Connect with us

ACTUALITATE

România, locul V în concursul european de educaţie rutieră! Lot Târgovişte-Galaţi

Publicat

pe

Foto: Facebook / Adi Stase

Echipa de elevi şi cadre didactice care a reprezentat România în concursul european de educaţie rutieră, organizat în perioada 6-9 septembrie la Budapesta, s-a clasat pe un binemeritat loc V, din 24 de ţări participante. Prima treaptă a podiumului a fost adjudecată de Rusia.

Concurenţii au avut de parcurs nouă probe, ce au constat în exerciţii teoretice şi practice, iar românii au fost singurii care nu au înregistrat puncte de penalizare în parcursul şcoală-labirint.

Campionatul EUROPEAN TRAFFIC EDUCATION CONTEST, ajuns anul acesta la cea de-a 33-a ediţie, şi-a propus să demonstreze cât de importantă este cunoașterea regulilor de circulație încă de la vârste fragede și, prin urmare, să contribuie la reducerea gradului de victimizare a copiilor prin accidente de circulație.

România a fost reprezentată de elevii Bărăscu Maia, Dovâncescu Alexandru (Şcoala Coresi Târgoviște), Ionaşcu Miruna, Gervescu Alexandru (Şcoala nr. 29 Galați) şi prof. dr. Marinescu Susana (Târgoviște) şi prof. Stase Adrian (Galaţi).

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița adresează felicitări elevilor și cadrelor didactice pentru performanța obținută și îi asigură, în continuare, prin intermediul Serviciului Rutier, de același sprijin și disponibilitate în ceea ce privește susținerea orelor de educație rutieră și organizarea concursurilor pe aceeași tematică.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorim astăzi materializarea unui vis, a unei speranțe

Publicat

pe

de

Am fost și suntem dintotdeauna în Europa. Rezonăm cu valorile culturale ale bătrânului continent. Am fost, poate, despărțiți vremelnic, din cauza unor conjuncturi istorice, de această familie, dar niciodată nu am uitat de Europa, de democrație, de economia, cultura, tradițiile și civilizația care au contribuit pe deplin la schimbarea globală a societății, a aprecierii depline a omului, a drepturilor sale.

Astăzi – 9 Mai, sărbătorim Marea Europă, cel mai elocvent și puternic exemplu al unității întru binele cetățeanului, al colaborării al prosperității, al prieteniei și dorinței de mai bine. Sărbătorim materializarea unui vis, a unei speranțe. Trăim cu toții într-un spațiu mai democratic, mai liber, mai liniștit ca niciodată. Ceea ce s-a realizat pentru Europa Unită din 1950 încoace este un rezultat al diplomației, al consecvenței și al dorinței de unitate economică, socială și culturală.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT