Connect with us

Dâmboviţa

Înscrie-te ca delegat USR la referendum! Termen-limită: 3 octombrie, ora 15:00

Publicat

pe

Dâmboviţenii care doresc să devină delegat USR în secţiile de votare pentru referendumul din 6-7 octombrie mai au la dispoziţie două zile să se înscrie prin SMS la numărul de telefon 0725.109.728 sau direct la sediile din Târgovişte (bd. Independenței bloc 3A parter ap 1, zona „Caraiman”) și Moreni (telefon – 0732.688.208). Termen-limită pentru înscrieri: miercuri – 3 octombrie, ora 15:00.

Atenţie!
– Delegații nu trebuie să fie neapărat membri de partid
– Activitatea în secția de votare se remunerează de către stat cu aproximativ 250 de lei net;
– Înainte de votare, delegații amenajează secția de votare, verifică materialele (buletinele de vot, listele electorale, cabinele de vot, ștampilele, rechizitele) și sigilează sala;
– În zilele de votare, sâmbătă 6 octombrie și duminică 7 octombrie, delegații verifică actele de identitate, pun alegătorii să semneze pe listele electorale, înmânează ștampila și buletinele de vot;
– Programul de vot va fi de la ora 7 la ora 21 în fiecare dintre cele două zile;
– Aceeași persoană trebuie să participe ca delegat în ambele zile de votare;
– După încheierea votării, delegații numără voturile și întocmesc procesele-verbale de constatare a rezultatelor votării;
– Toți delegații vor primi în timp util un ghid detaliat și, de asemenea, USR va organiza și traininguri video.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Patru răniți într-un accident rutier la Corbii Mari

Publicat

pe

În această seară, pe DJ 701, în comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane.

Un bărbat de 57 de ani, aflat la volanul unui tractor, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca BMW, condus de M.C. de 36 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei femei de 29 ani, a doi copii, o fetiță de de 6 ani și un băiețel de 3 ani, pasageri în autoturismul tamponat, dar și a tractoristului.

Trei dintre victime au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la un spital din Capitală.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Spitalul Municipal Moreni a intrat în etapa a II-a a procedurii de acreditare

Publicat

pe

Spitalul Municipal Moreni a intrat în procedura de obținere a Acreditării ANMCS – ciclul II, după o vizită de șapte zile a factorilor responsabili, care au apreciat pozitiv eforturile depuse pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii sanitare.

În acest context, primarul Constantin Dinu a declarat că va continua procesul de îmbunătățire a activității spitalului, atât în ceea ce-i privește pe salariați, dar mai ales când vine vorba de serviciile medicale oferite pacienților.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT