Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Primarul PNL de la Butimanu îşi negociază trecerea la PSD?

Publicat

pe

Foto: Facebook / Gabriel Dragnea

PNL Dâmboviţa este la un pas să-l piardă pe primarul comunei Butimanu. Potrivit surselor noastre, Cezar-Gabriel Dragnea îşi negociază, în această perioadă, trecerea cu arme şi bagaje la PSD. De reţinut că social-democraţii nu au reuşit să câştige la Butimanu ultimele patru bătălii electorale pentru desemnarea primarului. În 2016 au fost învinşi de Cezar-Gabriel Dragnea, iar în 2004, 2008 şi 2012 candidatul PSD a pierdut în faţa tatălui actualui edil, generalul Marin Dragnea.

Sursele noastre spun că Cezar-Gabriel Dragnea nu ar părăsi singur barca liberalilor, ci împreună cu mai mulţi membri ai organizaţiei pe care o conduce, inclusiv consilieri locali. Evident, mişcarea va fi definitivată în preajma alegerilor din 2020, pentru a nu-şi pierde mandatele.

Reamintim că, în luna mai, cinci edili PNL din Dâmboviţa (Crângurile, Dărmăneşti, Moţăieni, Ulieşti şi ulmi) au participat la o şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean al PSD. Conducerea PNL a spus atunci că primarii în cauză au mers la acea întâlnire fiindcă au crezut că este una administrativă, nicidecum una politică. Prin urmare, nu i-a exclus din partid, preferând să-i considere în continuare liberali. Rămâne de văzut pe ce liste vor candida aceştia în 2020… Inclusiv Cezar-Gabriel Dragnea!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

CSM Târgoviște este noua campioană a României la volei feminin

Publicat

pe

de

CSM Târgoviște a învins, în această după-amiază, principala adversară în lupta pentru titlu, CSM Alba Blaj, și a devenit cea mai bună echipă de volei feminin a României.

A fost un meci pe care târgoviștencele l-au controlat într-un mod fabulos. CSM Târgoviște și-a învins temerile, și-a depășit complexele și a intrat în istoria sportului dâmbovițean.

Rezultat final: CSM Târgoviște- CSM Volei Alba Blaj 3-0 (25-15, 25-15; 25-19)

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Unanimitate de voturi la aprobarea bugetului CJ Dâmbovița

Publicat

pe

Şedinţa de astăzi a Consiliului Județean Dâmboviţa a fost una prolifică. Toate proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi au fost aprobate, chiar dacă au existat și abțineri la vot din partea aleșilor PNL și PRO România.

Interesant şi demn de superlativ al momentului este faptul că proiectul de buget pentru 2021 a fost aprobat, pentru prima dată în istoria ultimilor ani, cu unanimitate de voturi şi fără prea multe discuţii în contradictoriu între PNL, ca partid de opoziţie în CJ Dâmboviţa, şi PSD, ca partid majoritar şi conducător al unităţii administrativ-teritoriale.

Liberalii, prin portavocea Gabriel Grozavu, au mai avut intenţii de tachinare, prin ridicarea unor probleme aşa, de dragul opoziţiei, al dialogului, dar neconsisente şi nedocumentate suficient, ceva adunat de prin lanţul aminitirilor.

Un pic de tensiune a mai existat la începutul şedinţei la discuţiile privind alocarea de fonduri de către CJ pentru şoseaua de centură a municipiului, respectiv inelul 1.

După prezentarea făcută de primarul Cristian Daniel Stan, care a argumentat şi susţinut necesitatea finanţării, liberalii au avut plăcerea de a-l băga un pic în corzi pe edil şi să arunce asupra acestuia o serie de reproşuri care, fie vorba între noi, nu trebuie să le suporte Cristian Daniel Stan, fiindcă a preluat din mers un proiect pornit cu mulţi ani în urmă şi care s-a derulat în circumstanţe ciudate, multe cauze ale întârzierii şi cheltuielilor apărute ulterior fiind din vina constructorilor, care nu s-au achitat întocmai de obligaţii.

Liberalilor se pare că le-a plăcut că l-au prins pe edilul municipiului într-un loc unde ei sunt mai mulţi, fiindcă se ştie în Consiliul Local Târgovişte nu prea au cum să îi facă faţă.

Cristian Daniel Stan, pe bună dreptate, s-a aprins un pic. E bine că, până la urmă, lucrurile s-au terminat în linişte, preşedintele Corneliu Ştefan intervenind la un moment dat pentru a detensiona situţia. Proiectul a trecut cu votul liberalilor și fără cel al aleșilor PRO România, care s-au abținut.

A mai existat un schimb de replici sau ceva de genul „să punem beţişoare în roți”, la intervenţia mangerului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, Claudiu Dumitrescu. După ce şi-a prezentat materialul şi necesitatea aprobării unor cheltuieli, a fost interpelat de consiliera liberală Cristina Sima, fostă colegă a managerului de la Spitalul Judeţean. Ei, cu puţin umor şi calm, s-a depăşit şi această situaţie!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT