Connect with us

ACTUALITATE

Implantul V3 de la MIS, soluția de restaurare dentară care răspunde celor mai exigente nevoi!

Publicat

pe

Implantologia dentară este un domeniu care a evoluat enorm, în special în ultimii ani, favorizând dezvoltarea unor tehnici menite să faciliteze munca specialiștilor. În prezent, piața de profil este foarte diversificată, astfel că medicii implantologi au la dispoziție o gamă variată de implanturi dentare din care pot alege soluțiile potrivite pentru restaurarea danturii și redarea acelui zâmbet perfect, dorit de toată lumea.

În zilele noastre, pacienții au așteptări ridicate de la procedurile de implantologie, dorindu-și un tratament de calitate care să-și dovedească eficiența în timp.

Compania MIS Implants Technologies este unul dintre liderii mondiali în ceea ce privește dezvoltarea unor soluții estetice și funcționale care au ca scop simplificarea implantologiei dentare. Utilizând tehnologii performante, MIS se orientează pe cercetări specializate cu scopul de a îmbunătăți produsele existente în portofoliu.

Așadar, cei care se află în căutarea unor soluții ideale pentru pacienții care suferă de edentație pot opta pentru implantul MIS V3, unul dintre cele mai bune tratamente de restaurare dentară.

MIS V3, implantul dentar cu un design inovativ
Conceput cu un design nou, care revoluționează lumea stomatologiei, implantul MIS V3 este definit de o serie de caracteristici menite să ofere rezultate optime atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic (chiar și în condițiile în care, practic, implantul în sine este complet ascuns).

Iată care sunt principalele calități care fac ca implantul MIS V3 să fie apreciat de către specialiștii din întreaga lume:
● Oferă mai mult volum osos
Implantul V3 are un rol de stimulare a regenerării osoase, ceea ce favorizează obținerea de volum osos suplimentar. Astfel, țesuturile moi, adiacente, dobândesc o stabilitate mare, fapt care contribuie considerabil la restaurările estetice.
● Stabilitate primară excelentă
Gâtul implantului are o formă triunghiulară care asigură o stabilitate primară superioară, oferind o ancorare crestală în trei puncte. În plus, suprafața implantului dentar V3 de la MIS este tratată prin sablare și gravare acidă, fapt care favorizează succesul osteointegrării.
● Fără compresie
Zonele din jurul părții coronare a acestui implant sunt fără compresie, fapt care asigură formarea unui rezervor pentru acumularea de sânge și, de asemenea, formarea de cheaguri de sânge. În acest fel, procesul de osteointegrare este mai rapid, iar creșterea osoasă este accelerată.
De asemenea, golurile din jurul „gâtului” implantului formează o zonă deschisă, fără compresie. Resorbția osului crestal este minimizată, reducându-se „stresul” din zona corticală.
● Platform Switching
Implantul V3 încorporează conceptul de „platform switching” cu scopul de a păstra osul crestal din jurul implantului. În felul acesta, se obține o conservare osoasă mai bună precum și o mai bună etanșare gingivală, pentru a obține un volum mare de țesut moale. De asemenea, conexiunea conică de 12° formează o etanșare și o conexiune ideală între implant și bontul protetic. De asemenea, apexul plat de care dispune MIS V3 permite o ancorare mai bună în os, mai ales în procedurile de inserare imediată.

În plus, micro-inelele de la nivelul gâtului implantului MIS V3 contribuie la reducerea resorbției osoase și, concomitent, mărește conexiunea os-implant.

Fiecare implant V3 de la MIS este livrat însoțit de o freză de unică folosință, potrivită oricărui protocol de forare.

Implanturile V3 de la MIS sunt proiectate pentru a răspunde cât mai eficient nevoilor prezente pe piață la ora actuală și pot satisface chiar și cele mai înalte exigențe. Astfel, specialiștii care doresc rezultate de excepție se orientează către proceduri simplificate de tehnologiile inovative de la MIS.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

APIA a început plățile pentru schemele de sprijin cuplat în sectorul vegetal

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a inceput de astăzi, 16 mai 2022, autorizarea la plata pentru schemele de sprijin cuplat în sectorul vegetal.

În județul Dâmbovița, au solicitat sprijin cuplat în sectorul vegetal 282 de fermieri, împărțiți pe următoarele culturi: cartof– 12 fermieri / 174,27 ha, fructe – 22 fermieri / 191,45 ha, leguminoase – 4 fermieri / 99,26 ha, legume în sere și solarii – 112 fermieri / 39,97 ha, tomate – 1 fermier / 1 ha, lucernă – 129 fermieri / 883,61 ha și soia – 2 fermieri / 13,63 ha.

Cuantumul pentru fiecare măsura a fost stabilit de APIA prin raportarea plafoanelor financiare prevăzute în legislație la suprafețele eligibile pentru anul 2021, după cum urmează:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița angajează cititor – încasator

Publicat

pe

de

Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A. organizeaza in data de 23.05.2022, ora 09:30, la sediul sau din Targoviste, Bld. I.C.Bratianu, nr. 50, concurs pentru ocuparea postului vacant de INCASATOR SI CITITOR CONTOARE APA (pe durata modificarii temporare a locului de munca a titularului de post) in cadrul SERVICIULUI GESTIUNE PERSOANE FIZICE- DEPARTAMENT COMERCIAL – 1 post

1. Criterii generale:
– cetatenie romana sau cetatenia altor state membre UE si domiciliul in Romania
– cunoaste limba romana, scris si vorbit
– are varsta minima reglementata de prevederile legale, Codul Muncii

2. Criterii specifice:
– Studii liceale /scoala profesionala
– Sa fie apt/a din punct de vedere medical pentru exercitarea profesiei (aceasta conditie se dovedeste cu certificat medical eliberat in conditiile legii

3. Descrierea postului:
– Citirea contoarelor de apa pentru persoanele fizice si agenti economici si distribuire facturi, in zona repartizata.
– Verificarea in teren a bransamentelor/racordurilor cat si a altor date contractuale privind serviciile facturate.
– Verificarea in teren a bransamentelor, contorizate sau necontorizate si a racordurilor de canalizare sau surse proprii
– Identificarea pierderilor din caminele de apometre si transmiterea acestora pentru rezolvare.
– Transmiterea notificarilor si debransarea/rebransarea clientilor rau platnici in zona repartizata.

4. In vederea inscrierii la concurs, candidatii vor depune la Biroul Resurse Umane al Companiei de Apa Targoviste-Dambovita S.A., Bld. I.C. Bratianu nr.50, telefon 0245614403, in perioada 17.05.2022-19.05.2022, interval orar 08.00-16.00, un dosar de inscriere cuprinzand urmatoarele documente:
– Dosar cu sina;
– Cerere de inscriere la concurs – se completeaza la depunerea dosarului;
– Declaratie privind acceptul protectiei datelor cu caracter personal-se completeaza la depunerea dosarului;
– Curriculum vitae;
– Copia actului de identitate;
– Copii diplome de studii/adeverinte privind nivelul studiilor finalizate
– Adeverinta care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare, eliberata de medicul de familie al candidatului cu cel mult 6 luni anterior datei desfasurarii concursului.

Copiile de pe actele prevazute se prezinta insotite de documentele originale, pentru a se certifica pentru conformitatea cu originalul de catre secretarul comisiei de concurs din cadrul Biroului Resurse Umane sau in copii legalizate.

Vor fi declarati admisi si vor participa la concurs numai candidatii ale caror dosare indeplinesc conditiile de mai sus si depun un dosar de inscriere care sa cuprinda documentele solicitate.
5. Proba scrisa de specialitate – 23.05.2022, ora 09:30.
– Pentru promovarea probei scrise, candidatul trebuie sa intruneasca minim 50 puncte, maxim 100 puncte
– Bibliografia pentru concurs este cea prezentata anexat.

6. Proba practica –23.05.2022, incepand cu ora 11:00.

Vor fi selectati pentru a participa la proba practica numai candidatii care vor obtine minim 50 de puncte la testul grila.Pentru promovarea probei practice, candidatul trebuie sa intruneasca minim 50 puncte, maxim 100 puncte pentru a fi declarat admis,

Relatii suplimentare pot fi obtinute luni-vineri intre orele 800 1600 la Biroul Resurse Umane al Companiei de Apa Targoviste Dambovita SA.

B I B L I O G R A F I E
concurs pentru ocuparea postului vacant de de INCASATOR SI CITITOR CONTOARE APA (pe durata modificarii temporare a locului de munca a titularului de post) in cadrul SERVICIULUI GESTIUNE PERSOANE FIZICE- DEPARTAMENT COMERCIAL – 1 post

1. Legea nr.241/2006 a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, republicata, actualizata;

2. Ordinul nr.90 din 20 martie 2007 pentru aprobarea contractului cadru de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare

3. Ordinul nr.29/N din 23 decembrie 1993 pentru aprobarea Normativului cadru privind contorizarea apei la populatie, institutii publice si agenti economici

4. Ordin nr.88 din 20 martie 2007 pentru aprobarea Regulamentului cadru al seviciului de alimentare cu apa si de canalizare

5. Legea nr.319/2006 a securitatii si sanatatii in munca, cu modificarile si completarile ulterioare
– Capitolul II – Domeniu de aplicare
– Capitolul IV – Obligatiile lucratorilor

6. Legea nr. 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor,
Cap. II: Obligatii privind apararea impotriva incendiilor
SECTIUNEA 6: Obligatiile administratorului, conducatorului institutiei, utilizatorului si salariatului;

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT