Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Componenţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa a fost schimbată!

Publicat

pe

Consiliul Judeţean Dâmboviţa are, de astăzi – 27 august 2018, o nouă componenţă, urmare demisiei liberalului Adrian Stan. În locul acestuia, a fost validat mandatul lui Ovidiu Niţoiu, supleant pe lista PNL de la alegerile din iunie 2016. Conform adresei PNL, candidata Ioana Dincă nu a dorit să ocupe această funcţie de demnitate publică.

Ovidiu Niţoiu a fost şi în trecut consilier judeţean din partea PNL. Potrivit declaraţiei de avere pe care a depus-o în această calitate, în mai 2016, deţine un teren agricol în Aninoasa şi unul intravilan în Târgovişte, are un apartament şi o casă de locuit în Târgovişte şi un autoturism Opel Vectra – fabricaţie 2001.

Din acelaşi document reiese că are în bancă 65.000 de lei, iar ca director general SC Comat SA Dâmboviţa a încasat un salariu anual de 33.132 lei, la care se adaugă 22.000 de lei venituri din pensie.

Componenţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa (22 – PSD şi 13 – PNL):
– Daniel Comănescu, preşedinte (PSD)
– Manole Mihai Alin, vicepreşedinte (PSD)
– Cristea Marilena Luciana, vicepreşedinte (PSD)
– Brezeanu Iulian (PNL)
– Buta Teodor (PNL)
– Caciamac Grbiela (PSD)
– Costache Mioara (PSD)
– Diniţă Alexandru (PSD)
– Dragomir Ruxandra Mădălina (PSD)
– Drugă Vlăduţ (PNL)
– Fulga Valeriu (PSD)
– Georgescu Florian Dan (PSD)
– Greaca Luisa Marilena (PSD)
– Grozavu Ion Gabriel (PNL)
– Ion Sorin (PNL)
– Istrate Mihai (PSD)
– Marcu Corneliu Bogdan (PNL)
– Mocanu Adrian (PNL)
– Necula Cezarina (PSD)
– Neculaescu Sache (PSD)
– Nicolaescu Ileana Cătălina (PSD)
– Niţă Georgiana (PSD)
– Niţoiu Ovidiu (PNL)
– Oprea Alexandru (PSD)
– Oprea Iulian (PSD)
– Petre Marin (PNL)
– Plăiaşu Gabriel (PNL)
– Popa Aurelian (PNL)
– Popescu Cezar Claudiu (PSD)
– Popescu Jean (PNL)
– Spânu Pojor (PSD)
– Stan Cornelia (PSD)
– Stănescu Mihai (PSD)
– Tică Dănuţ (PNL)
– Vasilescu Liviu Cosmin (PSD)

ADMINISTRAŢIE

Primăria Dragomirești, acțiune de igienizare a zonelor transformate în gropi de gunoi

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Primăria Dragomirești atrage atenția cetățenilor că aruncarea gunoaielor de orice natură în locuri neamenajate se sancționează cu amenzi între 3.000 și 6.000 de lei – pentru persoanele fizice și între 20.000 și 40.000 de lei – pentru persoanele juridice. De asemenea, se poate dispune și confiscarea atelajului sau a mașinii cu care se transportă deșeurile respective, vinovații având totodată obligația de a curăța întreaga zonă unde au fost depistați încălcând legea.

De precizat că administrația publică de la Dragomirești a acționat, cu ajutorul persoanelor care primesc ajutor social, pentru curățarea și igienizarea punctelor considerate „fierbinți” din acest punct de vedere, identificate ca urmare a unor controale inopinate ale Gărzii de Mediu Dâmboviţa.

„Informăm cetățenii că toate zonele identificate cu risc de depozitare necontrolată a deșeurilor menajere au fost semnalizate prin montarea unor panouri care interzic aruncarea deșeurilor menajere și afișează cuantumul amenzilor care sunt aplicate în caz că vor fi prinși.

Totodată, vă avertizăm că locurile în care se aruncă de obicei gunoaie menajere sau de orice altă natură sunt atent monitorizate, inclusiv prin mijloace video, riscul de a fi prinși fiind extrem de mare”, se precizează într-o comunicare a Primăriei Dragomirești.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmboviţa, finanțare pentru sărbătoarea Sf. Ierarh Nifon (10-11 august 2021)

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița a răspuns favorabil solicitării Arhiepiscopiei Târgoviștei și a alocat suma de 100.000 lei pentru susținerea cheltuielilor prilejuite de organizarea manifestărilor dedicate sărbătorii Sfântului Ierarh Nifon (10-11 august 2021).

De asemenea, în aceeași ședință a CJ Dâmbovița, s-a aprobat un proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar de 350.000 de lei pentru efectuarea de lucrări la mai multe biserici din județ.

VIDEO

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT