Conectați-vă cu noi

Prahova

Coliziune între o cisternă şi un autoturism, în Prahova. Sunt două victime

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Prahova

O femeie de 51 de ani şi-a pierdut viaţa astăzi, după ce maşina cu care circula a fost implicată într-un accident rutier cu o cisternă, în comuna Drăgăneşti, judeţul Prahova, sat Bărăitaru. Autoturismul era condus de o femeie în vârstă de 48 de ani, care a suferit mai multe leziuni şi un traumatism cranio-cerebral. Şoferul mastodontului nu este rănit.

Un elicopter SMURD se îndreaptă spre locul accidentului, unde pompierii intervin pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier. Cisterna era fără încărcătură.

Sursa foto: ISU Prahova

Sursa foto: ISU Prahova

Sursa foto: ISU Prahova

Sursa foto: ISU Prahova

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Fundaţia Vodafone România a modernizat şi Centrul de transfuzie sangvină Ploieşti

Publicat

pe

de

Centrul de transfuzie sangvină Ploiești a fost modernizat în cadrul etapei 2017-2018 a programului „O șansă pentru viață”, derulat prin parteneriatul Fundației Vodafone România cu Asociația React. Proiectul de modernizare a centrului din Ploiești a inclus renovarea spațiilor care acoperă traseul donatorului, cabinetele de consultații și zonele dedicate activităților suport, având o suprafață totală de aproape 1.700 de mp, precum și dotarea cu mobiler medical pentru sala de așteptare. Finanțarea acordată de Fundația Vodafone România în acest proiect este de aproape 150.000 de lei.

Centrul de la Ploiești este al doilea centru de transfuzie din România, după cel din București, din punct de vedere al volumului activității și al importanței contribuției pe care o aduce în acoperirea cererii de produse de sânge pentru spitalele din București. Centrul are o activitate de peste 50 de ani și nu a mai fost renovat din 1999. În prezent, acesta deservește direct 10 spitale din județul Prahova, de aici fiind trimis sânge recoltat și către centre de transfuzie din alte zone. Anul trecut, la Ploiești au fost înregistratți aproape 23.000 de donatori, numărul pacienților care au beneficiat de sânge și preparate din sânge ajungând la 64.800.

Proiectul de la Ploiești este al patrulea finalizat în etapa actuală a programului „O șansă pentru viață”, după cele încheiate recent la Satu Mare, Sibiu și Pitești.

Citește în continuare

Prahova

Fetiţă de 10 ani, omorâtă pe trecere de pietoni!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (sursa: kanalmediagroup.com)

O fetiţă de 10 ani a fost spulberată de un TIR, pe DN1B, în localitatea Loloiasca, din judeţul Prahova. Copila traversa şoseaua pe trecerea de pietoni , când a fost lovită în plin de autocamionul greu, la volanul căruia se afla un cetăţean moldovean.

Echipajul medical sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru bietul copil. Leziunile suferite erau incompatibile cu viaţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!