Conectați-vă cu noi

Prahova

Coliziune între o cisternă şi un autoturism, în Prahova. Sunt două victime

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Prahova

O femeie de 51 de ani şi-a pierdut viaţa astăzi, după ce maşina cu care circula a fost implicată într-un accident rutier cu o cisternă, în comuna Drăgăneşti, judeţul Prahova, sat Bărăitaru. Autoturismul era condus de o femeie în vârstă de 48 de ani, care a suferit mai multe leziuni şi un traumatism cranio-cerebral. Şoferul mastodontului nu este rănit.

Un elicopter SMURD se îndreaptă spre locul accidentului, unde pompierii intervin pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier. Cisterna era fără încărcătură.

Sursa foto: ISU Prahova

Sursa foto: ISU Prahova

Sursa foto: ISU Prahova

Sursa foto: ISU Prahova

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Depozit de mase plastice din Prahova arde de trei zile!

Publicat

pe

Foto: ISU Prahova

Pompierii din Prahova acţionează, de duminică – 11 noiembrie 2018, pentru lichidarea incendiului izbucnit la depozitul de mase plastice din Mimiu. Echipajele de stingere au adoptat o intervenţie defensivă, întrucât nu pot pătrunde în hală din cauza riscului iminent de prăbuşire a elementelor de construcţie, structura de rezistenta fiind grav afectată și ar pune în pericol viața echipajelor în ipoteza acționării din interior.

„Intervenția se execută numai din exterior și este de durată, deoarece în interiorul halei sunt depozitate cantități impresionante de materiale combustibile”, se arată într-un comunicat remis de ISU Prahova.

Astăzi – 14 noiembrie, după o nouă acţiune de recunoaştere, comandantul intervenţiei a hotărât inundarea în totalitate a halei. S-a impus trecerea la această etapă a stingerii incendiului, având în vedere că vizibilitatea focarelor a fost mult mai mare.

Foto: ISU Prahova

Citește în continuare

ACTUALITATE

Elevii şi studenţii muzicieni, în concurs la Ploieşti!

Publicat

pe

Foto: ph-online.ro

Vineri – 16 noiembrie 2018, la ora 10:30, debutează la Ploieşti cea de-a 24-a ediţie a Concursului Național de Interpretare și Creație Muzicală „Paul Constantinescu”, deschis celor mai talentaţi elevi şi studenţi de la școlile, liceele, colegiile și facultătile de muzică din România și Republica Moldova.

Prestigiosul eveniment, organizat de Muzeul Memorial „Paul Constantinescu”, este structurat pe cinci secţiuni: vioara, violoncel, pian, canto clasic şi compoziţie muzicală.

Gala laureaţilor va avea loc duminică – 18 noiembrie, de la ora 13:30, la Filarmonica „Paul Constantinescu” – Ploiești. Vor urma, marţi – 20 noiembrie, sâmbătă – 24 noiembrie şi duminică – 25 noiembrie, alte secţiuni ale concursului, organizate în Bucureşti şi Ploieşti.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!