Connect with us

ACTUALITATE

Grevă de avertisment la AITT Târgovişte. Cum vor circula autobuzele între 06:00 şi 08:00

Publicat

pe

Salariaţii AITT Târgovişte vor fi mâine, 5 octombrie, în grevă de avertisment între orele 06:00 şi 08:00, întrucât nu au ajuns deocamdată la un numitor comun cu patronatul în rezolvarea conflictului de muncă declanşat.

CITEŞTE ŞI: Conflict de muncă la AITT Târgovişte. Vineri, autobuzele nu circulă două ore!

Sindicatul Valahia, la care sunt afiliaţi şi angajaţii AITT, informează că, pe parcursul celor două ore, se vor efectua o treime din numărul de kilometri aferenţi traseelor licenţiate, cu prioritate cele mai lungi, pentru a diminua pe cât posibil efectul grevei asupra persoanelor care beneficiază de transport pe bază de abonament şi care nu au alte opţiuni viabile de a se deplasa.

„Sindicatul Valahia este de acord să asigure, chiar şi din rândurile salariaţilor care sunt în grevă, personalul necesar pentru a acoperi cel puţin o treime din totalul activităţii, dacă personalul care nu face grevă nu poate asigura funcţionarea de minim o treime din activitatea normală, atât în timpul grevei de avertisment cât şi în timpul grevei generale.

Ameninţările cu «pierderea locului de muncă», rezilierea contractelor etc., lansate în spaţiul public de oficiali ai municipalităţii, sunt nelegale şi încalcă grav libertăţile civile şi sindicale ale lucrătorilor grevişti.

Atragem atenţia că, potrivit art. 191 alin. 1 din Legea nr. 62 / 2011, participarea la grevă este liberă, nimeni nu poate fi constrâns să participe la grevă sau să refuze să participe la grevă, iar, potrivit art. 191 alin. 2 din Legea nr. 62 / 2011, pot înceta lucrul şi angajaţi ai AITT care nu au participat iniţial la declanşarea conflictului”, se arată într-un comunicat remis către mass-media de Sindicatul Valahia, condus de Nicolae Dragodănescu.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

15 octombrie 2023: Târg de legume și fructe locale la Direcția Agricolă Dâmbovița

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Direcția Agricolă Dâmbovița va organiza, duminică – 15 octombrie 2023, în curtea instituției (Bulevardul IC Brătianu, Nr. 23), o nouă ediție a târgului de legume și fructe de la producătorii locali pe care l-a inițiat anul trecut.

Participanții vor avea ocazia să achiziționeze delicii de toamnă, dar și diferite produse procesate, toate la prețuri mai bune ca cele din piață. Prin urmare, nu ratați evenimentul de la Direcția Agricolă!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

SC Parc Industrial Priboiu SA, anunț achiziție serviciu de specialitate

Publicat

pe

De

SC PARC INDUSTRIAL PRIBOIU SA, cu sediul în comuna Brănești, sat Priboiu, Aleea Sinaia Nr. 60, județul Dâmbovița, dorește achiziționarea unui serviciu autorizat de specialitate pentru efectuarea reviziei a 5 sisteme efracție tip Paradox cu detectori între 5 și 10 bucăți / sistem și implementarea unui sistem complet cu 11 camere video în interiorul Parcului.

Ofertele se depun la sediul Parcului sau electronic, pe adresa de email: priboiuparcindustrial@yahoo.com. Termen depunere oferte: 15.10.2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite