Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Sandu Oprea, atac la Ţuţuianu după demersul împotriva lui Dragnea!

Publicat

pe

Era de aşteptat ca Alexandru Oprea, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi fost secretar executiv al PSD Dâmboviţa, o lungă perioadă de timp omul de încredere al liderului Adrian Ţuţuianu, să iasă din nou la atac.

Oprea a intrat în război deschis cu Ţuţuianu imediat după ce a fost îndepărtat din toate funcţiile de conducere. Acum, în plină bătălie internă, care are ca miză îndepărtarea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului, a ieşit pe mai toate canalele media naţionale cu o declaraţie halucinantă.

Susţine Sandu Oprea că, săptămâna trecută, când a avut loc şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Dâmboviţa, pe ordinea de zi, printre mai multe puncte, s-a aflat şi situaţia existentă la nivelul partidului, dar, afirmă Oprea, Adrian Ţuţuianu nu a fost mandatat să iasă cu o scrisoare în care să se ceară demisia lui Liviu Dragnea.

„Am citit cu atenție scrisoarea. Dacă nu ar fi tragică, ar fi hilară. Este tragică, gândindu-ne la consecințe, hilară pentru că Țuțuianu cere democratizare, el care are un stil dictatorial de conducere”, a declarat consilierul judeţean PSD Sandu Oprea.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    septembrie 20, 2018 at 7:53 pm

    ce-am avut și ce-am pierdut…
    ne spune scrisoarea că nimic nu se va schimba în bine pentru România
    asistăm la o reglare de conturi între aceeași nărăviți 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Şantaj şi camătărie la Târgovişte şi Pucioasa

Publicat

pe

Polițiştii din Dâmbovița au efectuat, în această dimineață, 10 percheziții domiciliare, în Târgoviște și Pucioasa, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj. Faptele au fost săvârşite începând cu 2017. Şase persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița pentru audieri.

„În urma descinderilor, au fost indisponibilizate mai multe înscrisuri, telefoane mobile, substanțe susceptibile a fi cannabis, o armă neletală de tip airsoft, 19.700 de lei, 400 de lire și 500 de euro.

Totodată, prin activitatea infracțională s-ar fi creat un prejudiciu estimat la 20.000 de euro.

La activități au participat luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și Argeș, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică și criminaliști.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea documentării întregii activități infracționale”, se precizează într-un comunicat remis de IPJ Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Grindina a „măturat” comunele din nord-vestul județului Dâmbovița

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Un nou val de grindină deasă s-a abătut, în această după-amiază, asupra unor localități din nord-vestul județului Dâmbovița. Au fost afectate grav comunele Văleni și Cândești. Pagubele din livezile de pomi fructiferi și grădinile cu legume sunt foarte mari.

„A fost urgie. Nu am mai văzut așa ceva de foarte multă vreme. Cine a mai pomenit să bată piatra în halul ăsta în luna mai?! Astea sunt semne de la Dumnezeu. Dacă mai vine o dată, nu mai avem ce recolta la toamnă”, ne-a spus un localnic.

Sursa foto: Facebook

Primarul comunei Văleni-Dâmbovița a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență despre pagubele înregistrate, pentru că, în cel mai scurt timp, o comisie să se deplaseze la fața locului pentru a evalua stricăciunile produse grindină.

VIDEO

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!