Connect with us

ACTUALITATE

Dezbatere privind protecţia şi prelucrarea datelor personale, organizată la Târgovişte

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.trendshrb.ro)

Marţi, 7 august 2018, preşedinte Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ancuța Gianina Opre, se va afla la Târgovişte, la o dezbatere ce vizează punerea în aplicare a Regulamentului european privind protecţia şi prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, intrat în vigoare la data de 25 mai 2018.

Întâlnirea de lucru va avea loc la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, începând cu ora 11:20.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

15 octombrie 2023: Târg de legume și fructe locale la Direcția Agricolă Dâmbovița

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Direcția Agricolă Dâmbovița va organiza, duminică – 15 octombrie 2023, în curtea instituției (Bulevardul IC Brătianu, Nr. 23), o nouă ediție a târgului de legume și fructe de la producătorii locali pe care l-a inițiat anul trecut.

Participanții vor avea ocazia să achiziționeze delicii de toamnă, dar și diferite produse procesate, toate la prețuri mai bune ca cele din piață. Prin urmare, nu ratați evenimentul de la Direcția Agricolă!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

SC Parc Industrial Priboiu SA, anunț achiziție serviciu de specialitate

Publicat

pe

De

SC PARC INDUSTRIAL PRIBOIU SA, cu sediul în comuna Brănești, sat Priboiu, Aleea Sinaia Nr. 60, județul Dâmbovița, dorește achiziționarea unui serviciu autorizat de specialitate pentru efectuarea reviziei a 5 sisteme efracție tip Paradox cu detectori între 5 și 10 bucăți / sistem și implementarea unui sistem complet cu 11 camere video în interiorul Parcului.

Ofertele se depun la sediul Parcului sau electronic, pe adresa de email: priboiuparcindustrial@yahoo.com. Termen depunere oferte: 15.10.2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite