Connect with us

ACTUALITATE

Concert Trooper, Direcţia 5 şi Cargo, astăzi, la „Serbările Băilor Pucioasa”

Publicat

pe

Sâmbătă, 1 septembrie 2018. A doua zi a „Serbărilor Băilor Pucioasa”. Participanţii s-au putut bucura de expoziţii, spectacole de animaţie stradală, muzică de pian şi de fanfară, concurs de aeromodele radiocomandate, parada motocicletelor şi, evident, de târgul comercianţilor deschis în Parcul Central.

Ziua se va încheia cu concertul extraordinar susţinut de Trooper, Direcţia 5 şi Cargo, începând cu ora 20:00. Aseară, au urcat pe scenă Alexandra Uşurelu, Zavera şi Holograf, iar mâine, 2 septembrie, vin la Pucioasa Cătălin Crişan, Corina chiriac, Mirabela Dauer, Gheorghe Turda şi Jean Paler.

PROGRAM DUMINICĂ – 2 SEPTEMBRIE
Ora 10.00/14:00 – Curtea Primăriei
Strada copilăriei – ÎNTÂLNIRE CU CEATA lui ZÂMBILICI
Spectacol de animație stradală / animație clovni, ateliere

Ora 10:00/22:00 – Parcul Central
Târgul comercianților – EXPOZIȚII CU VÂNZARE

Ora 10:00/20:00 – Strada umbrelelor – Esplanada Pieței
Expoziția “PUCIOASA 9”
Proiectele și planurile de modernizare a orașului Pucioasa

Ora 11:00 – Clubul Copiilor Pucioasa
Festivalul Național de poezie ”ACELAȘI CER CE NU E”
Festivitatea de premiere
Prezentarea volumului de poezie ”ACELAȘI CER CE NU E” al poeților debutanți în cadrul concursului – prezintă poetul Octavian SOVIANI
Prezentarea volumului “POEME DE DRAGOSTE” de Octavian SOVIANI
Prezentarea cărții cu monologuri “EI SUNT PRINTRE NOI” de Mihai IGNAT
CONCERT DE HARPĂ – Cristina MUNTEANU

Ora 10:00/20:00 Foaierul Primariei – Galeria PRIM
BĂILE PUCIOASA – CASE DE VILEGIATURĂ ȘI POVEȘTILE LOR
Expoziție cu machete, relevee, desene, fotografii ale fostelor Case de vilegiatură din Pucioasa

Ora 10:00/20:00 – Foaierul Centrului Cultural European
Vernisajul expoziției de fotografie “Case și Familii reprezentative din Orașul Pucioasa”

Ora 10:00/20:00 Foaierul MIC – Centrul Cultural European
Expoziție – eveniment a designerului de ceasuri Augustin MATEI

Ora 10:00 – Centrul Cultural European
ZONA IT – TINERII ȘI GADGETURILE LOR – copacul VTREE
Expoziție de fotografie – CUTREIERÂND PRIN ROMÂNIA, fotograf: Radu CHIRIȚĂ

Ora 10:00/17:00 – Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Pucioasa
Expoziția de artă populară tradițională Dâmbovițeană: “TRADIȚIA LA EA ACASĂ”

Ora 11:00 – Strada Regală
BĂTAIA CU FLORI / PARADA MAȘINILOR DE EPOCĂ – Piața Gării
(expoziție auto – str. Republicii)

Ora 14:00/16:00 Parcul Central
ȘI FANFARA CÂNTĂ… (concert de muzică de promenadă)

Ora 20.00 – Parcul Central
Concert: Cătălin Crișan, Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Gheorghe Turda, Jean Paler.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Noile legi ale Educației, dezbătute la Târgoviște

Publicat

pe

PSD Dâmbovița a organizat, ieri, o dezbatere având ca temă reforma în educație. La această întâlnire prezidată de președintele Organizației, Corneliu Ștefan, au fost lansate propuneri care vor duce la îmbunătățirea legilor din domeniul educațional.

Liderul PSD Dâmbovița și președintele Consiliului Județean a remarcat, cu tristețe, pasivitatea și lipsa de reacție a reprezentanților celorlalte partide politice față de importanța consultărilor pe marginea acestor legi indispensabile pentru prezentul și viitorul tinerei generații.

„Este impardonabil să nu stai de vorbă și să nu le cereri părerea celor care vor fi afectați direct de efectele schimbărilor din educație”, a declarat Corneliu Ștefan.

A mai spus președintele PSD că, de aici, din Dâmbovița, au fost enunțate mai multe propuneri și obiecții cu privire la Legile Educației, care se vor regăsi în amendamentele pe care PSD Dâmbovița, alături de celelalte filiale județene, le va susține în plenul Parlamentului.

„Ținute prin sertarele ministerului de resort, legile educației au fost ascunse de privirile tuturor, inclusiv ale cadrelor didactice, asociațiilor de părinți, sindicaliștilor din învățământ și, nu în ultimul rând, ascunse de elevi și asociațiile care le reprezintă interesele.

Având în vedere importanța acestor reglementări, PSD a reclamat în ultima perioadă această situație inacceptabilă, dar, în același timp, a lansat dezbateri publice regionale la care au participat și participă toți cei interesați de viitorul a milioanelor de copii din România”, a mai adăugat liderul social-democraților dâmbovițeni.

La dezbateri au participat: președintele Comisiei de Învățământ din Camera Deputaților – Natalia Elena Intotero, deputații Carmen Holban, Rodica Paraschiv, Ioan Vulpescu și Bogdan Aurel Toader, secretarului de stat în Ministerul Educației Antoaneta Bolchiș, vicepreședintelui Consiliului Județean Dâmbovița – Luciana Cristea, primarului municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan, prefectului județului Dâmbovița – Claudia Gilia, liderii de sindicat Nicolae Dragodănescu și Marius Popescu, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, reprezentanții inspectoratelor școlare din Argeș, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Ialomița, Călărași, Brașov, ai Universității „Valahia” din Târgoviște, ai Arhiepiscopiei Târgoviștei, ai Asociației Părinților și ai Ligii Studenților, directori și cadre didactice din instituțiile de învățământ din Dâmbovița și din județele vecine.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Doliu la Spitalul Județean din Târgoviște. S-a stins din viață dr. neurolog Mariana Mocanu. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Publicat

pe

de

O veste tristă a îndoliat, în această după-amiază, comunitatea medicală din județul Dâmbovița. Dr. neurolog Mariana Mocanu s-a înălțat la ceruri.

„Un om deosebit, corect până la limită, modest, dar mai ales un doctor cum rar poți întâlni. De o puritate și o cinste extremă, doctorița noastră Mariana Mocanu a plecat după o viață plină de sacrificii în slujba oamenilor. A plecat lăsând în urmă o mare de lacrimi și un munte de regrete. Drum lin spre lumină!”, este mesajul pe care l-a postat pe Facebook dr. Ștefan Grapă – fostul șef al Secției Neurologie de la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats