Connect with us

Argeș

Au vrut să pregătească o butie pentru prune şi au murit intoxicaţi!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.eurovalcea.ro)

De o moarte cruntă, cauzată de neglijenţă, au avut parte doi bărbaţi din localitatea Vedea, judeţul Argeş. Tragedia s-a consumat în după-amiaza zilei de ieri – 26 august. Cei doi au vrut să pregătească o butie imensă pentru a fermenta fructele.

S-au băgat în interiorul recipientului ce avea o înălţime de 3 metri, pentru a pune o folie de plastic, fără să ţină cont că în magazia respectivă mai existau şi alte butii pline cu borhot în fermentaţie, care degajau gaze periculoase.

Bărbaţii, unul de 44 de ani şi celălalt de 60 de ani, au leşinat. Vecinii sunt cei care au intervenit, spărgând butia şi scoţându-i afară. Din păcate, era prea târziu. Echipa medicală sosită de urgenţă la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-i readuce la viaţă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Incendiu într-un bloc din Pitești. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Publicat

pe

Incendiu, în această după-amiază, într-un bloc din cartierul Trivale al municipiului Pitești. Focul s-a manifestat la nivelul sufrageriei unui apartament de la etajul 3.

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Două dintre ele, un bărbat de 89 de ani și o femeie de 75 de ani, care locuiau în apartamentul unde a izbucnit incendiul, au fost transportate la spital. Celelalte două, un bărbat de 38 de ani și o femeie de 34 de ani, au fost asistate la fața locului.

Potrivit ISU Argeș, pompierii au evacuat o femeie și doi copii, aflați la etajul 4. Toate persoanele de pe scara de bloc au fost scoase afară în siguranță. Cauza incendiului nu a fost încă stabilită. Se pare că ar fi de natură electrică.

Citește în continuare

Argeș

Copil de 4 ani a căzut în gol de la etajul 1

Publicat

pe

Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul ISU Argeș intervine în aceste momente pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Pitești, unde un copil de 4 ani a căzut în gol de la etajul 1 al unui imobil.

UPDATE 1

Este vorba despre un băiețel. Acesta s-a lovit la cap în urmă căderii de la etajul 1. Echipajul SMURD l-a preluat conștient și l-a transportat la spital.

UPDATE 2

Băiatul a fost transferat la un spital din București de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Era intubat și ventilat mecanic.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT