Conectați-vă cu noi

VIDEO

VIDEO: Istorie şi simbolism de „Zilele Cetăţii Târgovişte” 2018

Publicat

pe

Reprezentanţii oraşelor care au avut o contribuţie importantă la făurirea României Mari vor semna, în data de 8 septembrie 2018, „Proclamaţia de Unire de la Târgovişte”, act simbolic de adeziune la valorile şi principiile care au avut în prim-plan independenţa şi suveranitatea României – după cum a punctat primarul Daniel Cristian Stan.

Evenimentul va avea loc la Curtea Domnească, în cadrul şedinţei festive a Consiliului Local Municipal, prilejuită de „Zilele Cetăţii”, 7-9 septembrie. Vor participa edilii mai multor localităţi din ţară, printre care Alba Iulia, Blaj, Suceava, Constanţa, Oituz etc.

Totodată, se va acorda titlul de cetăţean de onoare celor 16 veterani de război din oraş. „Este un gest de recunoaştere a meritelor unor oameni care erau dispuşi să facă sacrificiul suprem pentru apărarea independenţei şi suveranităţii României. Sunt oameni care au apărat, cu arma-n mână, pe câmpul de bătălie, actul istoric de la 1 decembrie 1918”, a spus edilul municipiului Târgovişte.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SĂNĂTATE

Dr. Vasi Rădulescu: Vaccin Pfizer prima doză, Moderna la rapel. Ce se întâmplă?

Publicat

pe

de

Citește în continuare

VIDEO

Doi copii sub 10 ani își bat mama cu bâta! VIDEO

Publicat

pe

România. Anul 2021. O femeie, posibil cu probleme psihice, este torturată de doi copii cu vârsta sub 10 ani. Pare că le este mamă, iar actele de violență se derulează sub privirile și indicațiile tatălui și ale unei fete, sora mai mare a celor doi. Tânăra este cea care filmează. Cu toții se amuză. După o lovitură mai puternică, unul dintre copii țipă către celălalt să se oprească, fiindcă i-a spart femeii capul cu bâta. Degeaba! Tortura continuă.

„Lasă-i, mă, în pace, că are copiii cu cin’ să se joace! Tată, uite aici dau! Ah, când te prind… Vrei să cazi pe jos? Nenicule, nu mai da, că i-ai spart capul! Ei, i-a spart… Nu i-a spart, mă, nimic! Ia să vedem unde…Las-o că nu moare. Adu nuia! Nenicule, nu cu făcălețul! Du-te tu, mă, și ia-i făcălețul. Aoleu, curge sânge…”.

VIDEO AICI: https://www.facebook.com/tudortimionescu.oficial/videos/127282049258222/

Poliția Română trebuie să se autosesizeze imediat și să pornească o anchetă pentru a identifica locuința și familia unde s-au petrecut aceste scene greu de imaginat.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT