Connect with us

ACTUALITATE

Pompierii din Teleorman îşi sărbătoresc ziua împreună cu cetăţenii

Publicat

pe

Joi, 13 septembrie 2018, când se împlinesc 170 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii şi se sărbătoreşte „Ziua Pompierilor din România”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” Teleorman organizează, între orele 10:00-15:00, puncte de prezentare a tehnicii de intervenţie, cu executarea de exerciţii demonstrative, în toate oraşele şi municipiile din judeţ, după cum urmează:

– Alexandria: pe platoul din fața Casei de Cultură. Tehnică participantă: o ambulanță SMURD, o șenilată, o autospecială scafandrii plus barcă, un Punct de Comandă Mobil, o autospecială de stingere cu apă și spumă;

– Turnu Măgurele: pe platoul din parcul central, în fața Monumentului Independenței. Tehnică participantă: Duster cu barcă, autospecială de stingere cu apă și spumă;

– Roșiorii de Vede: platoul din fața primăriei. Tehnică participantă: o ambulanță SMURD, un Duster cu barcă, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară mecanică;

– Zimnicea: pe platoul din fața primăriei. Tehnică participantă: Duster cu barcă, o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare;

– Videle: la intersecția străzilor Republicii și Parcului din orașul Videle. Tehnică participantă: Duster cu barcă, o autospecială de stingere cu apă și spumă, un camion multifuncțional.

De asemenea, de la ora 11:00, se va organiza, pe platoul Detaşamentului de Pompieri Alexandria, un ceremonial militar-religios în cadrul căruia vor fi prezentate semnificația zilei de 13 septembrie – Ziua Pompierilor din România, ordinele de înaintare în grad înainte de termen și mesajele de felicitare primite de la autoritățile centrale și locale.

Sâmbătă – 15 septembrie, la sediul ISU Teleorman şi la Detaşamentele de Pompieri Zimnicea şi Roşiori de Vede se vor oficia slujbe de prăznuire a Sfântului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoş – patronul spiritual al pompierilor români.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Info util: 121 de instrumente împotriva atacurilor informatice, pe un singur site web

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ

Lucrul de acasă, de pe plajă sau de la o cafenea este o realitate pentru mulți oameni. Tot ce avem nevoie este stocat în dispozitivele noastre digitale, cum ar fi computere laptopuri și telefoane mobile, care conțin informații importante despre viața noastră personală și profesională.

Digitalizarea a creat un mediu de viață flexibil, care ne oferă libertatea de a accesa cu ușurință un univers de informații. De asemenea, ne oferă spațiul pentru a stoca sute de mii de fișiere diferite: imagini ale copiilor și animalelor noastre de companie, bilete electronice, proiecte, matrice importante, la care am lucrat săptămâni întregi, arhive pline de decenii de cunoștințe și amintiri.

Ransomware le permite infractorilor să fure toate acestea într-o clipă. Prin urmare, este important să vă feriți, să fiți conștienți și să vă protejați lumea digitală.

Dacă ați fost victima unei astfel de fapte, accesați site-ul – nomoreransom.org – pentru o cheie. Decriptorii disponibili în depozitul No More Ransom au ajutat mai mult de șase milioane de persoane să își recupereze fișierele gratuit.

Acest lucru a împiedicat infractorii să câștige aproape un miliard de euro prin atacuri ransomware. În prezent, siteul oferă 121 de instrumente gratuite capabile să decripteze 151 de familii de ransomware și reunește 170 de parteneri din sectorul public și privat. Portalul este disponibil în 37 de limbi.

Un nou site No More Ransom a fost lansat pentru a marca al cincilea an al proiectului.

Modernă și mai ușor de utilizat, noua secțiune a site-ului – Crypto Sheriff oferă informații actualizate despre ransomware, precum și sfaturi despre cum să preveniți o infecție cu ransomware.

Oricine poate fi o țintă – persoane fizice și companii de toate dimensiunile. Deci ce putem face?

– Faceți backup regulat al datelor stocate pe dispozitivele dumneavoastră electronice.
– Urmăriți click-urile – știți unde vă va duce un link?
– Feriți-vă de atașamentele din e-mailuri nesolicitate!
– Asigurați-vă că software-ul de securitate și sistemul de operare sunt la zi.
– Dacă deveniți victimă, nu plătiți! Sesizați infracțiunea și verificați No More Ransom, pentru instrumentele de decriptare.

Pentru o imagine completă: citiți toate sfaturile de prevenire de pe site-ul No More Ransom.

Parteneriatul dintre forțele de ordine și industria privată a contribuit la succesul No More Ransom, ajutând victimele și reducând profiturile infracționale.

Sursa: Inspectoratul General al Poliției Române

Citește în continuare

ACTUALITATE

Cod galben de caniculă până în data de 31 iulie

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ

Meteorologii au emis o atenționare cod galben de caniculă și disconfort termic ridicat, care vizează mai multe județe ale țării, între care și Dâmbovița, valabilă în zilele de 27, 28, 29, 30, 31 iulie.

Valul de căldură se va extinde și se va intensifica treptat, disconfortul termic va crește, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

În regiunile vestice, sudice și local în restul teritoriului va fi caniculă. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 34 și 39 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia și Muntenia. Local, noaptea, temperaturile nu vor coborî sub 20 de grade.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT