Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Grevă de avertisment la Direcţiile Judeţene de Sport şi Tineret

Publicat

pe

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret organizează, joi – 2 august 2018, între orele 10:00-12:00, cea de-a doua grevă de avertisment la nivelul Direcţiilor Judeţene de Sport şi Tineret, după reluarea conflictului de muncă, urmare faptului că promisiunile ce le-au fost făcute în urmă cu trei luni nu au fost onorate. În paralel, va avea loc şi un miting de protest în faţa Ministerului Tineretului şi Sportului, urmat de un marş spre Camera Deputaţilor şi Guvern.

Miercuri, 8 august 2018, salariaţii din Sport şi Tineret vor înceta lucrul pe termen nelimitat.

Vor renunţa la greva generală doar dacă le vor fi soluţionate reventidările, respectiv:
– egalizarea salariilor la nivelul maxim aflat în plată, conform Deciziei CCR nr.794/2016,
– reîncadrarea personalului conform Legii nr.153/2017 (diferențiat pe funcții, răspundere, vechime etc.),
– plata muncii în zilele de sâmbătă și duminică, sărbătorile legale și a orelor suplimentare,
– acordarea sporurilor – aplicarea regulamentului de sporuri,
– suplimentarea numărului de angajați, deblocarea posturilor vacante,
– prelungirea Contractului și Acordului colectiv de muncă dintre MTS și SNST,
– acordarea sporului de 25% pentru antrenorii care au sportivi la lotul național,
– funcțiile specifice nu sunt incadrate corespunzator (medic, asistent, kinetoterapeut, psiholog, maseur, sofer, receptioner, cameriste, profesor – antrenor) – la DJST Dâmbovița nu este cazul.

Protestul anterior a avut loc vineri, 27 iulie 2018. 

ACTUALITATE

Penitenciarul Găești angajează asistenți medicali

Publicat

pe

de

Penitenciarul Găești a scos la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, 2 posturi de agent în cadrul sectorului medical, după cum urmează:

– 1 post de asistent medical (generalist)
– 1 post de asistent medical (farmacie)

Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente, pot fi consultate accesând link-ul http://anp.gov.ro/penitenciarul-gaesti/despre-noi/cariera/

Dosarele complete, se depun la sediul Penitenciarului Găești, până la data de 19.10.2020, inclusiv.

Informații suplimentare se pot obține, de asemenea, de la structura de resurse umane: tel. 0245.710.254, int. 110

Precizăm că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

Citește în continuare

ACTUALITATE

PERPLEX. L-au votat masiv pe primarul… mort de două săptămâni!

Publicat

pe

Suntem o țară unde campaniile electorale, alegerea celor care să ne reprezinte, care să ne decidă viitorul sunt încă tratate în bășcălie, sunt considerate de marea majoritate a fi competiții și atât. Concursuri de tipul care este mai tare în scos la vot poporul. Totul se desfășoară nu după conștiință, cultură politică, interes democratic, aplecare asupra treburilor țării. Se merge la calcul exact sau la exaltare supremă. Vezi cazurile candidaților care au ajuns primari din dorința oarbă, iologică și neproductivă a unor categorii de mase de a pune cu orice preț la conducere pe cineva chiar dacă este o mătăluță sau care abia ieri-alaltăieri s-a dat jos din avionul de Paris, unde a trăit liniștit bine mersi.

Dar ceea ce a întrecut orice măsură, dovedind încă o dată că alegerile sunt tratate de o bună parte a electoratului ca pe un joc, ca pe o rutină banală, nu ca pe un act al conștiinței și interesului comun suprem, cum am mai spus-o, s-a întâmplat într-o localitate din județul Olt. La Deveselu. Comună cunoscută și prin celebrul scut antirachetă. Unul dintre candidații pentru funcția de primar în această localitate a murit un timpul campaniei electorale. A făcut omul infarct. Destinul. Cetățenii comunei, probabil impresionați de această tragedie, mai ales că era edilul în funcție și principalul lor favorit, în ziua alegerilor l-au votat pe decedat! Și nu așa, oricum. A fost un vot masiv! Concluzia: atât înțelege uneori electoratul din aceste jocuri politice, din necesitatea de a fi responsabil. Acum, conform legii, fiindcă au fost sentimentali, la Deveselu vor trebui organizate din nou alegeri. Așa se întâmplă când nu îți pasă și vrei să te conducă și un mort…

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!