Connect with us

Dâmboviţa

Zeci de prieteni motociclişti şi sute de consăteni l-au condus pe Florin pe ultimul drum…

Publicat

pe

Sute de oameni au participat, astăzi – 20 septembrie 2018, la înmormântarea tânărului de 31 de ani, din Voineşti, care a pierit într-un accident de circulaţie petrecut nu departe de casă.

La funeralii au fost prezenţi şi zeci de motociclişti, prieteni ai lui Florin, care era un împătimit al cailor putere.

Tânărul a murit după ce a intrat cu forţă într-un autoturism care se pregătea să intre într-o curte. Florin a fost aruncat la cel puţin 15 metri de locul impactului, iar medicii nu au mai putut să-i salveze viaţa.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Reabilitarea pasajului rutier de la Pavcom, la final

Publicat

pe

Lucrările de reabilitare a pasajului rutier peste calea ferată din zona Pavcom Târgoviște sunt aproape de finalizare – spune primarul Danirl Cristian Stan. Potrivit edilului, mai sunt de realizat doar rosturile de dilatație și marcajele rutiere.

Investiția, care este implementată cu fonduri europene nerambursabile, a presupus reabilitarea completă, de la structura de rezistență, până la refacerea integrală a căii de rulare, a trotuarelor, a hidroizolației sau a parapeților.

„Pasajul în discuție este cel de-al patrulea pasaj rutier care se reabilitează în ultimii 3 ani de către administrația locală târgovișteană, după pasajul de pe strada Petru Cercel, cel de la Aninoasa sau cel de la Teiș. Totodată, au fost construite și două poduri noi, respectiv podul nou de la Teiș și pasarela de pe strada Cornel Popa”, precizează primarul Daniel Cristian Stan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Târgoviște: A murit în timpul efectuării unei investigații RMN la o clinică medicală privată!

Publicat

pe

Foto arhivă (Sursa: Mediafax)
Foto arhivă (Sursa: Mediafax)

O informație, fiindcă știre nu mai poate fi numită, deoarece tragedia s-a petrecut în urmă cu o săptămână, pe 8 august, la Târgoviște, a făcut înconjurul țării și a provocat obișnuita rumoare, dar și neliniște, în rândul românilor. Cazul arată că superficialitatea și dezinteresul unor cadre medicale încă dăinuie.

O femeie de 51 de ani, din comuna Finta, a murit în timpul unei investigații medicale. A mers la o clinică privată din municipiul Târgoviște pentru a efectua un RMN. Suferea de cancer la sân, iar evoluția cumplitei boli trebuia urmărită. După ce a băut substanța de contrast care se recomandă în astfel de investigații imagistice i s-a făcut rău și a intrat în stop cardio-respirator. Se pare că ar fi făcut șoc anafilactic.

Cadrele medicale de la clinică au declanșat rapid manevrele de resuscitare, dar organismul femeii nu a reacționat. Culmea, o clinică medicală, care ar fi trebuit să fie pregătită pentru orice situație apărută, apelează la serviciul de ambulanță! Operațiunea de readucere la viață a bietei femei a fost repetată de echipajul de pe ambulanță. Degeaba!

Cazul a intrat în atenția Poliției. Sunt efectuate cercetări pentru infracțiunea de ucidere din culpă. Deocamdată, nu a fost pusă nicio persoană sub acuzare. A fost efectuată necropsia, au fost luate probe și trimise pentru realizarea unor analize minuțioase, după care va fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

Nu este exclusă nici varianta ca moartea să fi fost generată de acțiunea nefastă în organismul femeii a substanței de contrast care ar fi provocat o reacție alergică. Oamenii legii vor trebui să stabilească dacă în acest caz au fost respectate toate protocoalele medicale.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT