Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Donatori fără voia lor! Mii de formulare 230 depuse în Argeş sunt suspecte!

Publicat

pe

Sursa foto: Adevărul

Suspiciuni de fraudă în judeţul Argeş, prin completarea, fără ştirea contribuabililor, a formularelor privind redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit către asociaţii non-profit, scrie Adevărul.

Potrivit legii, angajaţii de la ANAF sunt obligaţi să-i informeze pe cetăţeni, atunci când formularele 230 au fost depuse „la pachet”. Urmare acestor notificări, peste 50 de contribuabili au comunicat că n-au depus documentele respective.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş a suspendat viramentele către cele două entităţi de cult care ar fi trebuit să beneficieze de redirecţionarea a 2% din impozitul pe profit.

Până acum, AJFP Argeş a verificat 75.000 de cereri înregistrate în judeţ anul acesta şi a identificat neclarităţi în 9.750 de cazuri. Situaţia s-ar putea încheia cu dosare penale pentru fals şi uz de fals.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Liberala Adriana Săftoiu îl critică pe Orban pentru cheful de la Guvern

Publicat

pe

Adriana Săftoiu, membru PNL, îl taxează pe premierul Ludovic Orban pentru gafa impardonabilă de a petrece fără probleme în Palatul Victoria, fără să îi pese de normele pe care le tot promovează și fără să îi pese de popor. Mai mult, să ieși apoi și să spui că vei plăti amenda sună tot a a sfidare! Cel mai bun lucru era demisia.

„Îmi place scuza că toți suntem oameni. Suntem, cum nu, dar atunci când deții o funcție publică ai niște privilegii pe care „oamenii de rând” nu le au. Deci nu suntem egali. De la mașina care te asteaptă la scară până la benzina/motorina pe care nu o plătești. Omul de rând nu prea are aceste beneficii. De aceea, când ești într-o funcție publică și ai greșit, nu poți fi scuzat că și omul de rând face la fel. Trebuie să fii marcă a moralei și eticii ca să impui modelul de urmat. Apreciez însă gestul de a plăti amenda. E un bun început”, a scris liberala Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook. 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Liceul Voievodul Mircea Târgoviște face înscrieri la clasa de volei-baschet

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!