Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Concert Trooper, Direcţia 5 şi Cargo, astăzi, la „Serbările Băilor Pucioasa”

Publicat

pe

Sâmbătă, 1 septembrie 2018. A doua zi a „Serbărilor Băilor Pucioasa”. Participanţii s-au putut bucura de expoziţii, spectacole de animaţie stradală, muzică de pian şi de fanfară, concurs de aeromodele radiocomandate, parada motocicletelor şi, evident, de târgul comercianţilor deschis în Parcul Central.

Ziua se va încheia cu concertul extraordinar susţinut de Trooper, Direcţia 5 şi Cargo, începând cu ora 20:00. Aseară, au urcat pe scenă Alexandra Uşurelu, Zavera şi Holograf, iar mâine, 2 septembrie, vin la Pucioasa Cătălin Crişan, Corina chiriac, Mirabela Dauer, Gheorghe Turda şi Jean Paler.

PROGRAM DUMINICĂ – 2 SEPTEMBRIE
Ora 10.00/14:00 – Curtea Primăriei
Strada copilăriei – ÎNTÂLNIRE CU CEATA lui ZÂMBILICI
Spectacol de animație stradală / animație clovni, ateliere

Ora 10:00/22:00 – Parcul Central
Târgul comercianților – EXPOZIȚII CU VÂNZARE

Ora 10:00/20:00 – Strada umbrelelor – Esplanada Pieței
Expoziția “PUCIOASA 9”
Proiectele și planurile de modernizare a orașului Pucioasa

Ora 11:00 – Clubul Copiilor Pucioasa
Festivalul Național de poezie ”ACELAȘI CER CE NU E”
Festivitatea de premiere
Prezentarea volumului de poezie ”ACELAȘI CER CE NU E” al poeților debutanți în cadrul concursului – prezintă poetul Octavian SOVIANI
Prezentarea volumului “POEME DE DRAGOSTE” de Octavian SOVIANI
Prezentarea cărții cu monologuri “EI SUNT PRINTRE NOI” de Mihai IGNAT
CONCERT DE HARPĂ – Cristina MUNTEANU

Ora 10:00/20:00 Foaierul Primariei – Galeria PRIM
BĂILE PUCIOASA – CASE DE VILEGIATURĂ ȘI POVEȘTILE LOR
Expoziție cu machete, relevee, desene, fotografii ale fostelor Case de vilegiatură din Pucioasa

Ora 10:00/20:00 – Foaierul Centrului Cultural European
Vernisajul expoziției de fotografie “Case și Familii reprezentative din Orașul Pucioasa”

Ora 10:00/20:00 Foaierul MIC – Centrul Cultural European
Expoziție – eveniment a designerului de ceasuri Augustin MATEI

Ora 10:00 – Centrul Cultural European
ZONA IT – TINERII ȘI GADGETURILE LOR – copacul VTREE
Expoziție de fotografie – CUTREIERÂND PRIN ROMÂNIA, fotograf: Radu CHIRIȚĂ

Ora 10:00/17:00 – Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Pucioasa
Expoziția de artă populară tradițională Dâmbovițeană: “TRADIȚIA LA EA ACASĂ”

Ora 11:00 – Strada Regală
BĂTAIA CU FLORI / PARADA MAȘINILOR DE EPOCĂ – Piața Gării
(expoziție auto – str. Republicii)

Ora 14:00/16:00 Parcul Central
ȘI FANFARA CÂNTĂ… (concert de muzică de promenadă)

Ora 20.00 – Parcul Central
Concert: Cătălin Crișan, Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Gheorghe Turda, Jean Paler.

ACTUALITATE

Autobuzele Mercedes-Benz cumpărate de Primăria Târgoviște intră în circulație de mâine

Publicat

pe

Marți – 13 aprilie 2021, la ora 05:00, vor intra în circulație cele 28 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid achiziționate de Primăria Târgoviște în cadrul unui proiect care vizează modernizarea transportului public local – a anunțat, pe pagina sa de Facebook, edilul Daniel Cristian Stan.

A mai precizat primarul că, astăzi, a fost semnat un nou contract de furnizare de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid.

„Astfel, încă 12 autobuze noi, plătite din fonduri europene, vor fi livrate municipiului Târgoviște până la finalul acestui an, acestea urmând a se adauga celor 28 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid deja existente în parcul nostru de mijloace de transport în comun”.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Încă o bornă pe drumul către distrugere…

Publicat

pe

Un text realist și cutremurător, un mesaj limpede și dureros a publicat, pe pagina sa de Facebook, medicul Răzvan Constantinescu de la Iași. Prin nerv, verb și vervă generată de situația nemaiîntâlnit de la Spitalul Foișor, medicul ieșean dă clasă multor politicieni actuali, care nu au curajul de a ieși în față pentru a condamna cu vehemență actualul regim care, în afară de prostie, dovedește și un apetit pentru dictatură ascuns sub motivația pandemiei de coronavirus.

„Încet-încet, apar la lumina motivele pentru care s-a ordonat mizeria de la spitalul Foișor, evacuarea forțată, cu jandarmii, a bolnavilor, pe întuneric. Măsura este aberantă pentru că spitalul e de ortopedie, nu are nici un fel de dotare specifică afecțiunilor respiratorii. Dar în spital au fost făcute de primărie (condusă la momentul respectiv de Gabriela Firea) investiții de 50 de milioane de euro; acolo e același director de 24 de ani, spitalul este extrem de performant, singurul specializat doar pe ortopedie, care, după cardiologia intervențională și gastroenterologie, este cea mai aducătoare de profit în spitalele private. De asemenea, spitalul avea singura bancă funcțională de “țesut osos-tendinos” din țară (pentru că celelalte două – Colentina și Grigore Alexandrescu – nu mai aveau acreditare). Culmea, acreditarea de la Foișor expira pe 12 aprilie, astfel că ea nu mai poate fi reînnoită, exact ca în cazul acreditării transplantului de plămâni la spitalul Sf. Maria.

Deci, ce avem noi aici? Avem o gașcă de derbedei care pun jos spital după spital, pentru ca pacienții să se ducă în privat (unde prețurile, cel puțin la ortopedie, sunt imense), care din nou opresc transplantul de plămâni, exact cum au făcut în 2016; iar, dacă este nevoie de acces la bănci de țesuturi, atunci apelați cu încredere tot la cele din străinătate.

Da, ministrul sănătății este o prefabricată folosită de niște ”băieți deștepți”. Iar USR e din ce în ce mai mult o problemă psihică, mai mult decât una politică: dacă nu sunt locuri suficiente la ATI după un an de zile de gargară mediatică, vinovatul are un nume de partid: PNL. Iar la toate posturile tv se încearcă din răsputeri exonerarea de răspundere a lui Raed Arafat. Dacă ce s-a întâmplat la Foișor se petrecea pe vremea PSD-ului, toți, în frunte cu premierul, ar fi fost arestați a doua zi. Dar să nu uităm că această guvernare vine după o lungă perioadă de pregătire, în care păpușarii au demolat complet justiția, urlând, pentru niște cretini, bineînțeles, “jos labele de pe justiție”, și-au subordonat complet parchetul, astfel că nimeni dintre ei nu poate fi tras la răspundere indiferent ce face. Parchet care aleargă pe la televizor tot pesediști, că de alții nu are voie să se atingă.

Un plan de distrugere a unei țări bine pus la punct, început cu întronarea unui turnător bețiv ca președinte în urmă cu 17 ani. Spitalul Foișor e doar un episod din acest plan în care viața oamenilor este absolut ultimul lucru care contează”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT