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului. Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ANUNŢURI

Anunț de mediu Primăria Valea Mare, județul Dâmbovița

Publicat

pe

de

COMUNA VALEA MARE anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Modernizare drumuri de interes și sisteme de scurgere și evacuare ape pluviale în comuna Valea Mare, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în județul Dâmbovița, comuna Valea Mare.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consulate pe site-ul A.P.M. Dambovita http://www.anpm.ro/web/apm-dambovita/anunturi-publice.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats