Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Principalele reglementări şi modificări din noua lege a pensiilor!

Publicat

pe

Noua lege a pensiilor urmează să intre în vigoare în anul 2021 şi va reaşeza, spune Oana Vlăducă – deputat PSD de Dâmboviţa, un „sistem uriaş, care a tot fost complicat de-a lungul anilor”.

Argeș

Jandarmii din Argeş, daruri de „Moş Nicolae” pentru 23 de copii cu handicap

Publicat

pe

Câştigătorii competiţiei sportive „Cupa colonel Miron Tănase”, organizată de IJJ Argeş în luna noiembrie, şi-au donat premiile pentru a cumpăra dulciuri, produse alimentare şi articole de igienă celor 23 de beneficiari ai Complexului de servicii pentru copii cu handicap Trivale-Piteşti. Jandarmii le-au dus darurile astăzi, în ziua de Moş Nicolae.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Moş Nicolae a venit şi la copiii aflaţi în grija DGASPC Dâmboviţa

Publicat

pe

Seara de Moş Nicolae a fost, anul acesta, una aparte pentru 95 de copii aflaţi în grija DGASPC Dâmboviţa. Aceştia au fost parte a unui proiect derulat împreună cu elevii care frecventează cercurile organizate la centrele culturale din Moreni, Pucioasa, Găeşti, Titu şi la Palatul Copiilor Târgovişte.

S-a cântat, s-a dansat, s-au legat prietenii, iar demonstraţiile sportive şi miniscenetele de teatru i-au captivat pe cei prezenţi. Şi, evident, nu au lipsit cadourile! Toţi cei 200 de participanţi la super-petrecerea cu masă festivă de aseară au primit daruri din partea Asociaţiei Părinţilor de la Palatul Copiilor Târgovişte.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web