Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Procesele deschise de fostul primar Bădău i-au ţinut din treabă pe edilii de la Pucioasa!

Publicat

pe

Primarul oraşului Pucioasa, din judeţul Dâmboviţa, Constantin Ana, şi-a propus să reanime localitatea care era altădată renumită în toată ţara pentru apele cu proprietăţi terapeutice, aerul curat şi peisajele pitoreşti.

Proiectele de reabilitare şi modernizare, de creare a unor obiective noi, în ton cu cerinţele impuse de statutul de staţiune balneoclimatică, curg pe bandă rulantă. Este mult de muncă pentru implementarea lor, fiindcă birocraţia, care încă dănţuişte liberă în instituţiile statului şi în mentalitatea unor funcţionari, încetineşte ritmul de lucru, uneori întârzie chiar materializarea investiţiilor. Şi dacă ar fi numai atât!

Edilul Pucioasei se mai confruntă cu o problemă, ivită probabil din ambiţiile nesatisfăcute ale unora. Fostul primar al oraşului, Dănuţ Bădău, îl hărţuieşte pe Constantin Ana prin instanţele de judecată. Susţine Ana, în mod public, pe reţelele de socializare, că Bădău, în cei doi ani scurşi de la alegerile din iunie 2016, a deschis Primăriei Pucioasa 14 procese (VEZI LISTA).

„Dacă 8 ani a târât Primăria în zeci, poate sute de procese, nici acum nu se lasă mai prejos. Toate aceste procese reprezintă frustrări şi ambiţii personale în detrimentul oraşului căruia îi jura iubire veşnică. Rezultatul acţiunilor lui? Timp şi bani pierduţi pentru instituţia pe care o conduc”, declară Constantin Ana.

Majoritatea acţiunilor judecătoreşti deschise împotriva Primăriei Pucioasa sunt formulate de Asociaţia pentru Civism Edilitar din România, care este reprezentată de fostul primar Dănuţ Bădău. În mai toate plângerile, Bădău atacă hotărârile luate de Consiliul Local, solicită anularea unor acte administrative şi formulează plângeri împotriva unor încheieri de carte funciară. Din datele publicate de Constantin Ana reiese că instanţele de judecată au respins acţiunile lui Dănuţ Bădău.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primar Târgoviște: Terminăm stadionul și se dărâmă subiectul electoral al liberalilor

Publicat

pe

Liberalii încearcă să reducă tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani, din punct de vedere investițional, în municipiul Târgoviște la o singură chestiune: lucrările de la stadionul „Eugen Popescu” – spune primarul Daniel Cristian Stan, după ce, ieri – 20 martie 2023, consilierul local PNL Dan Alexandru Tică a formulat mai multe acuze într-un comunicat transmis către mass-media.

„Nici măcar nu e o replică sau un răspuns. Când auziți un liberal vorbind despre Târgoviște, despre câte sunt rele aici și câte puteau fi bune, puteți să-l blocați brusc: Ce-a făcut partidul dumitale pentru acest oraș? Ce bani a adus partidul dumitale pentru acest oraș cât a fost la putere cu USR? Câți bani a primit acest oraș pentru Stadion? Dar pentru alte proiecte? Veți auzi o tăcere rușinoasă. Pentru că atât au putut produce aceste personaje, care și-au construit o iluzie de campanie pe o ipocrizie.

Terminăm rapid Stadionul și se dărâmă și subiectul lor electoral, pentru că altceva n-au găsit. Încearcă să reducă tooooot ce s-a întâmplat în Târgoviște, în acești ani, la o singură chestiune. Mare bogăție de idei! În fine, nu vreau nici să le acord prea multă importanță, pentru că avem multe de făcut, dar nici să le permit unora care n-au adus nici 0,1% beneficiu acestui oraș să creadă că oamenii sunt plastilina lor electorală. Vor vedea asta în 2024!”, a scris primarul municipiului Târgoviște, pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Biblioteca din Gura Ocniței va deveni centru pentru dezvoltarea abilităților digitale

Publicat

pe

Primarul comunei Gura Ocniței, Sorin Vasile Ioniță, a semnat cu reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița un acord privind implementarea investiției „Hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale la biblioteci”. Proiectul se va materializa prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

„Vom reabilita energetic Biblioteca Comunală Gura Ocniței și vom moderniza spațiile destinate activităților de educație și formare în domeniul digital. Biblioteca Comunală Gura Ocniței va fi echipată cu tehnologie digitală modernă, inclusiv tablete interactive, calculatoare desktop, laptopuri, tablete, dispozitive de proiectare și prezentare, cameră videoconferință, casetofon cu microfon, sistem de sunet, imprimantă multifuncțională. Suntem bucuroși să fim parte în acest proiect care va sprijini deopotrivă tinerii și adulții din comunitatea noastră pentru a dobândi abilități digitale esențiale pentru viitor”, a precizat primarul Sorin Vasile Ioniță.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats