Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Principalele reglementări şi modificări din noua lege a pensiilor!

Publicat

pe

Noua lege a pensiilor urmează să intre în vigoare în anul 2021 şi va reaşeza, spune Oana Vlăducă – deputat PSD de Dâmboviţa, un „sistem uriaş, care a tot fost complicat de-a lungul anilor”.

Argeș

Agresor sexual, prins la aproape 1 an de la comiterea faptei!

Publicat

pe

Un tânăr de 26 de ani, din oraşul Ştefăneşti, judeţul Argeş, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive, la 11 luni de la săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri.

Bărbatul a fost identificat de anchetatori ca fiind cel care a desfăşurat, în octombrie 2017, acţiuni cu caracter obscen în faţa unei adolescente de 15 ani, pe o stradă din municipiul Piteşti.

Citește în continuare

Giurgiu

70.000 de euro, confiscaţi în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu

Publicat

pe

Poliţiştii de frontieră de la Giurgiu au ridicat în vederea continuării cercetărilor suma de 70.000 de euro, pe care au găsit-o ascunsă pe corpul a doi cetăţeni turci şi în bagajele a şase români, călători într-un autocar care circula pe ruta Bucureşti-Istanbul.

Oamenii legii au stabilit că şoferul, un cetăţean turc în vârstă de 51 de ani, şi un pasager de 27 de ani, din aceeaşi ţară, au împărţit o parte din banii pe care voiau să-i transporte în Turcia celor şase călători români, pentru a-i ascunde în bagaje.

Cei în cauză sunt acum cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”omisiunea în tot sau în parte, a evidențierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operațiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate şi dobândirea, deținerea sau folosirea de bunuri, cunoscând că acestea provin din săvârșirea de infracțiuni”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!