Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Procesele deschise de fostul primar Bădău i-au ţinut din treabă pe edilii de la Pucioasa!

Publicat

pe

Primarul oraşului Pucioasa, din judeţul Dâmboviţa, Constantin Ana, şi-a propus să reanime localitatea care era altădată renumită în toată ţara pentru apele cu proprietăţi terapeutice, aerul curat şi peisajele pitoreşti.

Proiectele de reabilitare şi modernizare, de creare a unor obiective noi, în ton cu cerinţele impuse de statutul de staţiune balneoclimatică, curg pe bandă rulantă. Este mult de muncă pentru implementarea lor, fiindcă birocraţia, care încă dănţuişte liberă în instituţiile statului şi în mentalitatea unor funcţionari, încetineşte ritmul de lucru, uneori întârzie chiar materializarea investiţiilor. Şi dacă ar fi numai atât!

Edilul Pucioasei se mai confruntă cu o problemă, ivită probabil din ambiţiile nesatisfăcute ale unora. Fostul primar al oraşului, Dănuţ Bădău, îl hărţuieşte pe Constantin Ana prin instanţele de judecată. Susţine Ana, în mod public, pe reţelele de socializare, că Bădău, în cei doi ani scurşi de la alegerile din iunie 2016, a deschis Primăriei Pucioasa 14 procese (VEZI LISTA).

„Dacă 8 ani a târât Primăria în zeci, poate sute de procese, nici acum nu se lasă mai prejos. Toate aceste procese reprezintă frustrări şi ambiţii personale în detrimentul oraşului căruia îi jura iubire veşnică. Rezultatul acţiunilor lui? Timp şi bani pierduţi pentru instituţia pe care o conduc”, declară Constantin Ana.

Majoritatea acţiunilor judecătoreşti deschise împotriva Primăriei Pucioasa sunt formulate de Asociaţia pentru Civism Edilitar din România, care este reprezentată de fostul primar Dănuţ Bădău. În mai toate plângerile, Bădău atacă hotărârile luate de Consiliul Local, solicită anularea unor acte administrative şi formulează plângeri împotriva unor încheieri de carte funciară. Din datele publicate de Constantin Ana reiese că instanţele de judecată au respins acţiunile lui Dănuţ Bădău.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Școala Gimnazială Specială Târgoviște

Publicat

pe

În această perioadă, se lucrează intens la reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Speciale din municipiul Târgoviște, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, prin Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, împreună cu vicepreședintele Luciana Cristea și administratorul public Cristian Avanu, au vizitat astăzi, 29 noiembrie 2022, șantierul școlii speciale din Micro 5. Șeful administrației județene a fost mulțumit de stadiul lucrărilor, remarcând faptul că, în doar câteva luni, imaginea de nou este puternic vizibilă.

Investiția se ridică la aproximativ 8.000.000 de lei, din care 6.000.000 de lei – fonduri europene nerambursabile, iar 2.000.000 de lei sunt asigurate de Consiliului Județean Dâmbovița.

Ne-a precizat președintele CJD că, pe tot parcursul iernii, se va lucra la amenajările interioare. La final, copiii care primesc aici o educație specială vor beneficia de 29 de săli de clasă, 13 cabinete moderne, 4 ateliere, respectiv: tâmplărie, mecanic, croitorie și unul pentru desprinderea activităților gospodărești. Instituția de învățământ special va mai avea în structură trei spații pentru activități specifice: sală multisenzorială, metodică și pentru kinetoterapie. Vor mai avea elevii la dispoziție două laboratoare, de informatică și multimedia, și o bibliotecă. Termenul de finalizare al lucrărilor este 31 decembrie 2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a pregătit un spectacol-surpriză fără precedent în deschiderea Târgului de Crăciun. VIDEO

Publicat

pe

La Târgoviște, Târgul de Crăciun va fi deschis anul acesta, luni – 5 decembrie, la ora 18:00, odată cu aprinderea iluminatului festiv. Astăzi – 29 noiembrie, primarul Daniel Cristian Stan a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că administrația locală a pregătit pentru acest moment un spectacol-surpriză fără precedent în oraș.

Târgul va fi localizat în Piața Tricolorului, Piața Mihai Viteazul și Parcul Mitropoliei, unde vor exista standuri cu produse specifice sărbătorilor de iarnă și concerte de colinde. De asemenea, a mai spus edilul, au fost pregătite foarte multe activități pentru copii, începând cu parada lui Moș Crăciun, în data de 16 decembrie.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats