Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

30 septembrie, termenul limită pentru înscrieri la Festivalul-Concurs „Laura Stoica”

Publicat

pe

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa primeşte, până în data de 30 septembrie 2018, dosarele de înscriere la cea de-a doua ediţie a Festivalului-Concurs Naţional „Laura Stoica”, care se va desfăşura la Târgovişte, în perioada 6-7 octombrie.

Candidaţii trebuie să prezinte: copie după actul de identitate, fişa-tip de înscriere, material video de prezentare, pozitive ale celor două melodii pe care doresc să le interprezeze, în format MP3 (o piesă aparţinând repertoriului Laurei Stoica şi una la alegere din repertoriul muzicii uşoare româneşti).

Dosarele se depun la Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa – Târgovişte, strada Alexandru Ioan Cuza nr. 15, cod poştal 130007, telefon – fax: 0245 613112, e-mail: office@cjcd.ro – şi nu se returnează, indiferent dacă au fost sau nu admise în etapa finală.

Lista celor 10 concurenţi admişi va fi întocmită în ordine alfabetică, fără a se ţine cont de punctajele intermediare şi finale şi va fi afişată pe site-ul www.cjcd.ro. Aceştia vor primi din partea juriului o piesă din repertoriul Laurei Stoica, pe care o vor interpreta în concurs. În cazul în care vor refuza piesa impusă, vor fi descalificaţi.

Candidaţii care se vor retrage vor fi înlocuiţi cu cei care au obţinut nota imediat următoare ultimului admis în finală. Ordinea de intrare în concurs se va stabili prin tragere la sorţi.

Juriul va fi constituit din compozitori, realizatori radio-tv, interpreţi consacraţi, textieri (poeţi), ziarişti din presa muzicală, precum şi din reprezentanţi ai organizatorilor. Notarea pieselor se va face de către fiecare membru al juriului, stabilindu-se clasamentul final, mai exact: Trofeul festivalului, premiul I, premiul II şi premiul III. La aceste premii se pot adăuga şi altele oferite de diverse entităţi.

Organizatorii asigură cazarea și masa concurenţilor pe toată durata desfăşurării competiţiei. Transportul va fi suportat de concurenţi.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

ACTUALITATE

Drumul TransBucegi a fost redeschis circulației

Publicat

pe

Sursa foto: Asociația Turistică Pestera-Padina

Astăzi, 5 iunie 2020, a fost redeschisă oficial circulația pe traseul montan DJ 713 (DN 71 – Șaua Dichiului – Cabana Piatra Arsă, km 0+000 – 16+383), drum cunoscut sub denumirea TransBucegi – anunță Consiliul Județean Dâmbovița. Acesta a fost închis pe durata sezonului rece, întrucât a fost afectat de fenomene meteorologice nefavorabile (ninsoare, vijelii, vânt puternic), care au condus la doborârea unor cantități însemnate de vegetație forestieră.

Înainte de redeschidere, au fost efectuate atât lucrări care au vizat degajarea drumului de arborii căzuți pe partea carosabilă, cât și lucrări de întreținere și reabilitare a parapeților de protecție, rigolelor pentru scurgerea apei pluviale, precum și refacerea elementelor de semnalizare verticală afectate.

De asemenea, reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul IPJ Dâmbovița și ai Poliției Sinaia, din cadrul IPJ Prahova au efectuat, împreună cu personalul Direcției Generale Infrastructură Locală a Consiliului Județean Dâmbovița, verificări pe traseu și au concluzionat că drumul întrunește în prezent condițiile specifice necesare pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!