Connect with us

ACTUALITATE

Senatorul Caracota: România a aplicat măsuri primitive de combatere a pestei porcine!

Publicat

pe

Iancu Caracota, senator PNL de Dâmboviţa, a anunţat că, imediat ce va începe sesiunea parlamentară, va cere autorităţilor româneşti explicaţii pentru faptul că nu au pus în aplicare strategia Comisiei Europene cu privire la combaterea pestei porcine africane şi au luat, în schimb, măsuri primitive precum arderea culturilor. Aşa se face că virusul a afectat şi cea de-a doua fermă de porci ca mărime din Europa, aflată în judeţul Brăila, şi urmează să fie eutanasiate şi incinerate 140.000 de animale – spune parlamentarul liberal.

Având în vedere „dezastrul de necontrolat în care a anuns producţia de carne de porc”, senatorul Caracota solicită demisia premierului Viorica Dăncilă. De asemenea, îi cere preşedintelui Camerei Deputatului, Liviu Dragnea, să explice de ce a fost respinsă solicitarea PNL de convocare a unei sesiuni extraordinare a Camerei, ce avea ca scop, între altele, şi constituirea unei comisii speciale de anchetă privitoare la efectele pestei porcine africane.

Totodată, spune Iancu Caracota, va solicita Guvernului ca, în ceasul al doisprezecelea, „să găsească soluții imediate pentru ca întreprinzătorii din industria de profil să fie protejați de falimentele iminente și să găsească metodele de protecție necesare pentru ca pesta porcină africană să fie stopată”.

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa prezintă firmelor prima soluție de plată instanță a avansului salarial

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează, miercuri – 22 septembrie 2021, la sediul instituției, de la ora 12:00, o întâlnire în cadrul căreia vor fi prezentate agenților economici din județ Salarium – prima soluție de plată instantă a avansului salarial și de educație financiară din România. Platforma a fost lansată la începutul acestui an

Companiile care optează pentru această soluție vor reduce la zero birocrația asociată avansurilor din salariu – fără cereri, hârtii, aprobări, transferuri individuale – și impactul asupra fluxului de numerar. În cazul angajaților, este nevoie doar de instalarea unei aplicații pe smartphone pentru a putea gestiona propriul salariu, așa cum consideră.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț începere implementare proiect „Înființare Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice Cornești”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT