Connect with us

POLITIC

REFERENDUM: Liderul ALDE Dâmboviţa îndeamnă la vot în spiritul bunei rânduieli româneşti!

Publicat

pe

Ionel Petre, preşedintele ALDE Dâmboviţa, îşi îndeamnă prietenii, colegii şi cunoscuţii să voteze în spiritul bunei rânduieli româneşti la referendumul care se va desfăşura sâmbătă 6 octombrie şi duminică 7 octombrie.

„Copiii şi nepoţii mei trebuie să ştie că familia şi valorile ei au fost sfinte pentru mine şi că am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să apăr aceste repere. Susţin cu tărie normalitatea şi voi vota «Da» la referendumul pentru familie”, spune liderul ALDE Dâmboviţa.

POLITIC

Gabriel Purcaru a coagulat în jurul său oameni bine pregătiți, atât la Parcul Industrial Moreni cât și în PSD

Publicat

pe

Gabriel Purcaru, director general al Parcului Industrial Moreni, unitate economică care, în ultimii ani, a înregistrat reale succese în plan financiar-investițional, se pregătește asiduu pentru competiția electorală din data de 9 iunie 2024, când va candida pentru funcția de primar al municipiul de pe Cricov.

Gabriel Purcaru, care este și liderul Organizației PSD Moreni, a coagulat în jurul său o structură importantă de tineri, bine pregătiți profesional, care au aderat la PSD impulsionați și motivați de liderul social-democrat local, de dorința acestuia de a reseta administrația publică și relaționarea cu cetățeanul, de ambiția de a implementa proiecte socio-edilitare și economice menite să aducă plus valoare în întreaga comunitate.

Ultimul reprezentant pe care președintele PSD Moreni l-a prezentat public este Cristina Ștefan, absolventă a Facultății de Comerț din cadrul Academiei de Studii Economice București și deținătoarea unui master în Management Financiar la Universitatea Nicolae Titulescu din București.

„Am ales să mă întorc acasă, în Moreni, pentru a avea o viață mai liniștită și armonioasă. De asemenea, am ales să fac parte din echipa PSD Moreni, având convingerea că poate transforma orașul nostru într-unul concurent al municipiului Târgoviște, acesta din urma dezvoltându-se peste medie în ultimii ani, tot sub conducerea unei administrații PSD.

Îl susțin pe Gabriel Purcaru în obținerea funcției de primar al municipiului Moreni, deoarece consider că are trăsăturile unui lider. Este organizat, perseverent, empatic, comunicativ și vizionar. Cu încredere, forță de muncă și sănătate, vom reuși în echipă!”, este mesajul transmis de Cristina Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Deputat Marian Țachianu: Moțiunea USR împotriva ministrului Agriculturii, un banal joc de imagine!

Publicat

pe

Reprezentanții USR au depus o moțiune simplă împotriva ministrului Agriculturii, Florin Barbu. Decizia USR-iștilor de a se împopoțona cu un atac asupra unui ministru din Guvernul Ciolacu a fost comentată și criticată aspru de opinia publică, de membri PSD. Nu că au făcut neaparat zid în fața șefului de la Agricultură, deși sunt destule rezultate notabile în domeniu, dar părerea unanimă este că nu sunt cei de la USR, care, atunci când au fost la putere, au compromis agricultura românească, i-au ruinat pe fermieri, i-au dus în sapă de lemn, în măsură să conteste un ministru, să îi aprecieze activitatea.

Un comentariu pe această temă a avut și deputatul PSD de Dâmbovița, Marian Țachianu, un politician care cunoaște bine problematica agricultorii, care sunt rosturile acestui domeniu economic strategic și cum ar trebui sprijinit.

„S-au trezit acum să inițieze o moțiune simplă împotriva ministrului Agriculturii fiindcă ne aflăm în an electoral, într-o perioadă de tensiune generată de precampania electorală. Vor să devină vizibili, lovind în unul sau altul și uitând că ei, când au fost la putere, nu au făcut nimic pentru țară. Nu îmi amintesc ca reprezentanții USR, strânși uniți lângă Ludovic Orban, să fii avut o inițiativă lăudabilă, fermă, constructivă, care să contribuie la dezvoltarea agricultorii românești.

Îl contestă pe ministrul Agriculturii, Florin Barbu, uitând voit că PSD, că guvernul condus de Marcel Ciolacu, a alocat un buget istoric pentru agricultură, dezvoltând totodată numeroase programe de sprijin pentru fermieri și pentru renașterea satului românesc. PSD a deblocat investițiile pentru irigații. S-a reușit atragerea de finanțare europeană prin PNRR pentru proiectele ce vizează obținerea de energie regenerabilă destinată sistemelor de irigații. Să ieși acum și să acuzi, să arăți ce mult te preocupă agricultura românească este tardiv. Un banal și naiv joc de imagine”, a precizat Marian Țachianu.

Camera Deputaților a respins, astăzi – 26 martie 2024, moţiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, iniţiată de USR. Au fost înregistrate 77 de voturi „pentru”, 149 de parlamentari au votat „împotrivă”, 7 s-au abţinut, iar 10 nu și-au exprimat votul.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite