Connect with us

POLITIC

Ceaușescu, cel mai bun președinte al românilor conform unui sondaj Avangarde!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa. stirilekanald.ro)

Neîncrederea în actuala clasă politică, fie de la putere, fie din opoziție sau cea în curs de formare, a produs mutări serioase în conștiința românului, în gradul său de percepere a realității. În urma unui sondaj realizat de Avangarde, a reieșit un lucru nu neapărat curios, ci mai degrabă așteptat, ținând cont de evoluția socio-economică și politică a țării din ultimii 29 de ani.

Românii au stabilit că cel mai adevărat președinte a fost Nicolae Ceaușescu, lider al țării în perioada 1965-1989. Pe locul doi, îl regăsim pe Traian Băsescu. Urmează, la distanță mare, Klaus Iohannis. De restul șefilor de stat nu mai are rost să vorbim.

Se pare că românii au apreciat la Ceaușescu, considerat a fi unul dintre marii dictatori comuniști ai lumii, patriotismul, zelul de a construi mult, realizările în plan economic și social și stabilitatea din acele vremuri. Evident, cei care îl consideră pe Ceaușescu a fi cel mai bun conducător sunt românii cu vârsta este 50 de ani, care au trăit în acele vremuri considerate de ei a fi sigure.

Exemplele date de nostalgici sunt multiple. Spun ei că Ceaușescu a construt uzine, combinate siderurgice, orașe, hidrocentrale, canalul Dunărea-Marea Neagră, Casa Poporului, metrou în București, rețele feroviare și câte altele. Aleșii de după 1990 doar au devalizat, iar de construit nu prea s-a mai făcut nimic!

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Omul de afaceri Cornel Coman, candidatul AUR pentru Primăria Pietrari

Publicat

pe

Reprezentanții AUR Dâmbovița au liste complete pentru alegerile locale la Râul Alb și Pietrari – au anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Omul de afaceri Cornel Coman, fost edil al comunei Pietrari, va candida pentru funcția de primar.

Din câte ne-a precizat Sebastian Vulvoi, coordonator AUR pe zona de nord a județului, Coman și-a asumat participarea la alegerile locale din 9 iunie.

La Râul Alb, pentru poziția de primar va candida din partea AUR Costinel Rizea, viceprimar al localității. Ne-au mai informat liderii AUR Dâmbovița că listele sunt aproape gata și la Runcu și Moroeni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Valeriu Munteanu, lider AUR: România este un stat capturat

Publicat

pe

AUR își păstrează consecvența în critică la adresa partidelor care alcătuiesc coaliția de guvernare, PSD-PNL. Coordonatorul organizației Dâmbovița, Valeriu Munteanu, vicepreședinte AUR la nivel național, a declarat astăzi, 28 martie 2024, într-o conferință de presă, că prin organizarea alegerilor comasat sunt siluite Constituiția și legile țării. A spus liderul AUR că acest tip de scrutin electoral este antidemocratic și neconstituțional și că rolul acestor alegeri comasate este acela de a ține și mai mult PSD și PNL la guvernare.

A mai vorbit Valeriu Munteanu și despre neimplicarea instituțiilor statului, a celor europene, în stoparea acestui fenomen. Mai mult, susține coordonatorul AUR Dâmbovița că cei de la Comisia Europeană girează acțiunile PSD-PNL.

„Am tras nădejde la Avocatul Poporului, la Curtea Constituțională, dar sunt și ei impasibili și avem bănuieli rezonabile că acestea pactizează cu PNL și PSD. Concluzia AUR este că România este un stat capturat. Noi vom face tot ce ne stă în puteri pentru a ridica românii pe meterezele luptei pentru democrație și pentru statul de drept. Vom face un apel pentru a face zid comun cu noi înainte de campanie, în campanie și în ziua alegerilor”, a mai precizat Valeriu Munteanu.

În opinia vicepreședintelui AUR, România a devenit un stat polițienesc și se fac acum presiuni puternice asupra opoziției veritabile reprezentată de Alianța pentru Unirea Românilor. A mai mărturisit public Valeriu Munteanu că liderii partidului sunt în permanență urmăriți de poliția politică.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite