Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Implantul V3 de la MIS, soluția de restaurare dentară care răspunde celor mai exigente nevoi!

Publicat

pe

Implantologia dentară este un domeniu care a evoluat enorm, în special în ultimii ani, favorizând dezvoltarea unor tehnici menite să faciliteze munca specialiștilor. În prezent, piața de profil este foarte diversificată, astfel că medicii implantologi au la dispoziție o gamă variată de implanturi dentare din care pot alege soluțiile potrivite pentru restaurarea danturii și redarea acelui zâmbet perfect, dorit de toată lumea.

În zilele noastre, pacienții au așteptări ridicate de la procedurile de implantologie, dorindu-și un tratament de calitate care să-și dovedească eficiența în timp.

Compania MIS Implants Technologies este unul dintre liderii mondiali în ceea ce privește dezvoltarea unor soluții estetice și funcționale care au ca scop simplificarea implantologiei dentare. Utilizând tehnologii performante, MIS se orientează pe cercetări specializate cu scopul de a îmbunătăți produsele existente în portofoliu.

Așadar, cei care se află în căutarea unor soluții ideale pentru pacienții care suferă de edentație pot opta pentru implantul MIS V3, unul dintre cele mai bune tratamente de restaurare dentară.

MIS V3, implantul dentar cu un design inovativ
Conceput cu un design nou, care revoluționează lumea stomatologiei, implantul MIS V3 este definit de o serie de caracteristici menite să ofere rezultate optime atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic (chiar și în condițiile în care, practic, implantul în sine este complet ascuns).

Iată care sunt principalele calități care fac ca implantul MIS V3 să fie apreciat de către specialiștii din întreaga lume:
● Oferă mai mult volum osos
Implantul V3 are un rol de stimulare a regenerării osoase, ceea ce favorizează obținerea de volum osos suplimentar. Astfel, țesuturile moi, adiacente, dobândesc o stabilitate mare, fapt care contribuie considerabil la restaurările estetice.
● Stabilitate primară excelentă
Gâtul implantului are o formă triunghiulară care asigură o stabilitate primară superioară, oferind o ancorare crestală în trei puncte. În plus, suprafața implantului dentar V3 de la MIS este tratată prin sablare și gravare acidă, fapt care favorizează succesul osteointegrării.
● Fără compresie
Zonele din jurul părții coronare a acestui implant sunt fără compresie, fapt care asigură formarea unui rezervor pentru acumularea de sânge și, de asemenea, formarea de cheaguri de sânge. În acest fel, procesul de osteointegrare este mai rapid, iar creșterea osoasă este accelerată.
De asemenea, golurile din jurul „gâtului” implantului formează o zonă deschisă, fără compresie. Resorbția osului crestal este minimizată, reducându-se „stresul” din zona corticală.
● Platform Switching
Implantul V3 încorporează conceptul de „platform switching” cu scopul de a păstra osul crestal din jurul implantului. În felul acesta, se obține o conservare osoasă mai bună precum și o mai bună etanșare gingivală, pentru a obține un volum mare de țesut moale. De asemenea, conexiunea conică de 12° formează o etanșare și o conexiune ideală între implant și bontul protetic. De asemenea, apexul plat de care dispune MIS V3 permite o ancorare mai bună în os, mai ales în procedurile de inserare imediată.

În plus, micro-inelele de la nivelul gâtului implantului MIS V3 contribuie la reducerea resorbției osoase și, concomitent, mărește conexiunea os-implant.

Fiecare implant V3 de la MIS este livrat însoțit de o freză de unică folosință, potrivită oricărui protocol de forare.

Implanturile V3 de la MIS sunt proiectate pentru a răspunde cât mai eficient nevoilor prezente pe piață la ora actuală și pot satisface chiar și cele mai înalte exigențe. Astfel, specialiștii care doresc rezultate de excepție se orientează către proceduri simplificate de tehnologiile inovative de la MIS.

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT