Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Bărbat, strivit sub tractor la Scheiu de Sus!

Publicat

pe

Foto: ISU Dâmboviţa

Un fost pădurar din satul Scheiu de Sus, comuna Ludeşti, a murit astăzi strivit sub un tractor, în perimetrul unei exploataţii forestiere din zona cătunului Gura Ursului.

Bărbatul, de 38 de ani, tată a doi copii, a fost prins sub utilaj în timpul unor manevre efectuate în pădure. La faţa locului au sosit de urgenţă pompierii de la Detaşamentul din Găeşti.

După ce l-au scos de sub tractor, paramedicii au efectuat manevrele de resuscitare dar, din păcate, nu au mai putut să-l readucă la viaţă pe bietul om.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Silviu Darman a fost ales preşedinte al organizaţiei de tineret a Partidei Romilor Dâmboviţa

Publicat

pe

Partida Romilor Pro Europa Dâmboviţa continuă procesul de reorganizare a structurilor şi de alegere a unor oameni dedicaţi, dornici de a performa, de a se pune în slujba comunităţilor de romi din judeţ şi nu numai.

În data de 17 februarie 2020, la sediul asociaţiei din Târgovişte, a avut loc adunarea generală a organizaţiei de tineret a Partidei Romilor Dâmboviţa. La lucrări, alături de membrii structurii de tineret, s-au aflat: Tudorică Răducanu – preşedintele Partidei Romilor Dâmboviţa şi reprezentanţii conducerii centrale a organizaţiei de tineret, respectiv liderul Adrian Berbec, prim-vicepreşedintele Ionuţ Păun, secretarul general Cătălin Stănescu şi vicepreşedinţii George Gogansi şi Cătălin Ganea.

După consumarea şedinţei, a fost ales în fruntea tinerilor Partidei Romilor Pro Europa Dâmboviţa, Silviu Darman. Acesta a mulţumit colegilor săi din judeţ pentru încrederea acordată şi i-a asigurat că organizaţia de tineret pe care o va coordona va deveni una dintre cele mai puternice din ţară.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Titu închiriază spaţiu pentru desfăşurare activităţi de medicină de familie

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT