Connect with us

ACTUALITATE

Implantul V3 de la MIS, soluția de restaurare dentară care răspunde celor mai exigente nevoi!

Publicat

pe

Implantologia dentară este un domeniu care a evoluat enorm, în special în ultimii ani, favorizând dezvoltarea unor tehnici menite să faciliteze munca specialiștilor. În prezent, piața de profil este foarte diversificată, astfel că medicii implantologi au la dispoziție o gamă variată de implanturi dentare din care pot alege soluțiile potrivite pentru restaurarea danturii și redarea acelui zâmbet perfect, dorit de toată lumea.

În zilele noastre, pacienții au așteptări ridicate de la procedurile de implantologie, dorindu-și un tratament de calitate care să-și dovedească eficiența în timp.

Compania MIS Implants Technologies este unul dintre liderii mondiali în ceea ce privește dezvoltarea unor soluții estetice și funcționale care au ca scop simplificarea implantologiei dentare. Utilizând tehnologii performante, MIS se orientează pe cercetări specializate cu scopul de a îmbunătăți produsele existente în portofoliu.

Așadar, cei care se află în căutarea unor soluții ideale pentru pacienții care suferă de edentație pot opta pentru implantul MIS V3, unul dintre cele mai bune tratamente de restaurare dentară.

MIS V3, implantul dentar cu un design inovativ
Conceput cu un design nou, care revoluționează lumea stomatologiei, implantul MIS V3 este definit de o serie de caracteristici menite să ofere rezultate optime atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic (chiar și în condițiile în care, practic, implantul în sine este complet ascuns).

Iată care sunt principalele calități care fac ca implantul MIS V3 să fie apreciat de către specialiștii din întreaga lume:
● Oferă mai mult volum osos
Implantul V3 are un rol de stimulare a regenerării osoase, ceea ce favorizează obținerea de volum osos suplimentar. Astfel, țesuturile moi, adiacente, dobândesc o stabilitate mare, fapt care contribuie considerabil la restaurările estetice.
● Stabilitate primară excelentă
Gâtul implantului are o formă triunghiulară care asigură o stabilitate primară superioară, oferind o ancorare crestală în trei puncte. În plus, suprafața implantului dentar V3 de la MIS este tratată prin sablare și gravare acidă, fapt care favorizează succesul osteointegrării.
● Fără compresie
Zonele din jurul părții coronare a acestui implant sunt fără compresie, fapt care asigură formarea unui rezervor pentru acumularea de sânge și, de asemenea, formarea de cheaguri de sânge. În acest fel, procesul de osteointegrare este mai rapid, iar creșterea osoasă este accelerată.
De asemenea, golurile din jurul „gâtului” implantului formează o zonă deschisă, fără compresie. Resorbția osului crestal este minimizată, reducându-se „stresul” din zona corticală.
● Platform Switching
Implantul V3 încorporează conceptul de „platform switching” cu scopul de a păstra osul crestal din jurul implantului. În felul acesta, se obține o conservare osoasă mai bună precum și o mai bună etanșare gingivală, pentru a obține un volum mare de țesut moale. De asemenea, conexiunea conică de 12° formează o etanșare și o conexiune ideală între implant și bontul protetic. De asemenea, apexul plat de care dispune MIS V3 permite o ancorare mai bună în os, mai ales în procedurile de inserare imediată.

În plus, micro-inelele de la nivelul gâtului implantului MIS V3 contribuie la reducerea resorbției osoase și, concomitent, mărește conexiunea os-implant.

Fiecare implant V3 de la MIS este livrat însoțit de o freză de unică folosință, potrivită oricărui protocol de forare.

Implanturile V3 de la MIS sunt proiectate pentru a răspunde cât mai eficient nevoilor prezente pe piață la ora actuală și pot satisface chiar și cele mai înalte exigențe. Astfel, specialiștii care doresc rezultate de excepție se orientează către proceduri simplificate de tehnologiile inovative de la MIS.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Protest la Poarta Branderburg din Berlin, în sprijinul familiei Furdui

Publicat

pe

Astăzi – 26 noiembrie 2022, peste 10.000 de membri ai comunităților de români din țările Europei s-au adunat la Berlin pentru a protesta față de decizia autorităților din Walsrode și Heidekreis care, într-un total nefiresc, țin copiii soților Furdui despărțiți de părinți lor.

La acest miting fără precedent, desfășurat în zona renumitei Porți Branderburg, a participat și senatorul PSD Titus Corlățean – președintele Comisiei de Politică Externă a Senatului României, care a venit la Berlin direct de la Rachevich.

„Luptăm în continuare împotriva abuzurilor Jugendamt și autorităților germane locale din landul Saxonia inferioară și pentru înapoierea copiilor luați abuziv de la părinții lor, Camelia și Petru Furdui!

Am venit special de la Reykjavik, din Islanda, pentru a mă alătură miilor de români care au fost prezenți, mulți dintre ei de la mii de kilometri depărtare.

Un miting fără precedent, pe locul unde altădată era Zidul Berlinului.Și noi am avut astăzi de dărâmat un Zid, cel al abuzurilor comise împotriva unei familii de români creștini!

Românii dedicați valorilor moral-creștine știu să fie solidari, mai ales la greu. Va fi bine, cu ajutorul Domnului”, este mesajul transmis de senatorul Titus Corlățean.

Comportamentul autorităților germane, în cazul familiei Furdui, este de neconceput. Toată lumea consideră că este vehiculat acum mai mult orgoliul unor structuri funcționărești rigide, care nu vor să cedeze călcând peste orice regulă a democrației și libertății omului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Premieră la „Avangarda, cu Ionuț Vulpescu”. Nu rata dialogul inedit despre aderarea României la NATO!

Publicat

pe

Zilele acestea, s-au împlinit 20 de ani de la vizita președintelui George W. Bush în România. Liderul american a venit la București imediat după invitarea României să adere la NATO, la Summit-ul desfășurat la Praga. O vizită care, a precizat deputatul PSD Ionuț Vulpescu, poate fi trecută cu vederea, atât prin simbolistica ei, cât și prin rezultatele ei concrete.

„Nu pot uita, ca martor și participant direct, mintingul din Piața Revoluției. Da, ne amintim cu toții de apariția curcubeului deasupra orașului, în după-amiaza mohorâtă a sfârșitului de noiembrie. Un joc de lumini al providenței, pe cerul poluat al Bucureștiului. Acele lumini impredictibile, pentru un proiect la care se lucrase cu cea mai mare grijă și prudență.

Pentru România era începutul unui nou capitol, în care securitatea ei externă era asigurată, după mai bine de un deceniu de incertitudini și de pericole, și într-un climat de degradare a relațiilor internaționale, de apariție a unor noi pericole și sfidări, confirmate acum, din nefericire, de războiul din Ucraina, dar și de tensiunile din jurul Taiwanului, din alte zone sensibile”, a precizat Ionuț Vulpescu.

Pentru a le reaminti românilor acest eveniment care ne-a marcat mersul prin istoria actuală, duminică – 27 noiembrie 2022, la podcastul „Avangarda” realizat excepțional de deputatul Vulpescu, va fi difuzat, în premieră pentru România, dialogul a doi importanți diplomați americani despre aderarea României la NATO și despre rolul președintelui Ion Iliescu în acest demers.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats