Connect with us

Dâmboviţa

Şi-a omorât tatăl! S-a întâmplat la Perşinari

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://i.simpalsmedia.com)

Un bărbat de 50 de ani, din comuna Perşinari, județul Dâmbovița, a fost omorât, aseară, chiar de fiul său, un tânăr de 25 de ani, abia întors din Spania.

Scandalul a pornit pe fondul unor neînțelegeri. Se pare că, la un moment dat, feciorul, înfuriat, și-a lovit părintele cu o bâtă până l-a lăsat în nesimțire. După ce a realizat fapta comisă, Dănuț D. ar fi ascuns măciuca cu care și-a ucis tatăl. Marin D. a fost găsit fără suflare de soția sa care a alertat autoritățile.

Bărbatul era cunoscut în localitate ca un bun meseriaș, la care oamenii apelau atunci când aveau nevoie la lucrările la acoperişul caselor. Medicul legist a stabilit că moartea a survenit în jurul orei 23:00 ca urmare a unei lovituri puternice aplicate în cap.

Dănuț este audiat de procurori. El nu a recunoscut că este autorul oribilei fapte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Șofer pe microbuzul școlar prins băut la volan, în comuna Valea Lungă!

Publicat

pe

Inconștiență și lipsă de responsabilitate! Un bărbat de 55 de ani, șofer pe un microbuz școlar, a fost prins băut la volan, pe teritoriul comunei Valea Lungă, județul Dâmbovița.

S-a întâmplat, astăzi – 3 februarie 2023, când polițiștii au organizat, în intervalul orar 07:00-09:00, o acțiune cu efective mărite având că scop verificarea legalității transportului de elevi. Vă dați seama? Individul era băut încă de la primele ore ale dimineții! Rezultatul la etilotest a indicat alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2.900 de lei, conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 90 de zile.

Acțiunea polițiștilor a continuat între orele 11:00-13:00, perioadă în care elevii sunt preluați după finalizarea orelor de curs.

Pe lângă testarea șoferilor cu aparatul etilotest, oamenii legii au verificat documentele şi avizele necesare efectuării transportului de elevi, deţinerea permisului de conducere valabil pentru tipul de vehicul, valabilitatea inspecţiei tehnice, precum şi a asigurării obligatorii de răspundere civilă. De asemenea, polițiștii se asigură că se respectă și destinația pentru care au fost repartizate aceste autovehicule, precum și legalitatea desfășurării acestui tip de transport cu autovehicule destinate transportului de persoane efectuat de diverși operatori de transport.

Reamintim faptul că polițiștii din Dâmbovița au găsit un șofer sub influența băuturilor alcoolice și în cadrul acțiunilor de control care au vizat transportul public de persoane.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

S-au aventurat să urce în Bucegi în toiul nopții și au rămas înzăpeziți

Publicat

pe

Jandarmii montani din Dâmbovița, de la Postul Zănoaga, au acționat, azi-noapte, în sprijinul a patru turiști din Comarnic, județul Prahova, care s-au aventurat să urce în Bucegi. Aceștia au rămas blocați cu autoturismul în zăpadă, pe DJ 713 Cuibul Dorului-Dichiu, și au sunat la 112. Misiunea de salvare a durat aproximativ două ore. Militarii i-au ajutat pe turiștii iresponsabili să-și deblocheze autoturismul.

În contextul acestui incident, jandarmii dâmbovițeni vin cu următoarele recomandări:
– înainte de a pleca în zona montană, informaţi-vă asupra itinerarului propus, gradului de dificultate al acestuia și condiţiilor meteorologice locale;
– să aveți autovehiculele echipate corespunzător, pentru condiții de iarnă (tracțiune 4×4, anvelope de iarnă, lanțuri, nisip, lopată, etc.);
– să folosiţi numai drumurile deschise circulației, traseele marcate, să urmăriţi marcajele de pe traseu și să nu vă abateți de la acestea;
– să apelaţi cu încredere la jandarmii montani şi salvamontiști, să respectaţi indicaţiile acestora specificând următoarele: datele de identificare ale persoanei care anunţă, ce s-a întâmplat, câte persoane au nevoie de ajutor şi locul unde sunt persoanele aflate în dificultate.

De reținut! Turiştii aflaţi în dificultate în zona Bucegilor dâmbovițeni pot apela cu încredere numerele de telefon 0749.058.037 / 0749.034.639 sau numărul unic de urgenţă 112 pentru a solicita ajutorul jandarmilor montani.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats