Connect with us

Dâmboviţa

Doi turişti s-au răsturnat cu maşina în Bucegi!

Publicat

pe

Sursa foto: IJJ Dâmboviţa

Am scris de foarte multe ori că drumurile spre zona turistică Padina-Peştera, din Munţii Bucegi, nu prezintă siguranţă pentru turişti, în special pentru cei care nu cunosc traseele. Şi tot de atâtea ori am fost contrazişi de reprezentanţii autorităţilor, care ne-au acuzat că exagerăm!

Ei bine, noaptea-trecută, doi turişti s-au răsturnat cu maşina, la aproximativ 5 kilometri de Sanatoriul Moroeni, în zona Lacul Porcului. Şoferul a pierdut controlul asupra volanului din cauza întunericului şi a necunoaşterii drumului.

În sprijinul celor doi, au intervenit jandarmii montani, care i-au transportat la un loc de cazare de la Zănoaga, unde au rămas peste noapte. Turiştii, unul din Bucureşti, celălalt din Olt, se deplasau pe DJ 714, Peştera-Moroeni, cu intenţia de a ajunge la Sinaia.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Primar PNL: Premierul Cîțu cumpără voturi în partid cu banii țării!

Publicat

pe

Teodora Anghelescu, primarul comunei Bezdead, din județul Dâmbovița, a avut un discurs dur la adresa premierului Florin Cîțu, în cadrul Comitetului de Coordonare Județean al PNL Dâmboviţa.

A spus Teodora Anghelescu că primul ministru folosește banii țării să cumpere voturi în partid, pentru a ajunge președinte al PNL, la congresul din această toamnă.

„Sunt 17 județe care au primit bani pe calamități, noi nu am primit nimic. Este primul an în care nu se întrevede nicio linie de finanțare. Este primul an în care noi, primarii, șomăm”, a explicat edilul de la Bezdead.

Cu toate acestea, a concluzionat Teodora Anghelescu, îl va susține pe Ludovic Orban pentru a continua mandatul de președinte al PNL.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Guran către delegații PNL Dâmboviţa: Vreau să votăm oameni care se implică!

Publicat

pe

Astăzi – 24 iulie 2021, sunt alegeri în Organizația PNL Dâmboviţa. Pentru funcția de președinte, candidează doar senatorul Virgil Guran, cel care îi conduce de câțiva ani pe liberalii din județ. În schimb, pentru celelalte funcții este concurență: 27 de candidați pentru 15 poziții.

„Mi-aș fi dorit să am contracandidat, să nu se spună că în organizație este dictatură, fiindcă nu este. Avem concurență mare pe celelalte posturi. Sper să avem o echipă bună, de oameni care chiar să facă ceva.

Mi-aș dori că echipa să fie una care nu lucrează doar din vorbe. Vreau să votăm oameni care se implică. Vreau să facem un partid în care să nu se mai aștepte totul de la mine. Vreau un partid în care să ne simțim confortabil, în care fiecare să ne știm locul, dar locul să fie în funcție de munca depusă”, a fost mesajul senatorului Virgil Guran către cei 287 de delegați prezenți în sală.

Vom reveni.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT