Connect with us

ACTUALITATE

Noi acuzaţii la adresa fostului procuror Negulescu, zis „Portocală”

Publicat

pe

Foto: https://psnews.ro

Ultimele declarații ale lui Cristinel Toader, fostul șef al Politiei Locale din Ploiești, sunt înfiorătoare și demonstrează clar că, în România ultimilor ani, a funcționat delaţiunea, minciuna și dorința unor magistrați, supuși unui sistem nevăzut sau propriei aroganţe, de a-i distruge cu orice preț pe unii românii.

A spus Cristinel Toader că procurorul DNA Mircea Negulescu, poreclit „Portocală”, îl amenința și îl chema la un anumit timp să declare aspecte neconforme cu realitatea despre Iulian Bădescu – fost primar al municipiului Ploieşti și Sebastian Ghiță – fost deputat.

Mai mărturisește fostul șef al Politiei Locale Ploiești că procurorul îi spunea că va avea grijă de el, de familia lui și de viitorul său profesional. Cristinel Toader a mai precizat pentru România TV că, atunci când și-a încheiat activitatea, nu avea nici un dosar, iar la o lună şi jumătate după avea un denunț, ceea ce însemna că procurorul Negulescu s-a ținut de cuvânt.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire. La mulți ani, România!

Publicat

pe

de

Suntem un popor cu o istorie milenară, presărată cu fapte de vitejie, cu eroi, cu martiri care și-au dat viața fără să pregede pentru acest pământ, pentru această națiune. Visul căutării identității noastre, al unității tuturor românilor s-a împlinit acum 103 ani, la Alba-Iulia, când toate provinciile românești s-au contopit. Au devenit una: România.

Astăzi – 1 Decembrie, retrăim emoția trecutului. Izvorul care a țâșnit curajos, demn, drept, la Alba-Iulia, a devenit un fluviu, un rost, un neam ce stă mândru printre alte neamuri.

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire, celor care, timp de secole, cu arma în mână, cu pieptul dezvelit, cu credință în Dumnezeu, au apărat hotarele acestor plaiuri. Datorită lor, eroilor neamului, cunoscuți și necunoscuți, contopiți cu glia pe fronturile de luptă, putem sta acum cu fruntea sus și putem să privim cu speranță spre un viitor mai bun.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT