Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Nu rata ultima zi a „Serbărilor Băilor Pucioasa”! Super-concert la ora 20:00

Publicat

pe

Am ajuns în ultima zi a „Serbărilor Băilor Pucioasa”, proiect cultural dezvoltat în jurul conceptului „Strada schimbă oraşul” cu scopul de a recupera prestigiul de odinioară al localităţii, de a atrage turişti şi a spori vizibilitatea singurei staţiuni balneare din judeţul Dâmboviţa.

Duminică fiind, vă invităm să petreceţi câteva ore frumoase în Pucioasa. Programul este interesant şi, cu siguranţă, veţi găsi un eveniment care să vă atragă, fie că vorbim despre Festivalul Naţional de Poezie „Acelaşi cer nu e”, despre expoziţiile deschise la Primărie, pe Strada Umbrelelor sau la Centrul Cultural European sau despre parada maşinilor de epocă şi bătaia cu flori, fie că alegeţi concertul de la ora 20:00, susţinut de Cătălin Crişan, Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Gheorghe Turda şi Jean Paler.

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT