Connect with us

ACTUALITATE

Poliţia Prahova face angajări din sursă externă

Publicat

pe

Sursa foto: MDI TV

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a scos la concurs, prin încadrare directă, două posturi de ofiţer în domeniul investigarea criminalității economice.

Înscrierile se fac la sediul IJP Prahova din Ploiești, Strada Vasile Lupu nr. 60, până la data de 13 septembrie 2018. Dosarul trebuie să fie complet, ulterior nemaiputând fi depuse documente. Data concursului – 3 noiembrie.

Informaţii suplimentare AICI.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Furtuna a făcut ravagii la Corbii Mari

Publicat

pe

Vijelia de azi-noapte, care a afectat puternic mai multe localități din Ilfov și Capitala, a făcut ravagii și în comuna Corbii Mari, din județul Dâmbovița.

Mai multe gospodării au fost afectate de vântul puternic. De asemenea, acoperișurile grădinițelor din satele Corbii Mari și Bărăceni au fost smulse de vijelie. Pagube importante a suferit și rețeaua locală de alimentare cu energie electrică.

„Depunem toate eforturile pentru a remedia problemele care țin de competența Primăriei cât se poate de repede. Suntem operativi. Știm ce avem de făcut.

Vom solicita sprijin guvernamental pentru astfel de situații de urgență. Dar, până îl vom primi (dacă îl primim), vreau să ne gospodărim̆folosindu-ne de propriile noastre resurse. Fac tot ceea ce se poate pentru a rezolva avariile și daunele provocate azi-noapte în timpul cel mai scurt posibil.

Referitor la alimentarea cu energie electrică, vă comunic că au fost anuțate defecțiunile la operatorul de distribuție. Acum se lucrează, dar sunt mulți stâlpi rupți și alte probleme pe rețea de rezolvat”, este mesajul primarului Ionuț Bănică pentru locuitorii comunei.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Donație Romsilva pentru reconstrucția locuințelor afectate de inundații în județul Alba

Publicat

pe

La inițiativa ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor – Tánczos Barna, Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva a aprobat, miercuri – 28 iulie 2021, sprijinirea locuitorilor afectați de inundațiile recente din județul Alba cu 500 metri cubi de  lemn de rășinoase pentru construcții.

De asemenea, Romsilva va asigura și transportul lemnului necesar lucrărilor de reconstrucție a caselor afectate de inundații, până la locul indicat de către Prefectura Județului Alba și de autoritățile locale, care se vor asigura că lemnul pentru construcții va ajunge la persoanele sinistrate.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT