Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Dâmboviţa: Şantiere permanent monitorizate, investiţii finalizate la termen!

Publicat

pe

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alin Manole, a efectuat, astăzi – 21 august, împreună cu senatorul Adrian Ţuţuianu şi deputatul Corneliu Ştefan, o vizită de lucru pe şantierele de investiţii din comunele Văcăreşti, Perşinari, Gura Şuţii, Braniştea şi Sălcioara.

Este vorba despre proiecte care vizează infrastructura educaţională (Grădiniţa Văcăreşti şi Şcoala Braniştea), culturală (căminele culturale din Gura Şuţii şi Braniştea), de apă şi canalizare (staţie de epurare în Sălcioara) şi rutieră (DJ 722 – în Boteni).

Miercuri – 22 august, se va merge în localităţile Răzvad, Aninoasa, Doicești, Șotânga, Vulcana Pandele, Brănești, Fieni, Bezdead, Vișinești, Valea Lungă și Iedera, tot cu scopul de a identifica problemele care apar în implementarea proiectelor de dezvoltare şi a găsi cele mai bune soluţii pentru gestionarea acestora, astfel încât să nu fie întârziată finalizarea investiţiilor.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Proiect pentru modernizarea transportului public și în zona limitrofă municipiului Târgoviște

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a depus, astăzi – 16 mai 2022, în parteneriat cu administrația publică locală a comunei Șotânga un proiect care vizează modernizarea transportului public în zona periurbană a municipiului care cuprinde, spune edilul Daniel Cristian Stan, 25 de localități.

În cadrul acestei prime etape, vor fi achiziționate 21 de autobuze electrice de capacitate mare și vor fi construite 21 de stații de încărcare lentă la autobază și 7 stații de încărcare rapidă pe traseu. De asemenea, se vor executa și mai multe lucrări conexe.

„Valoarea intervențiilor este de 13,788,828.98 euro, TVA inclus, din care 11,571,000.00 euro, fără TVA, reprezintă cheltuieli eligibile asigurate din Planul Național de Redresare și Reziliență, la care se adaugă TVA aferent cheltuielilor eligibile în valoare de 2,198,490.00, cheltuieli asigurate din bugetul de stat”, precizează primarul Daniel Cristian Stan.

Reamintim faptul că transportul public local din Târgoviște este în plin proces de modernizare, iar proiectul depus astăzi în vederea obținerii de fonduri europene nerambursabile răspunde solicitărilor venite de la cetățeni, care își doresc autovehicule moderne și ecologice și pe traseele din afara municipiului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Șase străzi din municipiul Moreni vor fi modernizate prin PJDL

Publicat

pe

Primăria Moreni continuă procesul de modernizare a infrastructurii rutiere. La inițiativa edilului Constantin Dinu, consilierii locali au aprobat asocierea municipiului Moreni cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală(PJDL), pentru realizarea obiectivului de investiții ,,Modernizare infrastructură rutieră”.

„Practic, în cadrul acestui proiect vor fi reabilitate și modernizate șase străzi din municipiul Moreni respectiv strada Independenței, tronson 137 – 167A, Independenței cu tronsonul 136 – 178A. Vor mai intra în lucru străzile Dorobanți, Nicolae Iorga și Crângului. De asemenea, au fost aprobați indicatorii tehnico-economici și valoarea investiției publice: 5.672.292,35 lei”, ne-a precizat primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT