Connect with us

Dâmboviţa

Primarul PNL de la Butimanu îşi negociază trecerea la PSD?

Publicat

pe

Foto: Facebook / Gabriel Dragnea

PNL Dâmboviţa este la un pas să-l piardă pe primarul comunei Butimanu. Potrivit surselor noastre, Cezar-Gabriel Dragnea îşi negociază, în această perioadă, trecerea cu arme şi bagaje la PSD. De reţinut că social-democraţii nu au reuşit să câştige la Butimanu ultimele patru bătălii electorale pentru desemnarea primarului. În 2016 au fost învinşi de Cezar-Gabriel Dragnea, iar în 2004, 2008 şi 2012 candidatul PSD a pierdut în faţa tatălui actualui edil, generalul Marin Dragnea.

Sursele noastre spun că Cezar-Gabriel Dragnea nu ar părăsi singur barca liberalilor, ci împreună cu mai mulţi membri ai organizaţiei pe care o conduce, inclusiv consilieri locali. Evident, mişcarea va fi definitivată în preajma alegerilor din 2020, pentru a nu-şi pierde mandatele.

Reamintim că, în luna mai, cinci edili PNL din Dâmboviţa (Crângurile, Dărmăneşti, Moţăieni, Ulieşti şi ulmi) au participat la o şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean al PSD. Conducerea PNL a spus atunci că primarii în cauză au mers la acea întâlnire fiindcă au crezut că este una administrativă, nicidecum una politică. Prin urmare, nu i-a exclus din partid, preferând să-i considere în continuare liberali. Rămâne de văzut pe ce liste vor candida aceştia în 2020… Inclusiv Cezar-Gabriel Dragnea!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Pucioasa: Un bărbat de 58 de ani și-a dat foc din cauza unei executări silite

Publicat

pe

Disperarea conduce, de multe ori, la producerea unor adevărate drame. Astăzi – 6 octombrie 2022, un bărbat de 58 de ani, afectat din cauza unei executări silite, a găsit de cuviință să protesteze față de această măsură, dându-și foc.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, care, după ce i-au acordat primul ajutor, l-au transportat la spital.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului. Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ANUNŢURI

Anunț de mediu Primăria Valea Mare, județul Dâmbovița

Publicat

pe

de

COMUNA VALEA MARE anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Modernizare drumuri de interes și sisteme de scurgere și evacuare ape pluviale în comuna Valea Mare, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în județul Dâmbovița, comuna Valea Mare.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consulate pe site-ul A.P.M. Dambovita http://www.anpm.ro/web/apm-dambovita/anunturi-publice.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats