Connect with us

ACTUALITATE

INFO UTIL: Încă o categorie de persoane juridice obligate să accepte plata cu cardul!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: shopkeep.com)

Legea prin care s-au operat modificări cu privire la introducerea sistemelor moderne de plată a fost publicată, săptămâna trecută, în Monitorul Oficial – informează Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa.

Prin urmare, toate persoanele juridice a căror cifră de afaceri este mai mare de 50.000 de euro în echivalent lei, indiferent că desfăşoară activităţi de comerţ cu amănuntul şi cu ridicata sau activităţi de prestări de servicii, sunt obligate să accepte ca mijloc de plată şi cardurile de debit, şi cardurile de credit prin intermediul unui terminal POS sau al altor soluţii moderne de acceptare.

Anterior, plafonul era de 10.000 de euro şi nu erau vizaţi şi prestatorii de servicii.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorim astăzi materializarea unui vis, a unei speranțe

Publicat

pe

de

Am fost și suntem dintotdeauna în Europa. Rezonăm cu valorile culturale ale bătrânului continent. Am fost, poate, despărțiți vremelnic, din cauza unor conjuncturi istorice, de această familie, dar niciodată nu am uitat de Europa, de democrație, de economia, cultura, tradițiile și civilizația care au contribuit pe deplin la schimbarea globală a societății, a aprecierii depline a omului, a drepturilor sale.

Astăzi – 9 Mai, sărbătorim Marea Europă, cel mai elocvent și puternic exemplu al unității întru binele cetățeanului, al colaborării al prosperității, al prieteniei și dorinței de mai bine. Sărbătorim materializarea unui vis, a unei speranțe. Trăim cu toții într-un spațiu mai democratic, mai liber, mai liniștit ca niciodată. Ceea ce s-a realizat pentru Europa Unită din 1950 încoace este un rezultat al diplomației, al consecvenței și al dorinței de unitate economică, socială și culturală.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT