Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Componenţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa a fost schimbată!

Publicat

pe

Consiliul Judeţean Dâmboviţa are, de astăzi – 27 august 2018, o nouă componenţă, urmare demisiei liberalului Adrian Stan. În locul acestuia, a fost validat mandatul lui Ovidiu Niţoiu, supleant pe lista PNL de la alegerile din iunie 2016. Conform adresei PNL, candidata Ioana Dincă nu a dorit să ocupe această funcţie de demnitate publică.

Ovidiu Niţoiu a fost şi în trecut consilier judeţean din partea PNL. Potrivit declaraţiei de avere pe care a depus-o în această calitate, în mai 2016, deţine un teren agricol în Aninoasa şi unul intravilan în Târgovişte, are un apartament şi o casă de locuit în Târgovişte şi un autoturism Opel Vectra – fabricaţie 2001.

Din acelaşi document reiese că are în bancă 65.000 de lei, iar ca director general SC Comat SA Dâmboviţa a încasat un salariu anual de 33.132 lei, la care se adaugă 22.000 de lei venituri din pensie.

Componenţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa (22 – PSD şi 13 – PNL):
– Daniel Comănescu, preşedinte (PSD)
– Manole Mihai Alin, vicepreşedinte (PSD)
– Cristea Marilena Luciana, vicepreşedinte (PSD)
– Brezeanu Iulian (PNL)
– Buta Teodor (PNL)
– Caciamac Grbiela (PSD)
– Costache Mioara (PSD)
– Diniţă Alexandru (PSD)
– Dragomir Ruxandra Mădălina (PSD)
– Drugă Vlăduţ (PNL)
– Fulga Valeriu (PSD)
– Georgescu Florian Dan (PSD)
– Greaca Luisa Marilena (PSD)
– Grozavu Ion Gabriel (PNL)
– Ion Sorin (PNL)
– Istrate Mihai (PSD)
– Marcu Corneliu Bogdan (PNL)
– Mocanu Adrian (PNL)
– Necula Cezarina (PSD)
– Neculaescu Sache (PSD)
– Nicolaescu Ileana Cătălina (PSD)
– Niţă Georgiana (PSD)
– Niţoiu Ovidiu (PNL)
– Oprea Alexandru (PSD)
– Oprea Iulian (PSD)
– Petre Marin (PNL)
– Plăiaşu Gabriel (PNL)
– Popa Aurelian (PNL)
– Popescu Cezar Claudiu (PSD)
– Popescu Jean (PNL)
– Spânu Pojor (PSD)
– Stan Cornelia (PSD)
– Stănescu Mihai (PSD)
– Tică Dănuţ (PNL)
– Vasilescu Liviu Cosmin (PSD)

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 26 mai 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, joi – 26 mai 2022, de la ora 14:00, în ședință ordinară de lucru, având următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ritm bun de lucru pe șantierul de la Școala Malu cu Flori

Publicat

pe

Malu cu Flori este una dintre cele mai frumoase localități din județul Dâmbovița. Comuna se află la marginea de nord-vest, la graniță cu Argeșul. Și aici, ca peste tot, se produc schimbări în plan socio-edilitar, dar ritmul este dat de puterea economică a localității. Dacă pe teritoriul așezării nu există firme puternice, societăți comerciale care să contribuie prin taxe și impozite la bugetul local, este greu să demarezi și să duci la capăt proiecte importante pentru comunitate. Nu ai decât șansa de a apela la programele europene în materie de investiții, la fondurile acordate de Guvern sau la sprijinul Consiliului Județean. Actualul primar, Ion Constantin, nu s-a dat bătut, în ciuda greutăților întâmpinate pentru realizarea unor obiective necesare localității. Împreună cu echipa din Primărie și cu ajutorul colaboratorilor externi în materie de consultanță, caută soluții, oportunități de dezvoltare.

Una dintre investițiile care trebuia musai să apară la Malu cu Flori este reprezentată de școală. De câțiva ani, copiii din comună își desfășoară activitatea educațională în stare de provizorat, în mai multe schimburi, nemaiexistând spații suficiente și care să se preteze unui învățământ de calitate.

Lucrările de execuție la școala din centrul comunei au început în urmă cu două luni. Edilul este mulțumit de ritmul de pe șantier. Obiectivul ar trebui să fie gata în 2023. Situația economică generală a adus probleme și la Malu cu Flori. În prima fază de după explozia prețurilor la energie electrică și gaze naturale, nu se găseau materiale de construcții, apoi au început să se scumpească. Ne-a spus primarul că, deocamdată, diferențele între valoarea proiectului și costurile apărute sunt de 150.000 de lei. Actualizările se efectuează lunar. Acest hop a fost trecut, iar lucrările continuă.

„Am trecut la faza de pregătire a nivelului parter. S-a lucrat la tot ceea ce a însemnat fundația și s-a lucrat la zidul de sprijin de la terenul de sport și s-au efectuat demolările interioare. Acum, se lucrează la acoperișul vechi, să îl demolăm”, ne-a precizat Ion Constantin.

Până la deschiderea noii școli pe care primarul speră să o vadă gata înainte de termenul stabilit prin contract, cei 150 de copii din Malu cu Flori învață în Căminul Cultural. Administrația publică locală a reușit să reamenajeze o serie de încăperi, biblioteca, spațiul destinat muzeului satului, încăperea artiștilor, bucătăria. Totul a căpătat atmosferă de instituție de învățământ. Dacă nu se găsea această soluție de provizorat, copiii ar fi trebuit să fie transferați pe perioada lucrărilor la Școala din Voinești, ceea ce ar fi însemnat un efort în plus, și pentru autorități și pentru copii și părinți.

„Școala înseamnă prima mare investiție benefică pentru locuitorii comunei, pentru viitorul copiilor noștri. Faptul că am învățat în două schimburi a creat ceva probleme copiilor, familiilor. Ne-au plecat ceva elevi la Târgoviște. Dar, nu disperăm. Sunt convins că lucrurile vor intra în normalitate. Când va fi gata, școala noastră va fi deosebit de atractivă, modernă, dotată cu tot ceea ce trebuie pentru derularea unui act educațional în ton cu cerințele europene.

Vom avea 9 săli de clasă, cancelarie, plus două laboratoare. Nu lipsește terenul de sport, pe care îl vom amenaja ca la carte. Când va fi dată în folosință, școala noastră va primi inclusiv elevi din sătul Lăicai, ce ține de comuna Cetățeni, din județul Argeș „, ne-a precizat primarul comunei Malu cu Flori – Constantin Ion.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT