Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgovişte extinde parcarea din spatele fostului Magazin Muntenia

Publicat

pe

Programul de reabilitare şi modernizare a infrastructurii municipale, iniţiat de actuala conducere a administraţiei publice târgoviştene, continuă. În aceast an, au fost materializate zeci de proiecte de refacere a străzilor şi trotuarelor, precum şi de amenajare şi reamenajare a parcărilor şi locurilor de joacă.

Vremea bună şi eficienţa echipelor de muncitori ai SC Municipal Construct, societate subordonată Consiliului Local, au dus la îndeplinirea în termen a programelor propuse. Şi investiţiile nu se opresc.

Pe strada Nicolae Iorga din inima Târgoviştei, se desfăşoară în aceste zile lucrări de construcţie a unei parcări cu 40 de locuri. Primarul Cristian Daniel Stan a răspuns astfel solicitărilor formulate de locuitorii din zonă. În respectivul perimetru, edilii au mai reamenajat trotuarele, spaţiile vechi şi locurile de joacă şi de agrement.

„Tot în cadrul unui proiect finanţat de la bugetul local, în următoarele luni va fi reabilitată integral şi strada Nicolae Filipescu. Am demarat deja lucrările de extindere a reţelei de gaze naturale. Sunt investiţii importante a căror valoare totală se apropie de 600.000 de lei. Sperăm ca, în câteva săptămâni, parcarea şi trotuarele din zona străzii Nicolae Iorga să fie finalizate”, a precizat primarul Cristian Daniel Stan.

ADMINISTRAŢIE

Ritm bun de lucru pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița

Publicat

pe

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prezentat stadiul lucrărilor pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, cel mare vizează reabilitarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B.

În total, este vorba despre 62,161 km care străbat 15 localități din județul Dâmbovița, de la granița cu Prahova, la Moreni, până la granița cu Ilfov, la Niculești.

Investiția, în valoare de aproape 212 milioane de lei (43 milioane de euro) a fost împărțită în patru loturi.

Lot 1: DJ 720, Răzvad – Gura Ocniței – Moreni, și DJ 720 B, Ulmi – Nisipuri – Gura Ocniței.

În Gura Ocniței se toarnă strat de asfalt și tot în această comună ieri s-au montat cele 10 grinzi ale podului de pe DJ 720.

Lotul 2: DJ 711, Târgoviște – Ulmi – Comișani – Bucșani – Băleni

În comuna Băleni se reprofilează stratul de piatră astfel încât, de luni, să înceapă turnarea primului covor de asfalt.

 

Lotul 3: DJ 711, Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca

În comuna Băleni, podul este aproape de finalizare, iar în Bilciurești se lucrează la șanțuri și rigole.

Lotul 4: DJ 711, Cojasca – Cornești, și DJ 101B, Butimanu – Niculești

Pe acest tronson, în comunele Niculești și Cojasca se lucrează la șanțuri și rigole, se toarnă asfalt și se amenajează accesele în gospodării. Tot la Cojasca, execuția podului avansează conform graficului.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni a preluat fosta cantină OMV Petrom. Vezi ce va amenaja aici!

Publicat

pe

OMV Petrom a cedat Primăriei Moreni imobilul în care a funcționat în trecut cantina unității, precum și clădirile anexă și terenul aferent acestuia. Contractul de sponsorizare a fost semnat astăzi.

Potrivit primarului Constantin Dinu, municipalitatea urmează să amenajeze aici o cantină socială, prin implementarea unui proiect care vizează reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor. Beneficiari vor fi nu doar etnicii romi, ci și alți locuitori din Moreni aflați în situații vulnerabile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT