Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Sandu Oprea, atac la Ţuţuianu după demersul împotriva lui Dragnea!

Publicat

pe

Era de aşteptat ca Alexandru Oprea, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi fost secretar executiv al PSD Dâmboviţa, o lungă perioadă de timp omul de încredere al liderului Adrian Ţuţuianu, să iasă din nou la atac.

Oprea a intrat în război deschis cu Ţuţuianu imediat după ce a fost îndepărtat din toate funcţiile de conducere. Acum, în plină bătălie internă, care are ca miză îndepărtarea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului, a ieşit pe mai toate canalele media naţionale cu o declaraţie halucinantă.

Susţine Sandu Oprea că, săptămâna trecută, când a avut loc şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Dâmboviţa, pe ordinea de zi, printre mai multe puncte, s-a aflat şi situaţia existentă la nivelul partidului, dar, afirmă Oprea, Adrian Ţuţuianu nu a fost mandatat să iasă cu o scrisoare în care să se ceară demisia lui Liviu Dragnea.

„Am citit cu atenție scrisoarea. Dacă nu ar fi tragică, ar fi hilară. Este tragică, gândindu-ne la consecințe, hilară pentru că Țuțuianu cere democratizare, el care are un stil dictatorial de conducere”, a declarat consilierul judeţean PSD Sandu Oprea.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    septembrie 20, 2018 at 7:53 pm

    ce-am avut și ce-am pierdut…
    ne spune scrisoarea că nimic nu se va schimba în bine pentru România
    asistăm la o reglare de conturi între aceeași nărăviți 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Graţie, vers și fior muzical la „Crizantema de Aur” 2019

Publicat

pe

A mai curs un an. Suntem, din nou, în miezul toamnei, sub vraja crizantemelor care dansează jucăuș, viu, colorat, sub soarele neobișnuit de dogoritor pentru această lună. E din nou timpul Festivalul Naţional „Crizantema de Aur”, ajuns la cea de-a 52-a ediţie.

Prima seară. Atmosferă caldă, primitoare, la Teatrul Tony Bulandra, locul unde publicul meloman a venit să se închine genului muzical rege: romanţa. Decorul, brodat cu ingeniozitate, poartă elementele esențiale ale festivalului: flori de Crizanteme și culorile ruginii ale toamnei, etalate sub o multitudine de forme și semnificații. Foaierul, de asemenea, era aidoma unui templu al muzicii și împlinirii sufletești. Amfitrionii primei seri de concurs – actorii Miruna Ionescu și Silviu Biriș (Secţiunea Interpretare), Alexandra Velniciuc şi Octavian Ursulescu (Secţiunea Creaţie).

Miruna Ionescu şi Silviu Biriş

Au încântat publicul și juriul cu graţie, vers și fior muzical, opt concurenţi la Secţiunea Interpretare şi şapte compozitori la Secţiunea Creaţie. Au acompaniat orchestrele „Dor Românesc” – dirijor Ştefan Cigu şi „Romanţa” – dirijor Lucian Vlădescu.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi de la Târgovişte vine cu 546 de joburi

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

47 de agenţi economici şi-au anunţat participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, care va avea loc mâine, 18 octombrie 2019, de la ora 10:00, la Clubul Studenţilor din Târgovişte. În total, sunt disponibile 546 de joburi, pentru toate categoriile de persoane, de la cele fără calificare la absolvenţii de facultate.

Dintre acestea, menţionăm: ingineri mecanici; ingineri automatiști; economisti; operatori calculator; consilieri service; agenti vânzări; lucrători comerciali; mecanici auto; rectificatori; operatori comandă numerică; galvanizatori; bucatari; ospătari; sudori; confecționeri articole textile; electricieni; muncitori necalificaţi.

Evenimentul este organizat de AJOFM Dâmboviţa

Citește în continuare

PUBLICITATE ELECTORALĂ

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web