Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Componenţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa a fost schimbată!

Publicat

pe

Consiliul Judeţean Dâmboviţa are, de astăzi – 27 august 2018, o nouă componenţă, urmare demisiei liberalului Adrian Stan. În locul acestuia, a fost validat mandatul lui Ovidiu Niţoiu, supleant pe lista PNL de la alegerile din iunie 2016. Conform adresei PNL, candidata Ioana Dincă nu a dorit să ocupe această funcţie de demnitate publică.

Ovidiu Niţoiu a fost şi în trecut consilier judeţean din partea PNL. Potrivit declaraţiei de avere pe care a depus-o în această calitate, în mai 2016, deţine un teren agricol în Aninoasa şi unul intravilan în Târgovişte, are un apartament şi o casă de locuit în Târgovişte şi un autoturism Opel Vectra – fabricaţie 2001.

Din acelaşi document reiese că are în bancă 65.000 de lei, iar ca director general SC Comat SA Dâmboviţa a încasat un salariu anual de 33.132 lei, la care se adaugă 22.000 de lei venituri din pensie.

Componenţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa (22 – PSD şi 13 – PNL):
– Daniel Comănescu, preşedinte (PSD)
– Manole Mihai Alin, vicepreşedinte (PSD)
– Cristea Marilena Luciana, vicepreşedinte (PSD)
– Brezeanu Iulian (PNL)
– Buta Teodor (PNL)
– Caciamac Grbiela (PSD)
– Costache Mioara (PSD)
– Diniţă Alexandru (PSD)
– Dragomir Ruxandra Mădălina (PSD)
– Drugă Vlăduţ (PNL)
– Fulga Valeriu (PSD)
– Georgescu Florian Dan (PSD)
– Greaca Luisa Marilena (PSD)
– Grozavu Ion Gabriel (PNL)
– Ion Sorin (PNL)
– Istrate Mihai (PSD)
– Marcu Corneliu Bogdan (PNL)
– Mocanu Adrian (PNL)
– Necula Cezarina (PSD)
– Neculaescu Sache (PSD)
– Nicolaescu Ileana Cătălina (PSD)
– Niţă Georgiana (PSD)
– Niţoiu Ovidiu (PNL)
– Oprea Alexandru (PSD)
– Oprea Iulian (PSD)
– Petre Marin (PNL)
– Plăiaşu Gabriel (PNL)
– Popa Aurelian (PNL)
– Popescu Cezar Claudiu (PSD)
– Popescu Jean (PNL)
– Spânu Pojor (PSD)
– Stan Cornelia (PSD)
– Stănescu Mihai (PSD)
– Tică Dănuţ (PNL)
– Vasilescu Liviu Cosmin (PSD)

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Sălcioara a contractat un împrumut pentru a construi sistemul de alimentare cu gaze naturale

Publicat

pe

Chiar dacă vremurile nu sunt deloc propice dezvoltării, și asta o simțim pe propria piele mai ales în această perioadă când prețurile au luat-o spre aiurea dând clar de înțeles că și capitalismul are hibe multe, tot nu putem renunța la confort și civilizație. Sunt elemente care intră în componența existenței noastre de zi cu zi. Mergem înainte cu speranța și încrederea că, până la urmă, o scoatem la capăt.

La fel gândește și primarul comunei Sălcioara, Valentin Pârvu. Edilul are în plan, de foarte mult timp, să realizeze o rețea de gaze naturale la nivelul întregii localități. Și nu este de colea să pui în execuție un asemenea proiect. Este vorba de nouă sate, desfășurate pe zeci de kilometri. Investiție de anvergură, dar primarul nu se lasă. Merge mai departe cu acest program, chiar dacă costurile sunt mari pentru obiectiv și nici utilizatorul final, cetățeanul, nu mai este așa de încântat după ce a văzut care este tăvălugul prețurilor și la o astfel de utilitate. Dar, cum am spus, nu poți abandona confortul, civilizația, utilitatea, constrâns de împrejurările economice.

Ne-a precizat Valentin Pârvu că a contractat un credit de 2 milioane de lei pentru a porni lucrările de execuție la rețeaua de gaze naturale. Se va merge din aproape în aproape. Sat cu sat, pornind de la stația de reglare și măsurare (SRM). Au fost luate în calcul pentru început satele Ghinești, Bănești, Mircea Vodă și Sălcioara. Lucrările vor înainta și spre celelalte așezări, în funcție de mijloacele financiare existente.

„Pornim lucrările de la stația de reglare năsurare, după care avansăm, ușor-ușor, spre fiecare sat. Intenția noastră este aceea de a pune în funcțiune, rapid, tot ceea ce facem, altfel încât locuitorii satelor în care s-a executat rețeaua să beneficieze de gazele naturale. Dacă ar fi să așteptăm finalizarea întregii lucrări, va trece timp”, ne-a spus primarul Valentin Pârvu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Dragomirești, singura comună din județul Dâmbovița unde există trei cartiere pentru tineri

Publicat

pe

Dragomirești este una dintre puținele comune din județ unde autoritățile locale au ca prioritate asigurarea unor condiții de edificare a locuințelor pentru tineri. Legarea de glie a acestora, stoparea migrării masive către Occident ar trebui să fie un deziderat al tuturor reprezentanților comunităților locale, ai statului. Și cum îi poți ține acasă pe tineri? Bineînțeles, asigurându-le locuri de muncă stabile, bine retribuite și, în ceea ce privește aportul administrațiilor locale, suportul pentru edificarea de locuințe, mai precis, repartizarea unor loturi de teren, gratuit, și, evident, construirea utilităților necesare unui trai civilizat și în confort. Vorbim aici de drumuri, rețele de apă, canalizare, gaze naturale și electricitate, la care se adaugă imediat infrastructura educațională, cultural-sportivă și de recreere.

Ei bine, primarul comunei Dragomirești, Dragoș Vlădulescu, a reușit să materializeze astfel de proiecte. Pe unele le-a definitivat, iar altele sunt în curs de implementare. La Dragomirești, vorbim în momentul de față de trei astfel de zone de locuit destinate familiilor tinere, la Decindeni, Râncaciov și Ungureni. Toate amenajate în zone liniștite, pitorești, încadrate de păduri și multă liniștite.

Am mers împreună cu edilul Dragoș Vlădulescu în toate cele trei cartiere. Este altceva. Aici respiră noul, modernul, civilizația. Alură clară de așezări europene, cu tot ce le trebuie: sală de sport, grădiniță, locuri de joacă, drumuri bune.

Și lucrurile nu se opresc aici. Administrația locală are deja pregătit proiectul pentru realizarea rețelelor de gaze naturale în toate cele trei cartiere. Urmează să fie puse la punct toate celelalte utilități. Se va realiza inclusiv o pistă pentru bicicliști. Traseul va avea o lungime de 2,5 km. Proiectul pentru acest obiectiv va fi realizat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats