Conectați-vă cu noi

Prahova

Elev din Ploieşti, bătut pe stradă de un ofiţer SIPI!

Publicat

pe

Sursa foto: Adevărul

Un adolescent în vârstă de 14 ani, din municipiul Ploieşti, a fost bătut, duminică-seară, de tatăl unei colege, ofiţer în cadrul Serviciului de Informaţii şi Protecţie (SIPI) Prahova. Poliţistul este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe – scrie Adevărul. Fiind vorba despre un ofiţer, dosarul va fi declinat la Parchetul Militar. Adolescentul agresat s-a ales cu răni vizibile în jurul gâtului.

„Copilul s-a întâlnit întâmplător cu o colegă de şcoală, undeva într-o parcare. Au stat de vorbă preţ de câteva secunde, nu mai mult. Au vorbit despre începerea anului şcolar, dacă se duc la şcoală pe 7 septembrie sau pe 15, că nu este sigur nimic. Atât, doar despre asta au vorbit şi apoi s-au despărţit. Tatăl fetei l-a urmărit şi într-o staţie de tramvai pe traseul 5 l-a acostat şi a început să-l lovească. L-a strâns de gât şi l-a dat cu capul de un zid. Apoi, mi-a spus că l-a lovit şi cu picioarele. Totul din senin”, a povestit tatăl băiatului bătut de ofiţerul SIPI.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Situaţii disperate. Medicii, nevoiţi să aleagă cine moare şi cine trăieşte

Publicat

pe

Foto arhivă

Se anunţă vremuri dificile. Pandemia de coronavirus, creşterea rapidă a numărului de persoane bolnave, începe deja să-i pună pe medicii din România într-o situaţie disperată, asemănătoare cu ceea ce s-a întâmplat în primăvară în talia.

Salvatorii de vieţi lansează ştiri alarmante. Vor fi nevoiţi să aleagă între persoanele care vor trăi şi cele care vor muri. Cruda veste a fost dată de medicul Violeta Tănase, şefa UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. S-a ajuns în această situaţie din cauza faptului că nu mai sunt locuri la Secţia de Terapie Intensivă.

„În momentul în care se creează un loc sau două în Terapie Intensivă, trebuie să alegem dintre cei șase, de exemplu, care ar necesita îngrijire pe cel care pare cel mai indicat să intre pe un loc eliberat.

Suntem într-un moment extraordinar de greu. De câteva zile, pur și simplu nu avem unde interna pacienți pe terapie intensivă. Centrul Național de Coordonare nu ne-a mai ajutat, probabil că nu a mai avut cum să ne ajute, și practic toți pacienții gravi, și nu sunt puțini, au rămas în Unitatea de Primiri Urgențe și câte 72 de ore, până când au putut fi preluați de Terapia Intensivă sau s-a ameliorat starea lor, fiind îngrijiți în UPU, ceea ce este absolut anormal”, a declarat medicul Violeta Tănase pentru Digi TV.

Citește în continuare

Prahova

Tragedie în Bucegi. A căzut de pe Vârful Omu

Publicat

pe

Sursa foto: mariusradu.ro

Nenorocirea s-a produs ieri când, din cauza neatenției, un bărbat de aproximativ 56 – 57 de ani, care cobora de la Vârful Omu, a alunecat şi a căzut în gol, pe Valea Bucşoiului, aproximativ 60-70 de metri.

Prietenii din grup au coborât în vale și au constatat că nu mai prezintă semne compatibile cu viaţa. Imediat s-au pus un mișcare echipele de la Salvamont Bușteni, pentru a începe operațiunea de extragere a trupului turistului din aceea zonă deosebit de accidentată.

Din cauza întunericului, misiunea a fost sistată. Abia astăzi salvamontiștii, care vor fi sprijiniți și de un elicopter, vor recupera corpul bietului om.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!