Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Premieră la Direcţia Agricolă Dâmboviţa! Fermierii din judeţ şi-au expus roadele muncii

Publicat

pe

Uite că se poate şi la noi, chiar şi dacă mai târziu şi cu întrebări de genul „până acum de ce nu?”! Direcţia pentru Agricultură Dâmboviţa a organizat, în premieră post-revoluţionară, un târg al producătorilor agricoli din judeţul Dâmboviţa. S-a avut ca reper, pentru materializarea acestui eveniment, „Ziua produsului agroalimentar”.

Iniţiativa derulării acestui spectacol al rodniciei a aparţinut conducerii instituţiei, în mod direct directorului Sânziana Bănică. Pe platoul din faţa clădirii situate pe Bulevardul I.C. Brătianu, de obicei spaţiu de parcare, zeci de legumicultori, pomicultori, apicultori, producători de preparate cu specific tradiţional şi reprezentanţi ai unor asociaţii de crescători de animale şi-au etalat roadele muncii.

Mere, pere şi gutui aromate din livezile mănoase de pe Valea Dâmboviţei, roşii, ardei şi castraveţi din bazinul legumicol Băleni, cartofi de la Lunguleţu, miere de albine din zona Vulcana Pandele şi Buciumeni, gemuri, dulceţuri şi compoturi preparate după reţete proprii în Valea Voievozilor…

Organizatorii vor să permanentizeze acest târg, astfel încât târgoviştenii să poată achiziţiona la preţuri de producător legume, fructe, alte sortimente alimentare cu specific tradiţional.

Expoziţia de la Direcţia Agricolă Dâmboviţa a fost vizitată şi de primarul Târgoviştei, Cristian Daniel Stan. Edilul a fost încântat de această iniţiativă şi a promis că administraţia locală va sprijini organizarea a câtor mai multor evenimente de acest tip, care au ca obiectiv promovarea produselor agricole obţinute de fermierii dâmboviţeni.

„Cred că ar trebui să avem o strategie în a promova mai mult şi mai bine aceste produse şi a asigura o piaţă de desfacere cât se poate de adecvată pentru genul de produse expuse astăzi aici, care sunt, după cum se vede, de cea mai bună calitate”, a precizat primarul Târgoviştei.

ACTUALITATE

Anunţ lansare proiect modernizare, extindere şi dotare Grădiniţa Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Medic, obligat să meargă pe jos acasă, după 24 de ore de gardă, din cauza mitingului PSD!

Publicat

pe

de

Un medic a povestit pe Facebook că, după 24 de ore de gardă la Unitatea de Primiri Urgențe din Titu, nu i-a fost permis, duminică, de către agenții de poliție, să meargă spre casă cu mașina personală, din cauza mitingului PSD organizat la Târgovişte.

„Sunt plină de furie. Am trăit un abuz de putere specific ţării unui PSD fără limite. «Restricţiile» de circulaţie prevăzute în anunţurile oficiale s-au transformat în «intergicţii» de intrare în oraş înainte de ora anunţată oficial.

La ora 09:55, mi s-a interzis să vin la domiciliu cu maşina, deşi am cerut permisiunea mai multor agenţi, fiind după o gardă de 24 de ore la UPU Titu. Nu mi s-a perm is nici pe Calea Bucureşti, nici pe Gimnaziului, nici pe Aleea Sinaia la podul Mihai Bravu, deşi circulau maşini din sens invers, iar restricţiile au fost anunţate de la ora 10:00, Aleea Sinaia nefiind menţionată.

Aşa că mi-am făcut «înviorarea» certându-mă cu domnii cu caschetă, care dovedesc, o dată în plus, exces de zel şi lipsă de empatie şi mergând pe jos 2 km că doar eram odihnită după vreo 70 de pacienţi consultaţi în cele 24 de ore de Urgenţe. Oare, dacă spuneam că intru în gardă, ar fi înţeles? Aş vrea să ştiu dacă legile din România prevăd această interdicţie de a mă întoarce la domiciliu cu maşina, dacă este legal să mi se limiteze accesul spre domiciliu. Aştept răspun suri. Vă mulţumesc”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Foto: https://republica.ro

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!