Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

PACT cere demisia senatorului Bădălău, după maneaua anti-diaspora de la moţul nepotului. VIDEO

Publicat

pe

Platforma civică şi politică de centru-dreapta PACT pentru România îi cere senatorului Niculae Bădălău, preşedintele PSD Giurgiu, să-şi dea demisia, după ce a participat la o petrecere în care i-au fost dedicate versuri umilitoare la adresa diasporei.

„Într-un video făcut public de către unul dintre invitaţi, «naşul Bădălău» era invitat de un lăutar să cânte împreună cu el «să vină diaspora, că noi ne pi**m pe ea».

PACT pentru România susţine că, prin acest comportament incalificabil la care s-a pretat sau pe care l-a tolerat, Niculae Bădălău a încălcat mai multe prevederi ale Legii nr. 96 din 21 aprilie 2006, privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, şi, prin urmare, trebuie să-şi prezinte urgent demisia”, se arată într-un comunicat remis de PACT pentru România.

Niculae Bădălău a declarat la România TV că nu este el vinovat pentru ce cântă maneliştii, că aceştia au, în general, texte extrem de colorate, dar oamenii nu se ridică şi pleacă acasă.

„Ce Dumnezeu să le faci acestor oameni? Unii mai compun şi pe loc. Nu-i vina mea. Sunt eu vinovat pentru ce cântă formaţia? Prezența mea acolo nu înseamnă că aprob mesajul”, a spus Bădălău, care a transmis scuze public către cei care s-au simţit jigniţi.

Filmarea a fost postată pe Facebook de deputatul USR Adrian Prisnel. Bădălău a precizat că imaginile sunt de la petrecerea dată, noaptea-trecută, după tăierea moţului nepotului său.

VIDEO

ACTUALITATE

Săptămână cu reduceri „Black Friday” la Teatrul Tony Bulandra Târgovişte

Publicat

pe

de

Pentru prima oară în România, un teatru de stat organizează o întreagă săptămână de evenimente Black Friday. Astfel, începând cu duminică – 24 noiembrie și până vineri – 29 noiembrie, inclusiv, Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte vine cu reduceri explozive la prețul biletelor pentru spectacolele: Carmen (24 noiembrie); Patima Roșie (27 noiembrie); Take, Ianke și Cadîr (28 noiembrie) şi Livada de vișini (29 noiembrie).

Tot ce ai de făcut, este să mergi la agenţia de bilete a teatrului, până cel târziu vineri – 29 noiembrie, ora 19:00, cu codul: BLKFRI și beneficiezi pe loc de o reducere la prețul biletului de intrare pentru spectacolele organizate de Black Week.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa, popas pentru minte, inimă şi literatură

Publicat

pe

Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” din Târgovişte a devenit, în ultimii ani, unul dintre cele mai importante şi mai prolifice centre ale culturii şi spiritualităţii dâmboviţene. Chiar dacă nu dispune, ca alte instituţii de acest gen, de sedii somptuoase, încăpătoare, create special pentru a fi sanctuare ale cărţii, Biblioteca „Ion Heliade Rădulescu”, manageriată cu profesionalism, credinţă şi pricepere de Agnes Erich, este vie, caldă, primitoare.

Este un loc unde se desfăşoară continuu activităţi culturale inedite, lansări de carte, dialoguri între cititori şi autori, seri de lectură, simpozioane, cursuri de perfecţionare continuă a bibliotecarilor din judeţ, a celor care zidesc şi promovează cultura. Aici, este un furnicar, agitaţie constructivă, echilibru şi conectivitate spirituală. Din păcate, timpul, trepidaţia existenţei de zi cu zi nu ne permit să fim atât cât ar trebui în acest loc, să ne închinăm măriei sale cartea!

În aceste zile, pentru Biblioteca „Ion Heliade Rădulescu ” este sărbătoare, nu că nu ar fi mereu la fel, dar momentul este accentuat de manifestările prilejuite de „Zilele Bibliotecii”. Timp de trei zile, se va consuma la modul superlativ o suită de evenimente dedicate cărţii şi slujitorilor ei.

Astăzi – 20 noiembrie 2019, în prezenţa a zeci de invitaţi, a bibliotecarilor şi directorilor de cămine culturale din judeţ, a avut loc deschiderea acestui maraton al spiritualităţii şi culturii. Alături de Agnes Erich, s-au aflat Alexandru Oprea – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, oamenii de litere George Coandă şi Mihail Stan, preotul Marian Puiescu şi Victor Petrescu – fostul director al bibliotecii judeţene.

Înainte de a se purcede la discuţii pe teme culturale şi literare, înainte de expoziţii, lansări de carte, momente artistice şi câte altele, managerul Agnes Erich a acordat diplome şi premii celor implicaţi în viaţa bibliotecii, oamenilor de cultură, bibliotecarilor de excepţie şi voluntarilor. De asemenea, colega noastră Iulia Ghercă, realizatoare de emisiuni la „Columna TV”, a fost premiată pentru întreaga activitate de promovare media a bibliotecii judeţene.

Citește în continuare

Promovare electorală

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web