Connect with us

ACTUALITATE

Biserică creştină, cumpărată şi transformată în centru islamic!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://s-i.huffpost.com)

Europa trece printr-o perioadă critică, iar politicienii ţinuţi în lanţuri, nevăzute de încă nu se ştie clar cine, nu vor să sesizeze pericolul care planează asupra bătrânului continent.

Dacă sute de ani creştinii au luptat vitejeşte împotriva expansiunii musulmane care pândea Europa, vrând să o integreze în imperiul otoman, iată că acum islamizarea se produce în mod paşnic, fără zăngănit de arme, prin migraţie masivă dinspre ţările musulmane şi prin forţa banilor. Până la declanşarea unui conflict interior deosebit de dur, spun unii analişti, nu mai este decât un pas.

Aflăm cu stupoare şi durere că o biserică creştină din Hamburg, Germania, a fost transformată în moschee. Un investitor privat a cumpărat biserica de la congregaţia evanghelică luterană şi a transformat-o în Centrul Islamic Al-Nour.

Cetăţenii germani se pare că au început să ia în serios procesul islamizării Europei, care nu este doar o ficţiune, o poveste. Sunt semne că fenomenul a luat amploare. Tot mai mulţi nemţi, speriaţi de furtuna musulmană care cuprinde Europa, se alătură formaţiunii politice de dreapta „Alternativa pentru Germania”, considerată acum, pe fondul unor nemulţumiri de factură naţionalistă, al doilea partid politic ca mărime din ţară.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Spectacol extraordinar, de Ziua Națională, la Turnul Chindiei

Publicat

pe

Dâmbovițenii sunt invitați să sărbătorească „Ziua Naţională a României” la Turnul Chindiei din Târgoviște. Consiliul Județean organizează aici, prin Centrul de Cultură, joi – 1 Decembrie 2022, de la ora 17:00, un spectacol extraordinar susținut de Diana Matei & Taraful Cleante, Zavera și Trupa Distinto.

De reținut și faptul că, pe parcursul lunii decembrie, la Curtea Domnească din Târgoviște se exista un patinoar și căsuțe cu dulciuri și decorațiuni de Crăciun, ciocolată, ceaiuri și alte băuturi calde. Totodată, locația va fi ornată cu mii de beculețe, iar colindătorii din județ îi vor încânta pe vizitatori – spune președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Muzeele din județul Dâmbovița sunt deschise în minivacanța de 1 Decembrie

Publicat

pe

de

În perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2022, cu ocazia sărbătorii Sfântului Apostol Andrei şi a Zilei Naționale a României, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște anunță un program special de vizitare pentru toate muzeele din Târgoviște, Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi şi Peştera Ialomiţei.

Astfel, programul de vizitare al muzeelor deschise în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2022, este următorul:
– Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”, Muzeul Tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti, Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie, Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanţei”, Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni, Muzeul „Vasile Blendea”, Casa – Atelier „Gheorghe Petraşcu”, Expoziţia „Metamorfozele unui loc al memoriei” și Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi vor fi deschise în intervalul orar 9:00 – 17:00;
– Peștera Ialomiței va putea fi vizitată între orele 9:00 și 16:00.

Vă aşteptăm cu drag!

Compartimentul Imagine, Relații Externe, Consiliul Județean Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats