Connect with us

ACTUALITATE

Şantierul Naval Mangalia a revenit în proprietatea statului român

Publicat

pe

Sursa foto: www.mangalianews.ro

Deputata PSD de Dâmboviţa Oana Vlăducă salută faptul că actuala guvernare PSD-ALDE a reuşit să deblocheze situaţia dificilă în care se afla Şantierul Naval de la Mangalia. Importanta unitate economică de la Malul Mării Negre a trecut în proprietatea majoritară a statului român.

„Este pentru prima dată după Revoluţia din Decembrie 89 când se realizează o astfel de procedură, care a impus, inclusiv modificarea de urgenţă a legislaţiei necesare – dovada determinării PSD de a salva şi de a dezvolta obiectivele economice de importanţă naţională.

Oana Vlăducă – deputat PSD de Dâmboviţa

Prin tranzacţia finalizată zilele trecute statul român deţine 51%,iar Damen Shipyards Groupv 49% din acţiuni şi managementul operaţional al Şantietrului naval Mangalia”, precizează deputata PSD.

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorim astăzi materializarea unui vis, a unei speranțe

Publicat

pe

de

Am fost și suntem dintotdeauna în Europa. Rezonăm cu valorile culturale ale bătrânului continent. Am fost, poate, despărțiți vremelnic, din cauza unor conjuncturi istorice, de această familie, dar niciodată nu am uitat de Europa, de democrație, de economia, cultura, tradițiile și civilizația care au contribuit pe deplin la schimbarea globală a societății, a aprecierii depline a omului, a drepturilor sale.

Astăzi – 9 Mai, sărbătorim Marea Europă, cel mai elocvent și puternic exemplu al unității întru binele cetățeanului, al colaborării al prosperității, al prieteniei și dorinței de mai bine. Sărbătorim materializarea unui vis, a unei speranțe. Trăim cu toții într-un spațiu mai democratic, mai liber, mai liniștit ca niciodată. Ceea ce s-a realizat pentru Europa Unită din 1950 încoace este un rezultat al diplomației, al consecvenței și al dorinței de unitate economică, socială și culturală.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT