Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Procesele deschise de fostul primar Bădău i-au ţinut din treabă pe edilii de la Pucioasa!

Publicat

pe

Primarul oraşului Pucioasa, din judeţul Dâmboviţa, Constantin Ana, şi-a propus să reanime localitatea care era altădată renumită în toată ţara pentru apele cu proprietăţi terapeutice, aerul curat şi peisajele pitoreşti.

Proiectele de reabilitare şi modernizare, de creare a unor obiective noi, în ton cu cerinţele impuse de statutul de staţiune balneoclimatică, curg pe bandă rulantă. Este mult de muncă pentru implementarea lor, fiindcă birocraţia, care încă dănţuişte liberă în instituţiile statului şi în mentalitatea unor funcţionari, încetineşte ritmul de lucru, uneori întârzie chiar materializarea investiţiilor. Şi dacă ar fi numai atât!

Edilul Pucioasei se mai confruntă cu o problemă, ivită probabil din ambiţiile nesatisfăcute ale unora. Fostul primar al oraşului, Dănuţ Bădău, îl hărţuieşte pe Constantin Ana prin instanţele de judecată. Susţine Ana, în mod public, pe reţelele de socializare, că Bădău, în cei doi ani scurşi de la alegerile din iunie 2016, a deschis Primăriei Pucioasa 14 procese (VEZI LISTA).

„Dacă 8 ani a târât Primăria în zeci, poate sute de procese, nici acum nu se lasă mai prejos. Toate aceste procese reprezintă frustrări şi ambiţii personale în detrimentul oraşului căruia îi jura iubire veşnică. Rezultatul acţiunilor lui? Timp şi bani pierduţi pentru instituţia pe care o conduc”, declară Constantin Ana.

Majoritatea acţiunilor judecătoreşti deschise împotriva Primăriei Pucioasa sunt formulate de Asociaţia pentru Civism Edilitar din România, care este reprezentată de fostul primar Dănuţ Bădău. În mai toate plângerile, Bădău atacă hotărârile luate de Consiliul Local, solicită anularea unor acte administrative şi formulează plângeri împotriva unor încheieri de carte funciară. Din datele publicate de Constantin Ana reiese că instanţele de judecată au respins acţiunile lui Dănuţ Bădău.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Gata! Municipiul Târgovişte a renunțat la rablele din transportul public local

Publicat

pe

Moment de referință, astăzi – 13 aprilie 2021, pentru municipiul Târgovişte. Au fost puse în circulație cele 28 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid cumpărate de Primărie, cu fonduri europene nerambursabile. Este, practic, prima etapă a procesului de modernizare a transportului public local. Ieri, a fost semnat contractul de achiziție pentru alte 12 autobuze moderne, câștigător al licitației fiind tot Mercedes-Benz. De asemenea, săptămâna aceasta, vor începe lucrările și pe ceea ce înseamnă reabilitare străzi, construire depou și modernizare stații – a precizat primarul Daniel Cristian Stan

„Mă refer la bulevardul Mircea cel Bătrân, La bulevardul Regele Carol, la strada Gării, la strada Lt. Stancu Ion, la pasajul de lângă Pavcom, dar și la modernizarea tuturor stațiilor de transport din Târgoviște, la implementarea unui sistem de e-tiketing și tot ceea ce este necesar pentru a avea un sistem public de transport local cu adevărat performant.

Este un moment important pentru municipiul Târgovişte. Nu știu când târgoviștenii s-au mai putut bucura de asemenea mijloace de transport model. Este vorba de autobuze Mercedes-Benz, autobuzul anului în lume, anul trecut, pe ceea ce înseamnă transportul public local.

Am convingerea că se va remarca o schimbare foarte-foarte importantă, cu precizarea că întreg sistemul va fi funcțional în aproximativ 24 de luni. Pe parcurs va fi implementat sistemul de e-tiketing. De asemenea, se va lucra la depou și la stații, astfel încât, în aproximativ 24 de luni, să avem funcțional un sistem de transport public local de natură să răspundă și celor mai înalte pretenții de calitate”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Valoarea cumulată a proiectului depășește 170 de milioane de lei. A fost prezent la momentul punerii în circulație a primelor 28 de autobuze Mercedes-Benz din Târgoviște și preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Corneliu Ștefan.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a început o nouă acțiune de igienizare a străzilor și trotuarelor

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a demarat, în această seară, o nouă acțiune amplă de dezinfecție a străzilor și trotuarelor din municipiu. Potrivit edilului Daniel Cristian Stan, acțiunea de spălare a început pe bulevardul IC Brătianu și va continua, în nopțile următoare, până când se va intra pe toate străzile.

„Este vorba de o igienizare cu un detergent special pentru străzi și trotuare. Sunt implicați lucrători de la Direcția de Salubritate, de la EcoSal, de la Compania de Apă, de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Târgovişte.

Facem totul cu forte proprii. Vrem ca această acțiune să aibă caracter de continuitate, să facem acest lucru în fiecare an. Cred că asemenea acțiuni trebuie făcute din ce în ce mai des și, cu siguranță, vor viza tot orașul”.

 

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT