Connect with us

ACTUALITATE

Cooperativa Agricolă „Frumosul de Voineşti” intră în supermarket-uri!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.radiocluj.ro)

Exemplu de urmat pentru toţi fermierii dâmboviţeni. Cooperativa agricolă „Frumosul de Voineşti” înfiinţată anul trecut, prin implicarea fermă a autorităţilor locale, a primarului Dănuţ Gabriel Sandu şi a viceprimarului Claudiu Popa, care au reuşit să-i convingă pe pomicultori de importanţa şi necesitatea unei astfel de structuri economice, începe să dea roade.

Reprezentanţii Cooperativei au contactat două mari firme de retail, Profi şi Carrefour, cu care au negociat încheierea unor contracte ce vizează preluarea a circa 2.000 de tone de mere de la Voineşti. De menţionat că unitatea „Frumosul de Voineşti” numără în momentul de faţă 35 de membri şi administrează o suprafaţă de 178 ha de pomi fructiferi.

Pentru a răspunde cerinţelor beneficiarilor, membrii cooperativei voineştene sunt acum în faza procurării de lădiţe şi utilaje pentru sortarea fructelor.

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa prezintă firmelor prima soluție de plată instanță a avansului salarial

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează, miercuri – 22 septembrie 2021, la sediul instituției, de la ora 12:00, o întâlnire în cadrul căreia vor fi prezentate agenților economici din județ Salarium – prima soluție de plată instantă a avansului salarial și de educație financiară din România. Platforma a fost lansată la începutul acestui an

Companiile care optează pentru această soluție vor reduce la zero birocrația asociată avansurilor din salariu – fără cereri, hârtii, aprobări, transferuri individuale – și impactul asupra fluxului de numerar. În cazul angajaților, este nevoie doar de instalarea unei aplicații pe smartphone pentru a putea gestiona propriul salariu, așa cum consideră.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț începere implementare proiect „Înființare Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice Cornești”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT