Connect with us

Dâmboviţa

Pompier, zdrobit de un tractor într-o zonă greu accesibilă din Gemenea!

Publicat

pe

Sursa: IPJ Dâmboviţa

Un bărbat, pompier la Detaşamentul din Titu, a fost rănit grav astăzi, în urma unui accident petrecut în punctul Secături, sat Gemenea, comuna Voineşti, într-o zonă greu accesibilă.

Din primele date, reiese că peste trupul acestuia s-a răsturnat un tractor. Salvatorii au mers pe jos circa 2 km până la locul nedoritului eveniment.

Leziunile suferite sunt destul de grave. A fost solicitat un elicopter SMURD care să-l transporte pe rănit la Bucureşti.

UPDATE: Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din Gemenea, a decedat. Era căsătorit şi nu avea copii. Lucra la ISU Dâmboviţa din anul 2006 şi era încadrat pe funcţia de comandant de echipaj la Detaşamentul de Pompieri din Titu. Colegii săi sunt îndureraţi şi transmit condoleanţe familiei. 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Proiect „Achiziție de echipamente de protecție medicală pentru unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Cornești, județul Dâmbovița”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

CAS Dâmbovița, sesiune de contractare servicii medicale în ambulatoriu

Publicat

pe

de

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa organizează, în luna decembrie 2022, sesiune de contractare pentru încheierea de contracte cu furnizorii de servicii medicale din asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialități clinice.

Sesiunea de contractare se va desfășura conform următorului calendar de contractare:

„Documentele necesare încheierii contractelor / actelor adiționale se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă / calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării pentru fiecare tip de asistență medicală poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dâmbovița, www.casdb.ro în sectiunea FURNIZORI – CONTRACTARE 2021”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats