Connect with us

ACTUALITATE

Pesta porcină africană ne rade toate combinatele pentru creşterea suinelor!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: reporterntv.ro)

Gripa aviară ne-a distrus, cu câțiva ani în urmă, cele mai mari combinate de creștere a păsărilor. Acum, a venit la rând sectorul zootehnic, mai precis fermele pentru creșterea porcinelor. Până în prezent, din cauza pestei porcine africane, în mai multe județe din România, au fost sacrificați zeci de mii de porci. Ferme întregi au fost devalizate prin omorârea în masă a suinelor. Proprietari ajunși în sapă de lemn, sute de oameni rămași fără locuri de muncă. Nu mai punem la socoteală satele de unde au fost exterminați toți porci din gospodăriile populației…

Aflam cu groază că temutul virus a fost descoperit în cel mai mare combinat pentru creșterea porcinelor din România! TEBU Consult din Brăila. Unitatea este considerată a fi a doua ca mărime din Europa. Aici sunt crescuți peste 140.000 de porci. Vă închipuiți ce nenorocire! Va fi declanșată operațiunea de omorâre a tuturor porcilor din complexul mamut.

Specialiștii în economie și în agricultură spun că vin zile negre pentru România. În contextul în care suntem obligați să exterminăm populațiile de porcine, vom fi obligați să importăm carne masiv, chiar și din țările cu care nu aveam legături comerciale pe această filieră. Mai spun cunoscătorii că, după încheierea acestui flagel, care nu știm când se va opri, va fi greu să ne refacem la capitolul ferme pentru creșterea porcilor.

Aflăm că, în multe localități din România, de frica pestei porcine, oamenii își sacrifică animalele pe care le cresc în gospodării.

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa prezintă firmelor prima soluție de plată instanță a avansului salarial

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează, miercuri – 22 septembrie 2021, la sediul instituției, de la ora 12:00, o întâlnire în cadrul căreia vor fi prezentate agenților economici din județ Salarium – prima soluție de plată instantă a avansului salarial și de educație financiară din România. Platforma a fost lansată la începutul acestui an

Companiile care optează pentru această soluție vor reduce la zero birocrația asociată avansurilor din salariu – fără cereri, hârtii, aprobări, transferuri individuale – și impactul asupra fluxului de numerar. În cazul angajaților, este nevoie doar de instalarea unei aplicații pe smartphone pentru a putea gestiona propriul salariu, așa cum consideră.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț începere implementare proiect „Înființare Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice Cornești”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT