Connect with us

Prahova

Elev din Ploieşti, bătut pe stradă de un ofiţer SIPI!

Publicat

pe

Sursa foto: Adevărul

Un adolescent în vârstă de 14 ani, din municipiul Ploieşti, a fost bătut, duminică-seară, de tatăl unei colege, ofiţer în cadrul Serviciului de Informaţii şi Protecţie (SIPI) Prahova. Poliţistul este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe – scrie Adevărul. Fiind vorba despre un ofiţer, dosarul va fi declinat la Parchetul Militar. Adolescentul agresat s-a ales cu răni vizibile în jurul gâtului.

„Copilul s-a întâlnit întâmplător cu o colegă de şcoală, undeva într-o parcare. Au stat de vorbă preţ de câteva secunde, nu mai mult. Au vorbit despre începerea anului şcolar, dacă se duc la şcoală pe 7 septembrie sau pe 15, că nu este sigur nimic. Atât, doar despre asta au vorbit şi apoi s-au despărţit. Tatăl fetei l-a urmărit şi într-o staţie de tramvai pe traseul 5 l-a acostat şi a început să-l lovească. L-a strâns de gât şi l-a dat cu capul de un zid. Apoi, mi-a spus că l-a lovit şi cu picioarele. Totul din senin”, a povestit tatăl băiatului bătut de ofiţerul SIPI.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Descoperă orașul Ploiești prin intermediul desenelor și machetelor realizate de elevi

Publicat

pe

Muzeul „Ion Luca Caragiale” din Ploiești vernisează, marți – 11 mai 2021, la ora 12:00, expoziția temporară itinerantă „Ploieşti – oraşul meu”, organizată în colaborare cu profesorii îndrumători şi elevii Şcolii Gimnaziale „Nicolae Iorga” din Ploieşti.

„Tema expoziţiei a pornit de la proiectul educaţional „Ploieştiul de altădată”, proiect iniţiat ca o călătorie în timp prin intermediul cărţilor poştale ilustrate.

Proiectul expoziţional vă provoacă să descoperiţi oraşul Ploieşti prin intermediul desenelor şi machetelor realizate de elevii claselor a V-a B, a V-a D, a VI-a A, a VI-a B, a VI-a C, a VII-a B, a VII-a C şi a VIII-a A, profesori coordonatori: Nicoleta Camelia Bucurică, Eugenia Dârmon şi Luminiţa Tonsciuc.

Prin acest proiect expoziţional încercăm să evidenţiem cum o activitate extraşcolară poate fi transformată într-o expoziţie reuşită, ce poate fi admirată de publicul larg”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Muzeul Judetean de Istorie și Arheologie Prahova.

Citește în continuare

ACTUALITATE

ANI: Funcționar public din cadrul Tribunalului Prahova nu-și justifică averea

Publicat

pe

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Ploiești, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la veniturile realizate de către Iuliea Diaconu-Roșu, funcționar public în cadrul Tribunalului Prahova.

Măsura vine ca urmare a faptului că a fost constatată o diferență de 80.503,85 Lei (echivalentul sumei de 21.025,6 Euro) între averea dobândită și veniturile realizate pe perioada exercitării funcției publice.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT