Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Principalele reglementări şi modificări din noua lege a pensiilor!

Publicat

pe

Noua lege a pensiilor urmează să intre în vigoare în anul 2021 şi va reaşeza, spune Oana Vlăducă – deputat PSD de Dâmboviţa, un „sistem uriaş, care a tot fost complicat de-a lungul anilor”.

Dâmboviţa

Poliţiştii din Dâmboviţa caută un copil răpit de tată!

Publicat

pe

de

Polițiștii din Pucioasa au fost sesizați, în seara zilei de 16 noiembrie 2018, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fostul concubin al unei femei a luat minorul, de 3 ani, conform programului de vizită stabilit de Tribunalul Dâmbovița, însă nu i l-a mai înapoiat.

Copilul are 98 cm înălţime şi 14 kg. Când l-a luat tatăl său, era îmbrăcat cu pantaloni de culoare neagră, o geacă bleumarin, în picioare avea ghete de culoare maro, iar pe cap purta o căciulă galbenă.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării minorului sunt rugate să sune de îndată la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

În cauză, polițiștii au întocmit și un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Adolescenţi din Argeş au distrus 11 maşini în judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

Trei adolescenţi din judeţul Argeş, cu vârste între 16-17 ani, au fost reţinuţi de poliţiştii din Găeşti pentru comiterea infracţiunilor de furt şi distrugere.

Tinerii sunt bănuiţi că, în noaptea de 15/16 noiembrie, ar fi sustras mai multe bunuri şi ar fi provocat distrugeri la nu mai puţin de 11 autovehicule parcate în localităţile Crângurile şi Valea Mare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!