Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgovişte extinde parcarea din spatele fostului Magazin Muntenia

Publicat

pe

Programul de reabilitare şi modernizare a infrastructurii municipale, iniţiat de actuala conducere a administraţiei publice târgoviştene, continuă. În aceast an, au fost materializate zeci de proiecte de refacere a străzilor şi trotuarelor, precum şi de amenajare şi reamenajare a parcărilor şi locurilor de joacă.

Vremea bună şi eficienţa echipelor de muncitori ai SC Municipal Construct, societate subordonată Consiliului Local, au dus la îndeplinirea în termen a programelor propuse. Şi investiţiile nu se opresc.

Pe strada Nicolae Iorga din inima Târgoviştei, se desfăşoară în aceste zile lucrări de construcţie a unei parcări cu 40 de locuri. Primarul Cristian Daniel Stan a răspuns astfel solicitărilor formulate de locuitorii din zonă. În respectivul perimetru, edilii au mai reamenajat trotuarele, spaţiile vechi şi locurile de joacă şi de agrement.

„Tot în cadrul unui proiect finanţat de la bugetul local, în următoarele luni va fi reabilitată integral şi strada Nicolae Filipescu. Am demarat deja lucrările de extindere a reţelei de gaze naturale. Sunt investiţii importante a căror valoare totală se apropie de 600.000 de lei. Sperăm ca, în câteva săptămâni, parcarea şi trotuarele din zona străzii Nicolae Iorga să fie finalizate”, a precizat primarul Cristian Daniel Stan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Centrul Cultural Flacăra Moreni

Publicat

pe

Proiectul care vizează reabilitarea și modernizarea Clubului Flacăra din municipiul Moreni, județul Dâmbovița, se derulează conform graficului aprobat – spune primarul Constantin Dinu, care este, de asemenea, mulțumit de calitatea lucrărilor. Investiția este implementată cu fonduri europene nerambursabile.

„Construcţia, cu destinaţie administrativă şi social-culturală, se va transforma în . Obiectivele specifice ale proiectului sunt: reabilitarea unei clădiri care dobândeşte funcţiunea de Club cultural educaţional – recreativ; echiparea clubului cultural în vederea asigurării, în regim tehnologic şi de eficienţă energetică de ultimă generaţie, a serviciilor educaţional – recreative; creşterea atractivităţii municipiului Moreni prin crearea şi amenajarea unei zone cultural – recreative”, explică primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT