Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Procesele deschise de fostul primar Bădău i-au ţinut din treabă pe edilii de la Pucioasa!

Publicat

pe

Primarul oraşului Pucioasa, din judeţul Dâmboviţa, Constantin Ana, şi-a propus să reanime localitatea care era altădată renumită în toată ţara pentru apele cu proprietăţi terapeutice, aerul curat şi peisajele pitoreşti.

Proiectele de reabilitare şi modernizare, de creare a unor obiective noi, în ton cu cerinţele impuse de statutul de staţiune balneoclimatică, curg pe bandă rulantă. Este mult de muncă pentru implementarea lor, fiindcă birocraţia, care încă dănţuişte liberă în instituţiile statului şi în mentalitatea unor funcţionari, încetineşte ritmul de lucru, uneori întârzie chiar materializarea investiţiilor. Şi dacă ar fi numai atât!

Edilul Pucioasei se mai confruntă cu o problemă, ivită probabil din ambiţiile nesatisfăcute ale unora. Fostul primar al oraşului, Dănuţ Bădău, îl hărţuieşte pe Constantin Ana prin instanţele de judecată. Susţine Ana, în mod public, pe reţelele de socializare, că Bădău, în cei doi ani scurşi de la alegerile din iunie 2016, a deschis Primăriei Pucioasa 14 procese (VEZI LISTA).

„Dacă 8 ani a târât Primăria în zeci, poate sute de procese, nici acum nu se lasă mai prejos. Toate aceste procese reprezintă frustrări şi ambiţii personale în detrimentul oraşului căruia îi jura iubire veşnică. Rezultatul acţiunilor lui? Timp şi bani pierduţi pentru instituţia pe care o conduc”, declară Constantin Ana.

Majoritatea acţiunilor judecătoreşti deschise împotriva Primăriei Pucioasa sunt formulate de Asociaţia pentru Civism Edilitar din România, care este reprezentată de fostul primar Dănuţ Bădău. În mai toate plângerile, Bădău atacă hotărârile luate de Consiliul Local, solicită anularea unor acte administrative şi formulează plângeri împotriva unor încheieri de carte funciară. Din datele publicate de Constantin Ana reiese că instanţele de judecată au respins acţiunile lui Dănuţ Bădău.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Noul parc din orașul Titu a prins contur. Punctul forte: amfiteatrul

Publicat

pe

În această perioadă, se derulează în orașul Titu, din județul Dâmbovița, ample lucrări de extindere a spațiilor verzi, mai precis un parc. Proiectul, în valoare de peste 7,8 milioane de lei, este implementat cu fonduri nerambursabile, europene și guvernamentale.

Investiția vizează o suprafață de 30.235 mp și cuprinde: gradene, gazon, arbori și arbuști, flori, pergole, plante agățătoare, garduri vii, mobilier urban, alei, sisteme de iluminat public, parcare și instalații de irigare.

Principala atracție a parcului va fi amfiteatrul a cărui scenă este proiectată pentru a găzdui spectacole și diverse activități formale și informale pe timp de vară, iar în timpul iernii va fi transformată în patinoar în aer liber.

De asemenea, va fi construită o fântână arteziană cu jeturi care tâșnesc direct din pavaj și vor fi montate jardiniere cu locuri de ședere ce vor fi plantate cu exemplare de arbore de mătase, ale cărui flori alb-rozalii vor asigura un decor de lungă durată pe timpul verii.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Sursa foto: Gazeta de Titu

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 18 august 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 18.08.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordurilor de colaborare încheiate între A.J.V.P.S. Dâmbovița – gestionar Fond Cinegetic și Consiliul Local Voinești, cu privire la fondul cinegetic aflat pe proprietatea UAT Voinești;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea suspendării activității școlare, pentru anul 2022 – 2023, în unitățile de învățământ: Școala Gimnazială Gemenea Brătulești, str. Principală nr. 356, Școala Primară Izvoarele, Școala Gimnazială Suduleni;
3. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de evaluare întocmit de expert evaluator ec. Balan Cristina Iuliana, pentru proprietățile imobiliare teren aferent Bloc 1 și teren situat între Blocul 1 și blocul 2 domeniu privat al UAT Voinești;
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării unor imobile – cota parte teren aferent Bloc 1 și teren situat între Blocul 1 și blocul 2 domeniu privat al UAT Voinești;
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexei emise de ADI Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița cu nr. 15690 / 26.07.2022, pentru luna august 2022;
6. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT