Connect with us

ACTUALITATE

Profesorii au dat putere țării noastre! Claudia Gilia, deputat

Publicat

pe

Astăzi, de Ziua Educației, deputata PSD de Dâmbovița Claudia Gilia, cadru didactic universitar, mulțumește tuturor profesorilor care i-au conturat drumul în viață și care i-au ghidat destinul profesional, tuturor dascălilor care i-au insuflat dragostea de școală și dorința de a învăţa.

„Acum, în an Centenar, trebuie să recunoaștem că educația ne-a apropiat cu adevărat în cei 100 de ani scurși de la Marea Unire. Fiecare profesor, prin propriul exemplu și sacrificiu, a contribuit la scrierea istoriei țării noastre.

Un popor educat este un popor puternic. Profesorii au dat putere țării noastre, deoarece au fost adevărate repere morale și culturale, chiar și în anii în care spațiul public era dominat de alte valori precum banii, faima și raiting-ul TV.

Am încredere în profesorii noștri și sunt sigură că, prin educație, România se va dezvolta frumos. Educația și economia puternică vor putea păstra românii în țară și ]i vor putea întoarce acasă pe cei care au plecat”, spune deputata Claudia Gilia.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

 1. moshu49

  octombrie 6, 2018 at 5:58 am

  nu te supăra, frate (ce-mi mai plăcea jocul ăsta în copilărie!), dar eu nu cred că persoana din imagine este „cadru didactic universitar”
  ci un politician de umplutură care de frica șomajului minte fără să discearnă 🙁
  dar să mă opresc aici, pentru că ce mai am de spus sigur mă banezi
  respect profesorilor onești și dedicați! 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Munca în echipă dă rezultate în Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Din dorința de a veni în sprijinul firmelor care își desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni, directorul Gabriel Purcaru a organizat, astăzi – 18 ianuarie 2022, o întâlnire între reprezentanții acestora și conducerea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmboviţa.

În cadrul discuțiilor privind nevoia de ocupare a locurilor de muncă vacante, angajatorii au primit informații complete cu privire la beneficiile pe care le acordă statul pentru recrutarea forței de muncă pe categorii de vârstă.

De asemenea, a fost avansată ideea unui parteneriat între Parcul Industrial Moreni și AJOFM Dâmboviţa, în vederea organizării unor cursuri de calificare în diferite meserii. În acest fel, firmele nu vor mai fi nevoite să cheltuiască fonduri pentru pregătirea personalului.

Reamintim faptul că Parcul Industrial Moreni este una dintre cele mai mari unități economice de acest tip din România, cu o suprafață de 252.000 mp și un grad de ocupare de 100%. La începutul acestei luni, societatea a achiziționat un imobil de 1.000 mp și 2.400 mp de teren aferent construcției, spații care au fost deja închiriate către două firme. Totodată, sunt aproape de finalizare procedurile de preluare a unei suprafețe de 18.000 mp de la Primăria Moreni, unde vor fi ridicate noi hale de producție.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț finalizare proiect Grant capital de lucru SC TRANSPORT SAMOILĂ SRL

Publicat

pe

de

18.01.2022

SC TRANSPORT SAMOILĂ SRL anunță finalizarea proiectul cu titlul ” Grant 2 Transport Samoilă S.R.L.” pentru capital de lucru, proiect nr. RUE M2- 15448 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr. 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv nr. M2- 15448 din 27.07.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC TRANSPORT SAMOILĂ SRL.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
– menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni;
– menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 60.433,1325 lei(valoare totală) din care: 52.550,55 lei grant și 7.882,5825 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Persoană de contact:
SAMOILA FLORIN-DANIEL
dan83florin@yahoo.com
0765347113

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT