Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

DEPUTAT: De ce se opune preşedintele bunului mers al României?

Publicat

pe

Claudia Gilia, deputat PSD de Dâmboviţa, a declarat că decizia preşedintelui Klaus Johannis, de suspendare a şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), este cel puţin îndoielnică, întrucât afectează funcţionarea statului. De asemenea, nu are nici motivaţia legală.

„Derapajul vremelnicului «chiriaş» de la Cotroceni se înscrie în seria bizară a acţiunilor sale publice din ultima perioadă, prin care, după bunul său plac, şi-a schimbat funcţia de Preşedinte pe cea de viitor candidat la Preşedinţie.

Este regretabil faptul că domnul Klaus Iohannis ignoră în mod deliberat nevoile bunei funcţionări a instituţiilor statului, împiedicând eliberarea avizului pentru operaţionalizarea rectificării. Prin această amânare, Şeful statului se opune făţiş bunului mers al economiei naţionale, deci, implicit, blochează dezvoltarea României, ceea ce este inadmisibil!

Este bine ştiut faptul că întârzierea efectuării rectificării bugetare poate avea consecinţe negative, atât în plan economic, cât şi social şi instituţional. Faptul că Preşedintele trage de timp prin aceste subterfugii ieftine ar putea să coste foarte mult România pe termen scurt, atât prin blocarea investiţiilor de la nivel central şi local, în infrastructură, educaţie, sănătate, agricultură, cât şi printr-o posibilă întârziere a plăţii salariilor angajaţilor statului pentru luna septembrie. Mai mult, proiectul de rectificare bugetară al Guvernului prevede alocarea de fonduri pentru sprijinirea financiară a românilor ale căror animale au fost afectate de pesta porcină, oameni care nu îşi pot recupera banii din cauza Preşedintelui Iohannis!

Consider că Preşedintele trebuie să fie al tuturor românilor. Domnia sa nu ar trebui niciodată să gândească împotriva propriului popor, cu atât mai mult să acţioneze ca atare. Blocarea rectificării bugetare dovedeşte însă că lucrurile nu sunt în regulă din punctul de vedere al exercitării prerogativelor constituționale, fapt regretabil şi condamnabil, deopotrivă.

Îmi exprim speranţa că Preşedintele României va reveni cât mai repede cu picioarele pe pământ, deoarece astfel de iniţiative îndreptate împotriva ţării şi a românilor nu-i fac cinste şi s-ar putea să se întoarcă împotriva domniei sale, ca un bumerang”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT