Connect with us

Dâmboviţa

Şi-a omorât tatăl! S-a întâmplat la Perşinari

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://i.simpalsmedia.com)

Un bărbat de 50 de ani, din comuna Perşinari, județul Dâmbovița, a fost omorât, aseară, chiar de fiul său, un tânăr de 25 de ani, abia întors din Spania.

Scandalul a pornit pe fondul unor neînțelegeri. Se pare că, la un moment dat, feciorul, înfuriat, și-a lovit părintele cu o bâtă până l-a lăsat în nesimțire. După ce a realizat fapta comisă, Dănuț D. ar fi ascuns măciuca cu care și-a ucis tatăl. Marin D. a fost găsit fără suflare de soția sa care a alertat autoritățile.

Bărbatul era cunoscut în localitate ca un bun meseriaș, la care oamenii apelau atunci când aveau nevoie la lucrările la acoperişul caselor. Medicul legist a stabilit că moartea a survenit în jurul orei 23:00 ca urmare a unei lovituri puternice aplicate în cap.

Dănuț este audiat de procurori. El nu a recunoscut că este autorul oribilei fapte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Trebuie găsite soluții de compensare a energiei și pentru marile companii

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa așteaptă ca ultima Ordonanță a Guvernului pe Energie să ajungă în Parlamentul României, pentru a interveni cu amendamente. A remarcat social-democratul că din actul normativ lipsește compensarea prețului la energie pentru marile companii din țară, în cadrul cărora își desfășoară activitatea mii de oameni și care riscă să fie închise din cauza costurilor mari cu energia sau produsele fabricate nu vor mai fi atractive din punct de vedere economic.

„Vreau să trag un semnal de alarmă. Cea mai gravă problemă din Ordonanță este exceptarea companiilor mari de producție de la prețul compensat. De ce? Pentru că acolo sunt locurile de muncă. Sunt lăsați de capul lor, cumpără din piața liberă. Cât e prețul, cu atât cumpără! Trebuie să gândim un mecanism în care companiile producătoare, câte mai sunt, oțelăriile, combinatele, că nu mai sunt multe… Trebuie să stabilim niște plafoane, limite, reglementări, să fie predictibile și să nu omoare economia. Am să depun un amendament atunci când OUG ajunge la Camera Deputaților, în care am să explic riscurile și efectele acestei măsuri a ministrului Energiei”, a precizat deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT