Connect with us

POLITIC

Dragnea petrecea bine mersi cu George Maior şi Laura Kovesi!

Publicat

pe

Dezvăluiri incredibile menite să adâncească și mai mult prăpastia dintre șeful PSD Liviu Dragnea și grupul de contestatari ai săi. Fotografia publicată de Victor Ponta, tocmai acum, când bomba a fost amorsată, ar trebui să ducă la pierderea totală a credibilității afișate de Liviu Dragnea.

În imagine președintele PSD se îmbrățișează frățește cu șeful de atunci al SRI, George Maior, actual ambasador în SUA. Se vede clar un zâmbet mulțumit, deschis, arătând clar bucuria că se afla în acel cerc restrâns al celor care decretaseră „statul suntem noi”. În schimb, Maior are o expresie nu tocmai agreabilă, forțează parcă nota, sesizând probabil, ca șef SRI, valoarea pe care ar putea să o aibă în viitor fotografia.

Într-un colţ, se vede, stând pe o canapea, nimeni alta decât Laura Codruța Kovesi, procuror șef DNA. Cel care a realizat fotografia a vrut musai ca, în imaginea respectivă, să fie surprinsă și șefa DNA. Momentul pare unul de socializare, cum spune Ponta, produs la una dintre vilele de protocol ale SRI, unde s-ar fi tăiat un porc adus de Dragnea. Unii spun că ar fi fost înjunghiat chiar de actualul şef PSD.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Omul de afaceri Cornel Coman, candidatul AUR pentru Primăria Pietrari

Publicat

pe

Reprezentanții AUR Dâmbovița au liste complete pentru alegerile locale la Râul Alb și Pietrari – au anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Omul de afaceri Cornel Coman, fost edil al comunei Pietrari, va candida pentru funcția de primar.

Din câte ne-a precizat Sebastian Vulvoi, coordonator AUR pe zona de nord a județului, Coman și-a asumat participarea la alegerile locale din 9 iunie.

La Râul Alb, pentru poziția de primar va candida din partea AUR Costinel Rizea, viceprimar al localității. Ne-au mai informat liderii AUR Dâmbovița că listele sunt aproape gata și la Runcu și Moroeni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Valeriu Munteanu, lider AUR: România este un stat capturat

Publicat

pe

AUR își păstrează consecvența în critică la adresa partidelor care alcătuiesc coaliția de guvernare, PSD-PNL. Coordonatorul organizației Dâmbovița, Valeriu Munteanu, vicepreședinte AUR la nivel național, a declarat astăzi, 28 martie 2024, într-o conferință de presă, că prin organizarea alegerilor comasat sunt siluite Constituiția și legile țării. A spus liderul AUR că acest tip de scrutin electoral este antidemocratic și neconstituțional și că rolul acestor alegeri comasate este acela de a ține și mai mult PSD și PNL la guvernare.

A mai vorbit Valeriu Munteanu și despre neimplicarea instituțiilor statului, a celor europene, în stoparea acestui fenomen. Mai mult, susține coordonatorul AUR Dâmbovița că cei de la Comisia Europeană girează acțiunile PSD-PNL.

„Am tras nădejde la Avocatul Poporului, la Curtea Constituțională, dar sunt și ei impasibili și avem bănuieli rezonabile că acestea pactizează cu PNL și PSD. Concluzia AUR este că România este un stat capturat. Noi vom face tot ce ne stă în puteri pentru a ridica românii pe meterezele luptei pentru democrație și pentru statul de drept. Vom face un apel pentru a face zid comun cu noi înainte de campanie, în campanie și în ziua alegerilor”, a mai precizat Valeriu Munteanu.

În opinia vicepreședintelui AUR, România a devenit un stat polițienesc și se fac acum presiuni puternice asupra opoziției veritabile reprezentată de Alianța pentru Unirea Românilor. A mai mărturisit public Valeriu Munteanu că liderii partidului sunt în permanență urmăriți de poliția politică.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite