Connect with us

POLITIC

Ceaușescu, cel mai bun președinte al românilor conform unui sondaj Avangarde!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa. stirilekanald.ro)

Neîncrederea în actuala clasă politică, fie de la putere, fie din opoziție sau cea în curs de formare, a produs mutări serioase în conștiința românului, în gradul său de percepere a realității. În urma unui sondaj realizat de Avangarde, a reieșit un lucru nu neapărat curios, ci mai degrabă așteptat, ținând cont de evoluția socio-economică și politică a țării din ultimii 29 de ani.

Românii au stabilit că cel mai adevărat președinte a fost Nicolae Ceaușescu, lider al țării în perioada 1965-1989. Pe locul doi, îl regăsim pe Traian Băsescu. Urmează, la distanță mare, Klaus Iohannis. De restul șefilor de stat nu mai are rost să vorbim.

Se pare că românii au apreciat la Ceaușescu, considerat a fi unul dintre marii dictatori comuniști ai lumii, patriotismul, zelul de a construi mult, realizările în plan economic și social și stabilitatea din acele vremuri. Evident, cei care îl consideră pe Ceaușescu a fi cel mai bun conducător sunt românii cu vârsta este 50 de ani, care au trăit în acele vremuri considerate de ei a fi sigure.

Exemplele date de nostalgici sunt multiple. Spun ei că Ceaușescu a construt uzine, combinate siderurgice, orașe, hidrocentrale, canalul Dunărea-Marea Neagră, Casa Poporului, metrou în București, rețele feroviare și câte altele. Aleșii de după 1990 doar au devalizat, iar de construit nu prea s-a mai făcut nimic!

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

PERPLEX. Gata! S-a împărți țara în două!

Publicat

pe

Bucurați-vă! S-au întors pensiile speciale pentru parlamentari! Trăiască Curtea Constituțională, care a reușit să rupă țară în două! Să o împartă între privilegiați și plebe.

Nici nu se putea un cadou mai nimerit pentru aleși. Oare lor le-o conveni? Ce le dictează patriotismul? Ce vor mai putea spune poporului, anul viitor, în nesfârșitele campanii electorale? Toate promisiunile vor fi estompate, cenușii. Credibilitatea se duce spre zero.

Mergem din inerție. De ce? Fiindcă am împărțit România. Pentru că ne-am întors la un ev mediu modern. Pentru că nu mai avem stat, ci doar oameni la vârf care profită de pe urma acestui concept. Noi, restul de populație, am devenit partea care nu mai contează…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Conduceri noi la PSD Ciocănești și Bucșani

Publicat

pe

Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, una dintre cele mai puternice organizații social-democrate din România, are ca prioritate câștigarea celor patru tipuri de alegerilor de anul viitor. Tocmai de aceea, în ultimele luni, Corneliu Ștefan, împreună cu întreaga echipă de conducere a filialei, a luat la pas județul într-un periplu comunicațional cu primarii, viceprimarii, consilierii locali, membrii și simpatizanții social-democrați.

În mai multe localități au avut loc și conferințe de alegeri a unor noi structuri de conducere. Ultimele s-au desfășurat la Bucșani și Ciocănești. La Bucșani, prin vot, a fost desemnat pentru a coordona filiala Mihai Ionuț Valentin. La Ciocănești, unde este mult de muncă, organizația PSD va fi condusă de Marian Tudoran.

„Obiectivul celor doi președinți și al membrilor birourilor celor două organizații este câștigarea tuturor alegerilor viitoare: europarlamentare, parlamentare, locale și prezidențiale”, a spus liderul PSD Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

La aceste întâlniri, președintele PSD Dâmbovița a fost însoțit de vicepreședinte CJ – Luciana Cristea, de deputații Radu Popa și Marian Țachianu, de prefectul Claudia Gilia, de secretarul de stat Ionuț Săvoiu și de alți reprezentanții de seamă ai organizației social-democrate dâmbovițene.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite