Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Profesorii au dat putere țării noastre! Claudia Gilia, deputat

Publicat

pe

Astăzi, de Ziua Educației, deputata PSD de Dâmbovița Claudia Gilia, cadru didactic universitar, mulțumește tuturor profesorilor care i-au conturat drumul în viață și care i-au ghidat destinul profesional, tuturor dascălilor care i-au insuflat dragostea de școală și dorința de a învăţa.

„Acum, în an Centenar, trebuie să recunoaștem că educația ne-a apropiat cu adevărat în cei 100 de ani scurși de la Marea Unire. Fiecare profesor, prin propriul exemplu și sacrificiu, a contribuit la scrierea istoriei țării noastre.

Un popor educat este un popor puternic. Profesorii au dat putere țării noastre, deoarece au fost adevărate repere morale și culturale, chiar și în anii în care spațiul public era dominat de alte valori precum banii, faima și raiting-ul TV.

Am încredere în profesorii noștri și sunt sigură că, prin educație, România se va dezvolta frumos. Educația și economia puternică vor putea păstra românii în țară și ]i vor putea întoarce acasă pe cei care au plecat”, spune deputata Claudia Gilia.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

 1. moshu49

  octombrie 6, 2018 at 5:58 am

  nu te supăra, frate (ce-mi mai plăcea jocul ăsta în copilărie!), dar eu nu cred că persoana din imagine este „cadru didactic universitar”
  ci un politician de umplutură care de frica șomajului minte fără să discearnă 🙁
  dar să mă opresc aici, pentru că ce mai am de spus sigur mă banezi
  respect profesorilor onești și dedicați! 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Butimanu și Glodeni au intrat în scenariul roșu COVID. Vezi incidență cazuri pe fiecare localitate din Dâmbovița!

Publicat

pe

Comunele Butimanu și Glodeni, din județul Dâmbovița, au depășit, astăzi – 20 octombrie 2020, rata de incidență 3/1.000 de locuitori a cazurilor de infectare cu coronavirus. Prin urmare, în următoarele 14 zile, se vor aplica măsurile de prevenire prevăzute de HG 856/14.10.2020, privind prelungirea stării de alertă în România. DETALII AICI.

De asemenea, Comitetul Judeţean pentru Situații de Urgență a inclus unitățile de învățământ din cele două unități administrativ-teritoriale în planul roșu de funcționare (online). Aceeași decizie și pentru:
– clasa a IX-a B din cadrul Școlii Gimnaziale Speciale Târgovişte
– clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a din cadrul Școlii Gimnaziale Vulcana Pandele
– clasa a III-a B din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 1 IL Caragiale.

Incidența cazurilor COVID-19 pe fiecare localitate din Dâmbovița. Sursa: Instituția Prefectului

Citește în continuare

ACTUALITATE

Observații astronomice nocturne la Bilciurești, județul Dâmbovița

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Copiii de la Centrul Social „Şansa Ta”, din Bilciureşti, județul Dâmboviţa, vor participa, miercuri – 21 octombrie 2020, de la ora 18:00, la observații astronomice nocturne. Ei vor putea privi Luna, principalele stele din constelațiile cerului de toamnă şi planetele Saturn, Jupiter și Marte.

Acțiunea, care va continua joi, 22 octombrie 2020, de la ora 11:00 până la ora 13:00, este organizată de Asociația „Șansa Ta”, în parteneriat cu Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad cu scopul de a-i familiariza pe copii cu astronomia şi cu instrumentele performante de observare a spaţiului cosmic.

„Telescopul solar Lunt este conceput în aşa fel încât să observăm în condiţii de siguranţă cele mai fine detalii din atmosfera solară: protuberanţe, filamente şi erupţii solare. De asemenea, instrumentul va fi folosit pentru fotografierea suprafeţei Soarelui, cu scopul promovării ştiinţei şi cercetării în rândul copiilor. Acest proiect a fost posibil cu sprijinul financiar al Rostar SA”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!