Connect with us

POLITIC

Dragnea petrecea bine mersi cu George Maior şi Laura Kovesi!

Publicat

pe

Dezvăluiri incredibile menite să adâncească și mai mult prăpastia dintre șeful PSD Liviu Dragnea și grupul de contestatari ai săi. Fotografia publicată de Victor Ponta, tocmai acum, când bomba a fost amorsată, ar trebui să ducă la pierderea totală a credibilității afișate de Liviu Dragnea.

În imagine președintele PSD se îmbrățișează frățește cu șeful de atunci al SRI, George Maior, actual ambasador în SUA. Se vede clar un zâmbet mulțumit, deschis, arătând clar bucuria că se afla în acel cerc restrâns al celor care decretaseră „statul suntem noi”. În schimb, Maior are o expresie nu tocmai agreabilă, forțează parcă nota, sesizând probabil, ca șef SRI, valoarea pe care ar putea să o aibă în viitor fotografia.

Într-un colţ, se vede, stând pe o canapea, nimeni alta decât Laura Codruța Kovesi, procuror șef DNA. Cel care a realizat fotografia a vrut musai ca, în imaginea respectivă, să fie surprinsă și șefa DNA. Momentul pare unul de socializare, cum spune Ponta, produs la una dintre vilele de protocol ale SRI, unde s-ar fi tăiat un porc adus de Dragnea. Unii spun că ar fi fost înjunghiat chiar de actualul şef PSD.

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Ce ați făcut pentru județul Dâmbovița, domnule Guran?

Publicat

pe

Deputatul Radu Popa, vicepreședinte al PSD Dâmbovița, invitat aseară la România TV, nu a pierdut prilejul de a-l interpela în direct pe deputatul liberal Virgil Guran, liderul PNL Dâmbovița, ce a făcut pentru județ, nu neapărat de când îi reprezintă în Parlament pe locuitorii acestui teritoriu, ci, acum, în ultimele zile, când Dâmbovița a fost afectată de furtuni și de reversările de ape.

„Chiar dacă discuția era despre alt subiect, credeti că puteam să tac și să nu îl întreb ce a făcut pentru localitățile din nordul județului Dâmbovița, în special pentru stațiunea Padina-Peștera, atât de afectată de ploile de săptămâna trecută?

Însă, tipul e demonizat de o patologie a minciunii (sau a prostiei) pentru că la întrebările mele repete și insistente legate de lipsa lui de interes pentru situația dramatică a infrastructurii rutiere din zona afectată, el încerca să’mi spună că “a înaintat hârtii și a chemat experți.”

În realitate, la ora la care el scotea panglicile astea pe gaura gurii, guvernul PNL/USR deja alocase banii și ședința de guvern fusese cu două zile înainte. Așa că hârtiile nu mai avea cui să le înainteze iar specialiștii erau pe Radio Erevan”, a scris Radu Popa.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Primar PNL: Premierul Cîțu cumpără voturi în partid cu banii țării!

Publicat

pe

Teodora Anghelescu, primarul comunei Bezdead, din județul Dâmbovița, a avut un discurs dur la adresa premierului Florin Cîțu, în cadrul Comitetului de Coordonare Județean al PNL Dâmboviţa.

A spus Teodora Anghelescu că primul ministru folosește banii țării să cumpere voturi în partid, pentru a ajunge președinte al PNL, la congresul din această toamnă.

„Sunt 17 județe care au primit bani pe calamități, noi nu am primit nimic. Este primul an în care nu se întrevede nicio linie de finanțare. Este primul an în care noi, primarii, șomăm”, a explicat edilul de la Bezdead.

Cu toate acestea, a concluzionat Teodora Anghelescu, îl va susține pe Ludovic Orban pentru a continua mandatul de președinte al PNL.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT