Connect with us

ACTUALITATE

30 septembrie, termenul limită pentru înscrieri la Festivalul-Concurs „Laura Stoica”

Publicat

pe

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa primeşte, până în data de 30 septembrie 2018, dosarele de înscriere la cea de-a doua ediţie a Festivalului-Concurs Naţional „Laura Stoica”, care se va desfăşura la Târgovişte, în perioada 6-7 octombrie.

Candidaţii trebuie să prezinte: copie după actul de identitate, fişa-tip de înscriere, material video de prezentare, pozitive ale celor două melodii pe care doresc să le interprezeze, în format MP3 (o piesă aparţinând repertoriului Laurei Stoica şi una la alegere din repertoriul muzicii uşoare româneşti).

Dosarele se depun la Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa – Târgovişte, strada Alexandru Ioan Cuza nr. 15, cod poştal 130007, telefon – fax: 0245 613112, e-mail: office@cjcd.ro – şi nu se returnează, indiferent dacă au fost sau nu admise în etapa finală.

Lista celor 10 concurenţi admişi va fi întocmită în ordine alfabetică, fără a se ţine cont de punctajele intermediare şi finale şi va fi afişată pe site-ul www.cjcd.ro. Aceştia vor primi din partea juriului o piesă din repertoriul Laurei Stoica, pe care o vor interpreta în concurs. În cazul în care vor refuza piesa impusă, vor fi descalificaţi.

Candidaţii care se vor retrage vor fi înlocuiţi cu cei care au obţinut nota imediat următoare ultimului admis în finală. Ordinea de intrare în concurs se va stabili prin tragere la sorţi.

Juriul va fi constituit din compozitori, realizatori radio-tv, interpreţi consacraţi, textieri (poeţi), ziarişti din presa muzicală, precum şi din reprezentanţi ai organizatorilor. Notarea pieselor se va face de către fiecare membru al juriului, stabilindu-se clasamentul final, mai exact: Trofeul festivalului, premiul I, premiul II şi premiul III. La aceste premii se pot adăuga şi altele oferite de diverse entităţi.

Organizatorii asigură cazarea și masa concurenţilor pe toată durata desfăşurării competiţiei. Transportul va fi suportat de concurenţi.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorim astăzi materializarea unui vis, a unei speranțe

Publicat

pe

de

Am fost și suntem dintotdeauna în Europa. Rezonăm cu valorile culturale ale bătrânului continent. Am fost, poate, despărțiți vremelnic, din cauza unor conjuncturi istorice, de această familie, dar niciodată nu am uitat de Europa, de democrație, de economia, cultura, tradițiile și civilizația care au contribuit pe deplin la schimbarea globală a societății, a aprecierii depline a omului, a drepturilor sale.

Astăzi – 9 Mai, sărbătorim Marea Europă, cel mai elocvent și puternic exemplu al unității întru binele cetățeanului, al colaborării al prosperității, al prieteniei și dorinței de mai bine. Sărbătorim materializarea unui vis, a unei speranțe. Trăim cu toții într-un spațiu mai democratic, mai liber, mai liniștit ca niciodată. Ceea ce s-a realizat pentru Europa Unită din 1950 încoace este un rezultat al diplomației, al consecvenței și al dorinței de unitate economică, socială și culturală.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT