Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Oana Vlăducă, deputat: România înregistrează creştere economică ritmică şi sustenabilă!

Publicat

pe

Veniturile bugetare sunt mai mari cu 22 de miliarde de lei (+13,7%) la finalul lui august 2018, comparativ cu 2017 – spune deputata PSD de Dâmboviţa Oana Vlăducă, iar deficitul bugetar, după 8 luni, este 1,54%, ceea ce demonstrează că se va îndeplini obiectivul de menținere sub trei procente. În privința investițiilor, se consemnează o creștere cu 3,2 miliarde de lei (+50,4%).

„Sunt cifre oficiale, verificabile și incontestabile. Așadar, unde este dezastrul descris de unii și de alții? Unde e apocalipsa pe care o văd PNL și USR, Macovei și alți detractori? În cifre absolute, urmare creșterii PIB, România a depăşit Grecia și, până la sfârșitul acestui an, va depăși Portugalia”, spune Oana vlăducă – deputat PSD de Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

„Descoperă Dâmboviţa”, o iniţiativă de promovare ce ar putea servi drept exemplu!

Publicat

pe

Astăzi – 16 octombrie 2018, în cea de-a doua zi de promovare a judeţului Dâmboviţa în Parlamentul României, expoziţiile au fost vizitate de deputaţi şi senatori din mai multe judeţe ale ţării. Evenimentul „Descoperă Dâmboviţa” a inclus şi momente artistice susţinute de Ansamblul „Codruleţul” din oraşul Găeşti.

Standurile amenajate în foaierul Senatului României vor fi deschise şi mâine, de această dată în acordurile Orchestrei Populare Chindia a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa.

Evenimentul a fost apreciat de toţi cei care au vizitat expoziţiile. Ba chiar au existat voci care au spus că ar trebui ca toate judeţele ţării să urmeze exemplul Dâmboviţei şi să-şi promoveze în Parlament tot ce au mai bun şi mai frumos, de la istorie la evenimentele culturale şi oportunităţile de afaceri.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Urmează alte alegeri în PNL Dâmboviţa. Se pare, tot cu presa ţinută la distanţă!

Publicat

pe

Am aflat una tare! Cu iz de antidemocraţie. Candidaţii pentru funcţia de preşedinte al PNL Târgovişte nu au dorit să participe şi presa la adunarea de alegeri. Le-o fi fost frică de jurnalişti? Au vrut să-şi acopere gafele, lipsa de profesionalism şi har politic? Îi prind emoţiile când văd ziarişti în preajma lor? Oare, ce maladie o fi cuprins PNL Dâmboviţa?

CITEŞTE ŞI: PNL Dâmboviţa are alergie la presă!

Vineri – 19 octombrie 2018, sunt alte alegeri. De data asta la organizaţia judeţeană. Şedinţa se ţine tot la Clubul Studenţilor din Târgovişte. Sursele noastre spun că favoritul Bucureştiului ar fi prahoveanul Virgil Guran, dar pot apărea şi surprize.

Să sperăm că noul şef al organizaţiei PNL Dâmboviţa, indiferent care va fi el, îşi va duce mandatul până la capăt şi nu va proceda ca Marius Caraveţeanu care, sătul probabil de politica lui Orban, a ales să se retragă din funcţia câştigată prin vot liber şi democratic.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!