Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PSD Dâmboviţa, apel la unitate în partid şi analiză ministru cu ministru!

Publicat

pe

PSD trebuie să-şi rezolve cât mai rapid problemele de imagine generate de confrunctările publice dintre lideri. În acest sens, este nevoie de o analiză aprofundată, ministru cu ministru, şi de măsuri concrete. Aceasta este concluzia la care au ajuns aseară membrii Comitetului Executiv Judeţean al PSD Dâmboviţa.

„Problemele din PSD ar trebui abordate frontal şi rezolvate. Soluţiile trebuie găsite în interiorul partidului. Trebuie să dăm dovadă de unitate şi să rezolvăm aceste probleme. Nu este oportun să ne facem că nu se întâmplă nimic. PSD are capacitatea de a trece peste această perioadă destul de grea, dacă ne raportăm la percepţia publicului”, a precizat Daniel Cristian Stan – secretar executiv al PSD Dâmboviţa şi primar al municipiului Târgovişte.

A mai spus Daniel Cristian Stan că anumite situaţii din partid au fost generate şi de lipsa de comunicare. Prin urmare, va trebui să existe o consultare mai largă.

„Această stare con flictuală nu face bine nimănui. Cred că, în momentul acesta, cea mai bună opţiune pentru PSD este să rămână unit. Problemele care există nu se pot rezolva prin declaraţii şi confruntări publice, dar este nevoie de o discuţie aprofundată în interiorul partidului şi trebuie găsite soluţiile.

Este clar, în momentul de faţă, că PSD şi ALDE trebuie să asigure în continuare majoritatea parlamentară. Este clar că acest Guvern trebuie să-şi continue activitatea, însă, lângă doamna Dăncilă, trebuie aduşi câţiva miniştri care să rezolve unele din problemele care există la nivelul guvernării şi sunt convins că, în CEx, se vor găsi cele mai bune soluţii”, a concluzionat secretarul executiv al PSD Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Unanimitate de voturi la aprobarea bugetului CJ Dâmbovița

Publicat

pe

Şedinţa de astăzi a Consiliului Județean Dâmboviţa a fost una prolifică. Toate proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi au fost aprobate, chiar dacă au existat și abțineri la vot din partea aleșilor PNL și PRO România.

Interesant şi demn de superlativ al momentului este faptul că proiectul de buget pentru 2021 a fost aprobat, pentru prima dată în istoria ultimilor ani, cu unanimitate de voturi şi fără prea multe discuţii în contradictoriu între PNL, ca partid de opoziţie în CJ Dâmboviţa, şi PSD, ca partid majoritar şi conducător al unităţii administrativ-teritoriale.

Liberalii, prin portavocea Gabriel Grozavu, au mai avut intenţii de tachinare, prin ridicarea unor probleme aşa, de dragul opoziţiei, al dialogului, dar neconsisente şi nedocumentate suficient, ceva adunat de prin lanţul aminitirilor.

Un pic de tensiune a mai existat la începutul şedinţei la discuţiile privind alocarea de fonduri de către CJ pentru şoseaua de centură a municipiului, respectiv inelul 1.

După prezentarea făcută de primarul Cristian Daniel Stan, care a argumentat şi susţinut necesitatea finanţării, liberalii au avut plăcerea de a-l băga un pic în corzi pe edil şi să arunce asupra acestuia o serie de reproşuri care, fie vorba între noi, nu trebuie să le suporte Cristian Daniel Stan, fiindcă a preluat din mers un proiect pornit cu mulţi ani în urmă şi care s-a derulat în circumstanţe ciudate, multe cauze ale întârzierii şi cheltuielilor apărute ulterior fiind din vina constructorilor, care nu s-au achitat întocmai de obligaţii.

Liberalilor se pare că le-a plăcut că l-au prins pe edilul municipiului într-un loc unde ei sunt mai mulţi, fiindcă se ştie în Consiliul Local Târgovişte nu prea au cum să îi facă faţă.

Cristian Daniel Stan, pe bună dreptate, s-a aprins un pic. E bine că, până la urmă, lucrurile s-au terminat în linişte, preşedintele Corneliu Ştefan intervenind la un moment dat pentru a detensiona situţia. Proiectul a trecut cu votul liberalilor și fără cel al aleșilor PRO România, care s-au abținut.

A mai existat un schimb de replici sau ceva de genul „să punem beţişoare în roți”, la intervenţia mangerului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, Claudiu Dumitrescu. După ce şi-a prezentat materialul şi necesitatea aprobării unor cheltuieli, a fost interpelat de consiliera liberală Cristina Sima, fostă colegă a managerului de la Spitalul Judeţean. Ei, cu puţin umor şi calm, s-a depăşit şi această situaţie!

Citește în continuare

Dâmboviţa

S-a dat cu mașina peste cap în mijlocul Târgoviştei!

Publicat

pe

Coliziune violentă între două autoturisme pe Calea Câmpulung din Târgoviște, în zona Camerei de Comerț. Conducătorul unuia dintre mașinile implicate, un bărbat de 34 de ani, a fost grav rănit.

Pompierii de la Detașamentul din Târgoviște au intervenit cu un ASAS, un echipaj pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili cauzele care au dus la producerea acestui eveniment rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT