Connect with us

ACTUALITATE

Asociaţia de Prietenie Româno-Cubaneză Dâmboviţa organizează excursie în America Latină

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://pixabay.com)

Asociaţia de Prietenie Româno-Cubaneză Dâmboviţa organizează o excursie de 12 zile în Cuba, în perioada 20 noiembrie – 2 decembrie 2018. Înscrierile se fac până în data de 15 septembrie, la sediul Asociaţiei, din Târgovişte – Bulevardul IC Brătianu, nr. 50, et. 3, camera 22 (Clădirea Companiei de Apă).

Relaţii puteţi obţine la numerele de telefon 0727.662.437 şi 0724.807.370 sau printr-un e-mail la adresa ass.romaniacuba@yahoo.com.

Excursia are două variante:
– Havana, Vinales, Santa Clara, trinidad, Staţiunea Varaderro şi retur. Cost aproximativ: 1.800 euro
– Havana, Vinales, Santiago de Cuba, Bayemo, Camaguey, Santa Clara, Staţiunea Varaderro şi retur. Cost aprocimativ: 2.500 euro. Transportul pe ruta Havana-Santiago de Cuba se va face cu avionul.

Preţul poate fi achitat în două rate: 1.000 de euro până la data de 15 septembrie, la sediul Asociaţiei sau direct în contul acesteia – RO56BTRL01601205180950XX, iar diferenţa, în funcţie de varianta aleasă, se va plăti la sosirea în Cuba, în data de 20 noiembrie.

Sunt incluse în preţ:
– Biletul de avion Bucureşti-Havana şi retur
– Însoţitor de grup pe toată durata vizitei
– Transport intern în Cuba
– Cazare hotel 3-4 stele, cu mic dejun şi cină şi meniu complet în Vadarerro
– taxa de viză

Nu sunt incluse:
– Taxa de ieşire din Cuba (25 euro)
– Taxă de intrare la obiectivele turistice neincluse în program
– Supliment pentru cazare singur în cameră
– Alte mese
– Alte servicii solicitate de turişti.

Preşedinte Asociaţia de Prietenie Româno-Cubaneză Dâmboviţa,
Ion Hotinceanu

ACTUALITATE

România, sub cod portocaliu de vijelii și grindină!

Publicat

pe

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare cod portocaliu vijelii puternice, grindină de medii și mari dimensiuni și averse torențiale, valabilă în aproape toată țara, în perioada 5 august, ora 12:00 – 6 august, ora 06:00.

În acest interval, vor fi perioade cu vijelii puternice, cu rafale de peste 80…100 km/h, frecvente descărcări electrice, averse torențiale și grindină, îndeosebi de medii și mari dimensiuni. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe alocuri 40…60 l/mp.

De asemenea, meteorologii au emis și un cod galben de caniculă valabil astăzi, conform hărții de mai jos. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa între 34 și 38 de grade.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Târgoviște vrea să deschidă Cinematograful Independența de „Zilele Cetății”

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat că, la început de septembrie, de Zilele Cetății 2021, ar putea fi inaugurat Cinematograful Independența.

„După o perioadă în care, pe fondul unor proceduri derulate între Compania Națională de Investiții și constructor, proiectul a fost întârziat, în sfârșit investiția a intrat în linie dreaptă. Astfel, se fac ultimele retușuri, concomitent cu realizarea curățeniei generale, intenția noastră fiind ca cinematograful să fie recepționat cu prilejul Zilelor Cetății din acest an.

Ca și concluzie de ansamblu, dincolo de întârzierea menționată, puține lucruri pot fi reproșate în legătură cu această investiție prin care o construcție emblematica a orașului nostru, care devenise o ruină, este transformată într-un obiectiv modern, cu multiple funcționalități”, a scris primarul Daniel Cristian Stan pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT